Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja bych asi zavolala na detsky oddeleni do nejake nemocnice a zeptala se jich co a jak, co na diteti sledovat atd takhle jsem resila i situaci kdy mi dcera snedla trochu Imazolu, stejne tak i kdyz mi mala vykadila nitky krve zavolala jsem na detske popsala to doktorce a rekla ji ze vypada spokojene, jestli prijet nebo co delat. Pani doktorka ochotne poradila (maly pak zjistily alergii na BKM). Ale pokud je mimi hodne maly tak bych asi rovnou zajela na prohlidku.
Nejela bych, když je v pohodě. Tak si tam pro klid zavolej a oni ti řeknou.
Pokud mate strach tak jedte.Moje kamoska rika: lepsi jet 3× zbytecne nez 1× pozde.
Jak staré je dítě?? já bych asi jela, i když teda jinak plašan nejsem ![]()
Kdyby dítě bylo přiotrávené kouřem, projevilo by se to okamžitě. Stejně jako na dospělém.
Pokud se chová normálně, nevidím důvod kamkoli jezdit a cokoli řešit.
5 měsíců. Taky právě myslím, že by se to asi projevilo hned. Vůbec nekašlal, nic…ale netuším, jestli se to nemůže dostavit dodatečně, třeba večer.
Tak zavolej na linku zdravotnických informací, ať nemusíš volat na pohotovost. Volá se tam, jen když potřebuješ poradit, funguje chvilku, vynalezli ji, protože 155 byla přetížená. Já už tam taky volala.
800888155
@ivodička píše:
Tak zavolej na linku zdravotnických informací, ať nemusíš volat na pohotovost. Volá se tam, jen když potřebuješ poradit, funguje chvilku, vynalezli ji, protože 155 byla přetížená. Já už tam taky volala.
píše: Více
tak to jsem netusila, ze to existuje cislo si poznamenam jak jsem psala vise kdyz si nejsem jista volam na pohotovost.
Já se před X lety nadýchala hodně kouře (hořela chata a já zachraňovala co se dá) bylo mi strašně špatně zvracela jsem, bolela a motala se mi hlava, byla jsem spavá, nemohla jsem bez opory chodit. Pokud je ok ničeho se neboj bude to dobrý ty účinky kouře jdou okamžité do pár minut.
@ivodička píše:
píše: Více
To je dobrá věc. A kde funguje? Dívala jsem se na internet a tam píšou, že pro středočeský kraj? Nebo už je to v celé ČR? ![]()
@Afrodité to nevím. Ale tam jenom poradí, nám řekli, že máme stejně jet na pohotovost…
Dozvěděla jsem se to ve Snídani s novou ![]()
Stalo se toto: Dítě spalo v kočárku na chodbě vedle kuchyně, my jsme byli na terase. V kuchyni nedopatřením se vyvařila voda ve skleněné konvici na sporáku a už se roztavilo i víčko od konvice. Strašně kouře a smradu z toho plastu po celém bytě, tedy i v chodbě, kde dítě spalo v kočárku. Když jsme vešli dovnitř úplně bílá mlha smradlavého čmoudu, nedalo se tam pořádně dýchat. Hned jsme kočár vyvezli, dítě se vzbudilo a je v pohodě. nekašle, normálně dýchá, nezvrací, reaguje normálně, je v pohodě. Potíž je v tom, že nevím, jak dlůouho v tom kopuři byl, možná i 20 minut, než jsme na tzo venku přišli. Přesto, že se zdá malý bez problémů, myslíte, že by mohlo něco být? Že by se něco mohlo později projevit, třeba večer?.