Můj bráška se dnes málem utopil

Anonymní
30.6.12 22:27

Můj bráška se dnes málem utopil

Ahoj. Nehledám radu, jen se potřebuju někomu svěřit. Pracuji v Aquaparku, dnes jsme měli strašně moc lidí. Přišel se koupat i můj táta s manželkou a malým 5-letým nevlastním bráškou. K večeru jsem najednou slyšela plavčíkovo zoufalé volání na kolegy, ať volají záchranku, za chvíli, že už dýchá, nevěděly jsme s kolegyní, o co jde. Za chvíli dorazili záchranáři a najednou vybíhá z bazénu manželka mého táty, že to se topil náš malej. Oni se špatně domluvili, každý myslel, že ho hlídá ten druhý a našel ho pod vodou malej kluk, co se potápěl, řekl to tátovi a ten ho vytáhnul. Teď jsou v nemocnici, budou ho v noci sledovat, jsem z toho úplně vyřízená, sama mám malého syna a svého brášku moc miluju, nejsou to žádní nezodpovědní rodiče, já už takhle v noci nemůžu spát a dnes v noci vím, že opět spát nebudu, strašně se o malého bojím, aby byl v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
30.6.12 22:29

Opatrnosti není nikdy dost. Obvzlášť u vody. :( Přeju chlapečkovi hodně štěstí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.6.12 22:31
@Anonymní píše:
Ahoj. Nehledám radu, jen se potřebuju někomu svěřit. Pracuji v Aquaparku, dnes jsme měli strašně moc lidí. Přišel se koupat i můj táta s manželkou a malým 5-letým nevlastním bráškou. K večeru jsem najednou slyšela plavčíkovo zoufalé volání na kolegy, ať volají záchranku, za chvíli, že už dýchá, nevěděly jsme s kolegyní, o co jde. Za chvíli dorazili záchranáři a najednou vybíhá z bazénu manželka mého táty, že to se topil náš malej. Oni se špatně domluvili, každý myslel, že ho hlídá ten druhý a našel ho pod vodou malej kluk, co se potápěl, řekl to tátovi a ten ho vytáhnul. Teď jsou v nemocnici, budou ho v noci sledovat, jsem z toho úplně vyřízená, sama mám malého syna a svého brášku moc miluju, nejsou to žádní nezodpovědní rodiče, já už takhle v noci nemůžu spát a dnes v noci vím, že opět spát nebudu, strašně se o malého bojím, aby byl v pořádku.

ježiš chudák malej, snad se brzo uzdraví, štěstí že ho někdo našel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.6.12 22:31

To je mi moc líto…držíme palce?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.6.12 22:32

:hug: Ono je to vážně hned, my takto poslali staršího v kempu za dědečkem, podotýkám, že nadohled, ale nějak jsme nesledovali, zda došel až k němu, pak tam muž za tchánem šel, Mates nikde, vedle ohniště, kam ho posílal, tak otevřená branka do lesa, vedle hned rybník… No stačí vteřina, jen teda to naše motovidlo se naštěstí vynořilo na druhé straně louky, protože tam šel očumovat motorky. Zrovna tak už mohl být v tom rybníku :?

Určitě to bude dobré, moc držím palce, ať to malej zvládne a nejsou žádné následky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.6.12 22:32

Tak hlavne, ze to takhle dopadlo… vypada to, ze pod vodou asi ani nebyl moc dlouho a bude v poradku, ne? a je to velke pouceni pro priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.6.12 22:33

Měl velké štěstí, že ho někdo našel! Doufám, že dostatečně brzo na to, aby neměl poškozený mozek. Jenom to čtu, tak se mi chce brečet.
Není nad to se dobře domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
30.6.12 22:34

@Gladys jj t uz jsi rikala i vcera :kytka:

Ja doufam ze malej bude v pohode, jen se ptám, nedelas tam snad plavcika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
30.6.12 22:34
@sobilka píše:
To je mi moc líto…držíme palce?!

Holky, já jsem z toho úplně na dně. Nikdy bych nevěřila, že se tohle může stát zrovna nám, člověk každou chvíli čte nějakou jobovku a najednou je to tak blízko. U nás v Aquaparku se ještě nikdy nikdo neutopil ťuky ťuky a najednou zrovna málem můj bráška, možná kdybych tam nepracovala, věděla bych jen, že je v nemocnici, takhle je to mnohem horší. Strašně se o něj bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.12 22:36
@Janichka píše:
@Gladys jj t uz jsi rikala i vcera :kytka:Ja doufam ze malej bude v pohode, jen se ptám, nedelas tam snad plavcika?

Ne ne,plavčíka naštěstí ne.

• Citovat
  • Upravit
31594
30.6.12 22:36

@Janichka jojo, já už to někam psala, ale pro mě to byla fakt velice poučná příhoda, no jak říkám, žaludek v krku hrůzou, kde je :|
Dítě fakt předávat jen per huba a nikam neposílat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
30.6.12 22:37
@Anonymní píše:
Ne ne, plavčíka naštěstí ne.

Koukám, že jsem se stejně prozradila, to je z těch nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.6.12 22:45

Jeste se muzes zanonymnit. Drzim palce at je v poradku :hug:…ja mam taky hruzu z toho co vsechno se muze stat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
30.6.12 22:52
@suik píše:
Jeste se muzes zanonymnit. Drzim palce at je v poradku :hug:…ja mam taky hruzu z toho co vsechno se muze stat :(

Děkuju moc. Jak se můžu zpátky zanonymnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.12 22:53

Brrr, je to hnus tyhle příhody, ale je potřeba to opakovat, mně to vždy vybídne ještě k větší ostražitosti, takže díky za zveřejnění :kytka: A držím palce, ať je bráška v pořádku. Snad to dopadne dobře, ale tenhle hnusný pocit moc dobře znám.
Jednou mi syn spadl z tramvajového ostrůvku pod auto - to teda zabrzdilo metr od něj, no nemusím popisovat, jak mi je zle ještě teď. Ale má to pozitivní efekt, syn má z aut celkem respekt a neexistuje, že by mi vběhl do silnice, sám se dokonce přesouvá na chodníku dál od silnice a blíž ke kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák