Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
měla jste některá( ne miminka) od bodnutí komárem kolem bodance nateklé trošku zarudlé(skoro jako světlá modřinka) a bolavé místo? nikdy se mi to nestalo že bych měla takový problém od komára, tak bude velice ráda za rady..
Ano mela, mela jsem to cele nafoukle, cervene, svedilo to, asi za 5 dnu to bylo ok
ted zrovna mela stejny problem dcera na ruce, uplnou rudou bouli ![]()
mazeme betadinem a mesickovou masti od justu
@MišelkaX mám to už 14 dní..prostě tělo na ten jedn špatně reaguje ![]()
Ahoj, taky je otázka zda jsou ty bodance od komárů. Všude u vody je spousta ovádů, nemůže to být od nich?
Byli jsme na zahrádce… bylo tam hodně komárů, pak jsme se nastříkali, ale asi pozdě.. takže můžu říci 90% komár.. Mám centimetr červený, klasika ojak se dělá od komára, tak další cm kolem červeného na pohmat tuhý.. svědí, ale i bolí..Tak snad to brzy odezní
Zkus kalcium v šumivé tabletě, funguje takřka okamžitě i na vosí bodnutí.
Jinak „zdravý“ komár takhle člověka většinou nezřídí, buď byl něčím nakažený, nebo to byla jiná potvora, třeba muchnička.
No o těch muchničkách mi kamarádka říkala..
Sabi a ta borelioza se ti rozjela hned? podle čeho jsi to pak poznala
Me prijde, ze jsou nejaky agresivnejsi letos. My jsme byli grilovat v patek a oba s muzem mame par kousku co natekly a pekne svedi, ale neboli to teda. Uz nas to trochu presla.
borelioza to snad neni ![]()
Mam tiez asi 3 dni velku napucnutu gucu (asi 3 cm priemer) a som si ista ze to je od komara, najskor to bol malicky pupacik a potom to zacalo puchnut, je to cervene a svrbi to. Ja som natierala alpou ![]()
@MišelkaX Měla jsem ještě uprostřed takový malý bílý flíček, když to viděla babička, tak mě hned poslala na pohotovost (měla ji také), hned mi nasadili ATB.
Myslíš v místě vpichu? to jsem taky četla.. Tak budu sledovat, ale snad to za pár dní přejde
Starší holka má děsně velkký otoky po komářím kousnutí, je alergická. nám se nejvíc osvědčila mastička moskyto-je to přírodní antihistaminikum (fenistil nemůže mít)