Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kkaattkkaa píše:
@maminka lucinka chudera maleja pak ze si to budou pamatovat a pro priste delat nebudou..
kdyz si dcera rozbila bradu na te kolobezce, tak do pul roka od urazu se pokousela vyjet schody na trikolce…
tak zase pohotovost, protoze ji tekla krev z hlavy a byla to jen 2cm oderka…ale krve bylo jak ze selatka..
chudinka
malej ten se pokouší sjed schody na tý odstrkovací motorce.Tak musíme zamykat utíka nám ven když není zamčeno ![]()
@maminka lucinka
jsou to svisti.Tak si rikam jak si asi uzivali s nama nasi rodice.. ![]()
@kkaattkkaa píše:
@maminka lucinkajsou to svisti.Tak si rikam jak si asi uzivali s nama nasi rodice..
no to ale já prý byla hodná. To aby jsme měli oči s prominutím na zadku ![]()
@maminka lucinka to jo, se tesim az malej zacne sam chodit…
to uz vubec nic nebudu stihat, uz mam ted co delat, jen abych ho prebalila…
@maminka lucinka jo a ja jsem si pry dala na bricho rozpalenou zehlicku kdyz jsem byla mala, mam tam jizvicku-jeste ze si to nepamatuju ![]()
@kkaattkkaa píše:
@maminka lucinka to jo, se tesim az malej zacne sam chodit…to uz vubec nic nebudu stihat, uz mam ted co delat, jen abych ho prebalila…
jj to věřím ale počkej až začne chodit, to já mu občas pustím nějakou oblíbenou pohádku na dvd a můžu jít něco dělat
@maminka lucinka hmm, tak to abych nasemu nahrala cele dvd predpoved pocasi, protoze to jediny ho bere, kdyz je pustena telka..
Dcera ta zase byla ujeta na reklamy. Kolik je malymu?
@kkaattkkaa píše:
@maminka lucinka hmm, tak to abych nasemu nahrala cele dvd predpoved pocasi, protoze to jediny ho bere, kdyz je pustena telka..Dcera ta zase byla ujeta na reklamy. Kolik je malymu?
malýmu je 2 a půl ruku
Ahoj…zrovna nedávno jsem byla tak psychicky na dně, že jsem podobné téma málem založila, pouze pozdní hodina mi zabránila v popisu toho co se nám stalo a jak neschopná se cítím.
Během jednoho měsíce se malému stalo - pokousal ho pes v obličeji (tam selhal tatínek
), vběhl jinému dítěti do houpačky - naštěstí to skončilo jen modřinou na bradě (už jsem nestihla doběhnout) a naposledy se v nestřeženém okamžiku rozběhl ze schodů - opět jen modřina a opět jsem nestihla zasáhnout včas, ale já mám nyní celoživotní trauma, jsem od té doby neuvěřitelně úzkostlivá a přecitlivělá…mám pocit, že ho nejsem schopná ohlídat sama, tak ho neohlídá ani nikdo jiný. Když syna hlídá babička, jsem ve vypětí a hrozně se děsím aby se něco nestalo.
Malej je docela „živej chlapeček“ - takhle ho popisují hlavně Ti co nás vidí venku na písku nebo přijdou na návštěvu. Je to neposeda, všude je ho plno, musí všechno zkusit, nerad poslouchá atd…a je čím dál aktivnější. Mám strach, aby se nějaké úrazy nestupňovaly…
Tak vlastně ani nevím co Ti mám poradit…spíš Ti můžu napsat, že jsou na tom někteří podobně a sama nevím jak se s tím mám „poprat“ ![]()
@maminka lucinka tak to ti prdolka vydrzi chvilku u pohadky
nas by se 100% zabavil, kdybych mu, pujcila' muj notebook-to uz taky zkusil a myslela jsem, ze ho uz nerozchodim…zacina se nak vrnet, tak pujdu chvili spat, nez se vzbudi na mliko. Jeste dvakrat za noc se vzbudi ![]()
@kkaattkkaa píše:
@maminka lucinka tak to ti prdolka vydrzi chvilku u pohadkynas by se 100% zabavil, kdybych mu, pujcila' muj notebook-to uz taky zkusil a myslela jsem, ze ho uz nerozchodim…zacina se nak vrnet, tak pujdu chvili spat, nez se vzbudi na mliko. Jeste dvakrat za noc se vzbudi
ona když ho ta pohádka baví tak jí vydrží koukat do konce, ale jedou si půjčíl můj notas a tejden sem ho dávala dohromady..
Ahojky. Já jsem naposledy na úrazovce vznesla dotaz zda na placení regul. poplatku nemají permice, že bych si předplatila… za letošek máme skore 1× sádra na noze a 3 vyražené zuby, 1× vráceni kloubu na ručičce… Vloni 2× sádra a 2 zuby, 2 operace kvůli střepu v noze… sice rozložené mezi 5 dětí, ale i tak… já myslím, že tomu nejde zabránit, nesmělo by fungovat několik fyzikálních zákonů… jenže by fungovat holt nepřestanou ![]()
Zakladatelko, já bych se ale dr. zmínila a chtěla ho prohlédnout od rehabilitační sestřičky… Může mít nějakou potíž - malé svalové napětí, nějakou asymetrii… co tak sama nepoznáš (i když píšeš, že ti připadá, že má slabé nožičky) a třeba ti poradí nějaké cvičení, které by mu pomohlo.
Resp. kamikadze asi bude pořád, to je povahou, ale třeba ho nebudou po cvičení bolet záda, až bude velký.
(já mám holku… posledně lezla po míchačce na beton a než si toho někdo všiml, uklouzlo jí to a sedřela si celou nožku od kolínka ke kotníku vepředu
- a to jí budou čtyři…)
Mám pro vás dobrou zprávu vštechno to přežijou u třetího dítka jsem na tom byla stejně a už se dožila 11 let
a to jsem tvrdila, že by se mi hodil výcvik u speciálních a protiteroristických jednotek abych jí uhlídala
@Lili5 píše:
Ahojky. Já jsem naposledy na úrazovce vznesla dotaz zda na placení regul. poplatku nemají permice, že bych si předplatila… za letošek máme skore 1× sádra na noze a 3 vyražené zuby, 1× vráceni kloubu na ručičce… Vloni 2× sádra a 2 zuby, 2 operace kvůli střepu v noze… sice rozložené mezi 5 dětí, ale i tak… já myslím, že tomu nejde zabránit, nesmělo by fungovat několik fyzikálních zákonů… jenže by fungovat holt nepřestanou
Tak to je teda hezký
Tak si dětska pojisti a pak se jim třeba nic nestane to většinou funguje ![]()