Vatová tyčinka zajela příliš hluboko do nosu

Anonymní
19.8.12 12:30

Vatová tyčinka zajela příliš hluboko do nosu

Ahoj, měsíční syn měl v nose hroznou nudli, až chrochtal. Tak jsem mu ji chtěla jemně vyndat vatovou tyčinkou. A on se mi vysmekl, mrsknul hlavou a tyčinka zajela až po konec vatičky hluboko do nosní dírky (vatička nebyla vidět). Na tyčince nebyla žádná krev, nebrečí a ani nemám pocit, že bych tam narazila na něco tvrdého. Ale červíček hlodá - co když jsem mu tam něco poškodila? Co když mu to uvnitř začne nějak krvácet? Nebo jsem jenom moc přecitlivělá? Omlouvám se za anonym, ale připadám si jako idiot.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
19.8.12 12:33

Anonymní neboj, nic mu nebude. I stěry z nos se dělají hodně hlboko, bud vklid.

• Citovat
  • Upravit
203
19.8.12 12:34

Já bych byla v klidu, to se stane :) Nos je dost dlouhej, pokud se Ti tam ta tyčinka nezasekla a nekrvácí, tak bych to neřešila. A pokud to bylo klasický ušátko, tj. vatička max 1cm dlouhá, tak se mu nemohlo nic stát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 12:37

On se lekl, že jsem mu tam něco strčila. Já se lekla, že to tak zajelo. A když on je ještě takovej prťavej. :zed:

To s těmi stěry mi nenapadlo. Je prvda, že ty se nedělají jenom na kraji.

• Citovat
  • Upravit
Caty
19.8.12 12:55

To nedělají, synovi když dělali v nemocnici, zajeli dloho tubičko asi 10 cm ne li víc až dozad, neboj, teda pokud jsi mu jí vytáhla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jídunka
19.8.12 13:04

To se me take stavalo tet uz ne mam praxi :-D neboj nic me nebude :-)

• Citovat
  • Upravit
Jídunka
19.8.12 13:08

Jo a nejlepsi je na tohle,,tahani'' použít vatové šťouratka pro miminka jsou hodně měka

• Citovat
  • Upravit
17095
19.8.12 13:49

Nej je asi odsávačka, ne? ;) Ale musím říct že si bez problému zajedu celým uchošťourem do nosu, tak si myslím, že když mu nic nebylo, bude to OK, jak už napsaly holky výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.12 14:19

Neboj, když ani nebrečel :potlesk: Taky takhle občas vyndávám prckovi nudle, nechce se mi kuli jedný nudli vytahovat odsávačku a řve teda skoro vždycky :mrgreen: Taky se mi ze začátku občas cuknul, tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
19.8.12 14:56
@jazminka27 píše:
Nej je asi odsávačka, ne? ;) Ale musím říct že si bez problému zajedu celým uchošťourem do nosu, tak si myslím, že když mu nic nebylo, bude to OK, jak už napsaly holky výš.

No odsavacka pro nas urcite ne jen pokud ma opravdu rymu nesnasi to mame jak balonek tak tu na lux ale rve jen se stim přiblížím takze ho tim netrapim a pouzivame,,uchostoury'' :-)

• Citovat
  • Upravit
6
22.3.15 20:57

Jenom bych sem chtela dopsat, ze jsem tez pouzivala vatove stouratko na vyndani nudle.
Syn se u toho vzdy vrtel. Pak me tak napadlo jake to je a zkusila jsem si to na sobe.
Bylo to dost neprijemny. Suche stouchadlo v nose skrabe a lochta a to jsem stouchla jen jednou! I po vyndani jsem mela jeste cca 2min. podrazdeny nos.
Predstava, ze mi to takhle dela nekdo nekolikrat za den ci kazdy den je hrozna! Hlavne to musi pekne drazdit sliznici-hlavne tu detskou. Lepsi je ty tycky namocit treba do Vincentky, ale i tak je to hrozny. Tak ze jsem se mu omluvila a uz nikdy!!!:-)
Nekdy si rikam, co ty deti musi s nama vsechno vydrzet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák