Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Moje 16 mesicni dcera spolkla kaminek mensi tak kolem pul cm, stalo se to nekomu? Co jste delali? Dekuji za odpovedi
Zavolala bych si na pohotovost a nečekala na polorady z netu ![]()
To uz jsem samo udelala, cekat jestli vyjde a pokud ne, tak gastroskopie
Já bych to neřešila, jen pro klid bych si pohlídala jestli vyjde, nevidím v tom nic tragického, víš kolik takových kamínků třeba ještě spolyká?
@Luuucik píše:
Tak proč se ptáš, když odpověď znáš?
![]()
Ano, stalo se nám to. Dozvěděli jsme se od pediatra totéž.
@Luuucik píše:
no tak hold se řídit dle rad
přeji mnoho štěstí ať výjde sám a nenapáchá nějakou neplechu ![]()
Já jsem jako malá prý snědla celou lopatku písku
přežila jsem bez újmy a lékaře tak snad bude konec stejný
![]()
Ségra jich jako prcek snědla
Kamínek je nestravitelný, takže projde střevy a vykaká se. Většinou ani nemá ostré hrany či hroty, takže nemůže poškodit trávicí či vylučovací trakt.
Bohunko nejspis asi proto abych se uklidnila, nebo je neco k nepochopeni???
Vis ja si myslim ze nam jich deti sni vic jen to nezjistime. nebooooj, bude to v poradku:-)
@Luuucik určitě to tu většina holek chápe… jen jí hlídej a hlavně buď v klidu
takové věci se stávají často aniž to člověk ovlivní ![]()
Já bych asi ještě zkoušela dát něco projímavýho, švestkovou šťávu…
Chudák dítě, to má stejně těžký život - si to vemte..: Musí jíst, co mu dáte, přitom by tak rádo chtělo zbaštit trávu, hlínu, list, hovínko,.. vždyť svět je tak rozmanitej a všechno se to musí ochutnat, že jo.. A když už si konečně najde hezkej, dobrej kamínek, tak maminka chytne hysterák, letí s ním k dotkorovi, který by mu chtěl stkrak sondy do střev, apod.. A možná bude napojen projímadly, aby se pos..l jako alík.. No je toto nějaká spravedlnost?
![]()
![]()
Když je to kamínek např. vápencového původu, tak vyjde velký prd ![]()
Můj syn hrozně rád cucal kamínky z dětského hřiště, proto jsem mu dávala dudlík. Jak dudlal, tak šutry nejedl. Ale dva kamínky přece jenom nepozorovaně slupl a normálně je pak vykakal.