Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,jestli tě to uklidní,tak malej se přetáčel od 6m,a od 8m se plazil,a to až do 10,5m.
A to jsme od 8m chodili na rehabilitace,pač podle tabulek a Dr měl sedět,lézt,tancovat,a umět abecedu
![]()
nic,zachovej klid,na stresy je brzo ![]()
hankaniki píše:
Moc dekuji, taky si myslim, ze to prijde. Dneska mi udelal Danecek radost, zacal sam delat paci paci. Jsou to malickosti, ale potesi
To není maličkost, ale pokrok! Gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak tu mame dalsi pokrok
Danecek uz zacina sam sedet, ale zatim se opira o rucicky a vydrzi jenom chvilku. Ale to lezeni mu porad nejde, obcas se otoci dokola, ale to jenom vyjimecne. Zatim se porad vsude kutali ![]()
Ahoj holky, tak hlasim dalsi uspech. Dneska poprve vydrzel Danecek sedet sam uplne bez drzeni. Zatim jenom chvilicku, ale ted uz se to bude jenom prodluzovat. Jinak zatim se porad neplazime
Tak jsem smirena s tou rehabilitaci, ale myslim si, ze to tam bude jenom na chvili. Potrebuje ukazat jak na to. Kdyz ho sleduju, tak vypada jako kdyz plave. Kope nozickama a macha rucickama, ale je prohnutej na brisku, takze ma nohy i ruce ve vzduchu. Kdyz mu chci pomoct, tak se zacne vztekat, tak to nema smysl. No uvidime, treba udelame jeste do pristiho patku nejaky pokrok. ![]()
Některé děti nelezou - začnou rovnou chodit. Třeba je to váš případ. Ale na lezení máte ještě čas myslím
.
no nevim, doktorka uz to po Daneckovi chtela v 8 mesicich, aby se plazil. Rikala, ze mu da cas do 10. mesice a to je pristi patek. Kdyz se pry nezacne plazit, tak nas posle na rehabilitaci. No uvidime, nema cenu se stresovat, stejne to nezmenim.
Ahoj, tak dneska jsme byli teda u detske na kontrole v 10 mesicich. Dala nam doporuceni na neurologii a na ty rehabilitace. Tak jsem zvedava jestli nam to pomuze ![]()
Snad jo. Ber to, jak že vám to dala pro jistotu. Ne, že by to byl tak velký problém
.
Ja to tak beru, dost lidi mi rika, ze by na to kaslalo, ze to prijde samo, ale ja si zase rikam, ze cvicenim nic nezkazim ![]()