Časté úrazy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5612
10.7.12 22:28

Časté úrazy

Mám skoro čtyřletého syna a ten je od malička pořád samý úraz ať hlídám jak hlídám, vždycky zareaguju buď vteřinu „po“ nebo u toho nejsem vůbec (ale samozřejmě spoustě malérů se mi podaří předejít). První úraz se mu stal v 7 měsících, kdy mi mojí neopatrností spadl z postele a byla z toho prasklina lebky, naštěstí bez následků. Časem si dvakrát rozrazil obočí na stejném místě o konferák, starší sestra ho žduchla tak, že spadl hlavou na radiátor (1 steh), manželovi se vysmekl, když ho nesl na zádech a natáhl si zápěstí (týden dlaha), když jel na odrážedle měl přilbu, ale bouchnul se o zábradlí do čela těsně pod ní, před měsícem mi volali ze školky, že upadl na hranu dveří a má rozbité čelo (4 stehy), no a dneska na zahradě zavadil o houpačku tak, že si zase rozbil hlavu (naštěstí jenom škrábanec)a o odřených kolenou ani nemluvím.
Hodně mě to trápí, protože si vyčítám, že ho nedokážu ochránit a bojím se co se mu ještě stane. Starší dcera na sebe byla vždycky opatrná, ale syn je kamikadze bez pudu sebezáchovy. Je pravda, že chodit začal až skoro v 16 měsících a dodnes má ty nožičky takové slabé, pořád nějak packá a má rozbitá kolena. Už se děsím s ním chodit na pohotovost, že na nás pošlou sociálku…myslíte, že bych tu jeho neopatrnost (nebo neohrabanost) měla řešit s doktorkou? Máte doma taky malého úrazáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
10.7.12 22:42

Mám mám, malá je taky plašan, lítá jak pošuk a nekouká na cestu před sebe, zrovna včera si taky rozsekla hlavu o hranu dveří, tak jsem ještě večer mastily na pohotovost a teda jen dva stehy, ale bylo mi ztoho pěkně šoufl. Jinak se mi kamarádky smějou, že je to chronickej padař, každou chvíli sebou někde třískne, ale naštěstí včera to byla její první taková velká nehoda. Jinak to odskáče s boulema… :D

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
10.7.12 22:45

Jo a stou neohrabaností já bych řekla, že to přejde, že se zlepší. kolik je malýmu??? Zatím bych nijak neřešila :think:

• Citovat
  • Upravit
10639
10.7.12 23:01

Kdyz byla dcera mala, tak jsme byli taky parkrat na pohotovosti..vzdy se ji vsechno zahojilo, nejvetsi pamatku ma sesitou bradu z kolobezky.. :zed: ono staci chvilka..no a vcera me vypadl z postylky skoro rocni synacek, aby byl vys, tak si stoupnul na polstar a plysaka a skakal…nastesti je vporadku, ale krve by se ve me zrovna nedorezal. Hned jsem mu dala rost v postylce uplne dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.7.12 23:09

@kkaattkkaa Jj to se mi taky stalo kolem roku malý, pořád jsem si říkala, že je brzo dát rošt dolů a prásk malá vyskočila z postýlky, taky mě omejvaly, ale též to prošlo bez úhony naštěstí uff. Jsou to, ale kolikrát nerváky…

• Citovat
  • Upravit
10639
10.7.12 23:14

@Rose-k presne…to jsem si nadavala, ze me to nenapadlo dat driv dolu..hlavne, ze to nedopadlo hur :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
10.7.12 23:24

Jednoho mám doma :mrgreen: zrovna teď mi dětská na prohlídce říkala, že budu ještě ráda, když zůstane jen u takových „povrchových“ zranění… je to prý typickej kluk :dance:
pořád samý škrábanec a boule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.7.12 23:24

@kkaattkkaa Jj naštěstí to bylo bez úhony, ale nepřišla jsem na to jak to udělala, prostě najednou byla venku 8o .Si říkám ještě štěstí, že jsem to neviděla, by mě asi trefil šlak…

• Citovat
  • Upravit
10639
10.7.12 23:28

@Rose-k Taky jsem odskocila do kuchyne, malyho dala do postylky, protoze jsem mela zapnutou troubu a on ji rad otevira..Tak aby nemazal za mnou, tak jsem myslela, ze to postylka bude jistit.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.7.12 23:31

@kkaattkkaa Ale už si to nemá cenu vyčítat :hug: Stalo se a aspon víme pro příště… ;)

• Citovat
  • Upravit
10639
10.7.12 23:34

@Rose-k :hug: Mas pravdu, zkusili si to… :) nam se zvysil krevni tlak a je to vpoho :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 23:37

Mám 2 a půl letého kluka a ten moc rád zavírá dveře, a je to asi tak měsíc co se mu to vmstilo. Sedel v zahradním dřevěným domečku a zavíral dveře tak dlouho až si ukřípl prstíček, chudinka malej byl to je první úraz při kterým tak plakal..Přišel i o nehtík a my myslely že přestane a dělá to vesele dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 23:38
@maminka lucinka píše:
Mám 2 a půl letého kluka a ten moc rád zavírá dveře, a je to asi tak měsíc co se mu to vmstilo. Sedel v zahradním dřevěným domečku a zavíral dveře tak dlouho až si ukřípl prstíček, chudinka malej byl to je první úraz při kterým tak plakal..Přišel i o nehtík a my myslely že přestane a dělá to vesele dál :D

když jse mu to stalo tak v nás uplně hrklo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 23:40
@maminka lucinka píše:
když jse mu to stalo tak v nás uplně hrklo 8o

Ale když skáče a upadne nebo se odřela tak má s toho srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
10.7.12 23:43

@maminka lucinka chudera malej :hug: a pak ze si to budou pamatovat a pro priste delat nebudou.. :mrgreen: kdyz si dcera rozbila bradu na te kolobezce, tak do pul roka od urazu se pokousela vyjet schody na trikolce… :roll: tak zase pohotovost, protoze ji tekla krev z hlavy a byla to jen 2cm oderka…ale krve bylo jak ze selatka.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák