Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jin2589 píše:
ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej píše: Více
No já nejsem „normální“ čekatelka, nýbrž mám po IVF a jsem 15 dní po transferu, nevím tedy, jak se to počítá? ![]()
jin2589 píše:
No já nejsem „normální“ čekatelka, nýbrž mám po IVF a jsem 15 dní po transferu, nevím tedy, jak se to počítá?
Obrovska gratulka k dalnici
at se vse je tak jak ma byt. A taky druhe velke gratulka ke krvi ![]()
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? Mám dneska první den zpoždění. Včera jsem testila, ale nic, tak bych chtěla další zkusit někdy koncem týdne, teda jestli to vydržím a nezkusím ještě dnes a mrcha červená nedorazí. ![]()
JouDie píše:
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? Mám dneska první den zpoždění. Včera jsem testila, ale nic, tak bych chtěla další zkusit někdy koncem týdne, teda jestli to vydržím a nezkusím ještě dnes a mrcha červená nedorazí.
Ahoj holky, ráda se přidám k tomuto tématu… s manželem pracujeme na mimi tři měsíce a teď v pátek jsem si chtěla dělat test, takže když jsem narazila na toto diskuzní fórum neváhala jsem
Jelikož nepatřím mezi ty trpělivé mám chuť si udělat test dříve, ale bojím se zklamání. Co myslíte, v sobotu 10.12. bych měla dostat MS, takže v pátek je na testování vhodná doba nebo je to ještě brzy?
Markettinka píše:
Ahoj holky, ráda se přidám k tomuto tématu… s manželem pracujeme na mimi tři měsíce a teď v pátek jsem si chtěla dělat test, takže když jsem narazila na toto diskuzní fórum neváhala jsemJelikož nepatřím mezi ty trpělivé mám chuť si udělat test dříve, ale bojím se zklamání. Co myslíte, v sobotu 10.12. bych měla dostat MS, takže v pátek je na testování vhodná doba nebo je to ještě brzy?
já si ovulku nějak zlášť neměřila…začali jsme na tom pracovat 14 den po prvním dnu krvácení, tak jak jsem to vyčetla… nechtěla jsem to hned zkraje hrotit měřením teploty atd…takže od 26.11. jsme na to skočili
… tak co myslíš, mohla bych už dříve? Moc zkušeností v tomto zatím nemám…
Markettinka píše:
já si ovulku nějak zlášť neměřila…začali jsme na tom pracovat 14 den po prvním dnu krvácení, tak jak jsem to vyčetla… nechtěla jsem to hned zkraje hrotit měřením teploty atd…takže od 26.11. jsme na to skočili… tak co myslíš, mohla bych už dříve? Moc zkušeností v tomto zatím nemám…
četla jsem v knížkách i na internetu, že ovu většinou bývý po 13. dnu krvácení a trvá dva, tři dny… s tím, že před ovu i po ovu se jedná o tzv. neplodné dny…tak nevím…jedná se o první těhotenství a s manželem jsme se domluvili, že to nebudeme nějak hrotit a necháme to osudu…
tak uvidíme… pokud do pátku nepříjde MS zkusím si test… ![]()
My se snažíme od srpna o naše první mimi a zatím jsem tomu nechala volný průběh. Ovšem, všichni říkají, nemysli na to, ale ono to teda jaksi nejde. Tak uvidíme. Pokusím se do pátku vydržet. Jestli to má přijít, tak ať je to pořádně vidět. A jak jste na tom holky vy? O kolikáté mimi se snažíte. Je tu taky někdo, kdo se snaží o první? ![]()
JouDie píše:
My se snažíme od srpna o naše první mimi a zatím jsem tomu nechala volný průběh. Ovšem, všichni říkají, nemysli na to, ale ono to teda jaksi nejde. Tak uvidíme. Pokusím se do pátku vydržet. Jestli to má přijít, tak ať je to pořádně vidět. A jak jste na tom holky vy? O kolikáté mimi se snažíte. Je tu taky někdo, kdo se snaží o první?
jin2589 píše:
ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej píše: Více
super!!moc gratuluju
![]()