Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Daanca píše:
Mám pro vás dobrou zprávu vštechno to přežijou u třetího dítka jsem na tom byla stejně a už se dožila 11 leta to jsem tvrdila, že by se mi hodil výcvik u speciálních a protiteroristických jednotek abych jí uhlídala
Holky, moc vám děkuju za příspěvky, vidím, že v tom nelítáme sami
Docela se mi ulevilo! Já už jsem si myslela, že jsem úplně neschopná!
Jimiša, taky mám hrůzu, co se malému může ještě stát, příští týden bude mít čtyři roky, tak doufám, že čím bude starší, tím bude opatrnější (já vím, jsem naivní). Včera jsme se vrátili od moře. Starší šestiletá dcera vzorně plavala s rukávkama a opatrně se učila plavat i bez nich. Brácha jak ji uviděl, šup s rukávkama dolů a rázoval si to do hluboké vody a vynalezl displínu plavat pod hladinou. Tak jsem tam furt nervila, že se utopí a rukávky nechtěl ani za boha na sebe. Tříleté děcko mi tam plavalo pod hladinou nebo se pořád potápělo a když jsem ho tahala z vody, tak byl řev. Jinak série našich úrazů začala, když jsem byla s malým ve 38.týdnu, zakopla jsem a spadla rovnou na břicho až jsem skončila v nemocnici - no a od té doby malého pronásleduje jeden úraz za druhým. Je to všetečka co všude vleze, když jede, tak jenom rychle, zapomíná zvedat nohy, takže se často natáhne, no dobitý je už jak Karlův most.
Lili5 - vy jste na tom snad ještě hůř než my! Úplně s tebou cítím!
Pipet - asi to udělám a nechám malého prohlédnout, protože od narození má takovou malou zvláštnost, kterou nikdo z doktorů zatím neřešil. Nevím jak to popsat, prostě jak má malý na zadku půlky tak tu čaru mezi nimi má úplně nahoře na kostrči šiblou trochu doleva, takže ji má nakřivo. Možná na tom něco je
Dneska je na návštěvě u nás moje švagrová, je doktorka, tak se jí zkusím zeptat, už mě to napadlo dřív, jen jsem to nějak neřešila ![]()
Veveří, koukám, že máme stejně staré kluky, ten můj je 16.7.08. Akorát že ten náš je pan opatrný a zatím ťuk, ťuk bez úrazu. Ale proč sem píšu je jeho mladší ségra, teď 18 měsíců. Modřiny nepočítám, ty má permanentně, potom v září šité obočí, 4 stehy a dnes jsme se vrátili z nemocnice. Zlomila si ruku, když si vzala větší odrážedlo a neustála to, takže zlomené předloktí, obě kosti a v nemocnici si nás nechali na pozorování. Takže dnes už jsme doma a já doufám, že máme zas na chvilku vybráno:-)
Baramal… Já mám klučinu 23.6. 2011. Teď tedy 20 měsíců… modřiny na těle téměř žádné ale na hlavě neustále něco… to je samá boule a hematom… ale co teda musím zaklepat… tak si ještě nic nerozsekl ani nezlomil… Budem muset absolvovat vyšetření očí a celkově hlavy takže natáčky a nechám mu zkontrolovat oči… Už stím jednu zkušenost mám u staršího syna a přišlo se na to… častým pádem a úrazem hlavy bylo to že špatně viděl… na tři čtvrtě roku jsme tak vyfásli trojky dioprie.
@Věrkaveverka píše:
Baramal… Já mám klučinu 23.6. 2011. Teď tedy 20 měsíců… modřiny na těle téměř žádné ale na hlavě neustále něco… to je samá boule a hematom… ale co teda musím zaklepat… tak si ještě nic nerozsekl ani nezlomil… Budem muset absolvovat vyšetření očí a celkově hlavy takže natáčky a nechám mu zkontrolovat oči… Už stím jednu zkušenost mám u staršího syna a přišlo se na to… častým pádem a úrazem hlavy bylo to že špatně viděl… na tři čtvrtě roku jsme tak vyfásli trojky dioprie.
Aha, oči mě nenapadly… Byla jsem se synem u neuroložky, ta ho proklepla a jediné co našla byla návyková chůze po špičkách, což může souviset s úrazy a celkovou neohrabaností. Do zprávy mu napsala mírnou poruchu koordinace. Ale ty očička by se prověřit měly, děkuju ![]()
@Veveří píše:
Aha, oči mě nenapadly… Byla jsem se synem u neuroložky, ta ho proklepla a jediné co našla byla návyková chůze po špičkách, což může souviset s úrazy a celkovou neohrabaností. Do zprávy mu napsala mírnou poruchu koordinace. Ale ty očička by se prověřit měly, děkuju
Není zač děkovat…Napsala jsem jen z čím mám zkušenost
A nechat udělat taková vyšetření je dobré i pro klid nás jako maminek ![]()