Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezkou noc, prave jsme meli povyrazeni s pritelem a mrska si dava nacas ale uz se na me chysta
takze po novem ruce testikum zdar ![]()
zdravím Vás, já se testovala dneska, použila test mamatest 10 s tím, že mám na testu ducha a nevím zda se můžu pomaličku radovat či je tohle normální jev…zítra si zkusím koupit další test a ve středu ráno si jej udělat… v sobotu jsem měla dostat měsíčky, ale zatím nic, tak co myslíte? Poraďte mi prosím vaše zkušenosti…
Markettinka píše:
zdravím Vás, já se testovala dneska, použila test mamatest 10 s tím, že mám na testu ducha a nevím zda se můžu pomaličku radovat či je tohle normální jev…zítra si zkusím koupit další test a ve středu ráno si jej udělat… v sobotu jsem měla dostat měsíčky, ale zatím nic, tak co myslíte? Poraďte mi prosím vaše zkušenosti…
Já si myslím, že se můžeš pomaličku radovat, duchem to začíná a krásnou // to končí..
tak zkoušej testovat obden, musí čárka sílit.. Jinak potichoučku gratuluju ![]()
děkuji Ti…takže ve středu zkusím znova a doufám v krásnou dálnici
Pěkný večer, a ještě jednou díky za odpověď ![]()
Markettinka gratuluju k dušíkovi a budu Ti držet palečky, aby ti čárečka sílila. Já se přidám k testovací v novém roce, protože jsem to dneska dostala. Ach jo. Tak holky v lednu znovu. Joo, třeba se nám o Vánocích zadaří. ![]()
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla…
V pátek napíšu jak jsem pochodila..
Mějte se hezky a přeji Vám pěkný předvánoční čas…
Markettinka píše:
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla…V pátek napíšu jak jsem pochodila..
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…
Markettinka píše:
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…
D88 píše:
Možná by byl vidět gestační váček, ale jinak srdíčko je až v nějakých 6 týdnu a dál, takže asi tak.. Na krev si můžeš dojít jako samoplátce normálně do laboratoře..
Markettinka píše:
a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu…
Ještě jednou moc děkuji
Markettinka píše:D88 píše:a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu…
Možná by byl vidět gestační váček, ale jinak srdíčko je až v nějakých 6 týdnu a dál, takže asi tak.. Na krev si můžeš dojít jako samoplátce normálně do laboratoře..
Markettinka píše:
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…Ještě jednou moc děkuji
ještě jsem zapoměla na výsledek, ten mi řeknou na počkání?
Markettinka píše:Markettinka píše:ještě jsem zapoměla na výsledek, ten mi řeknou na počkání?D88 píše:a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu…
Markettinka píše:
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…Ještě jednou moc děkuji
D88 píše:
Ahojky, tak to mě moc mrzí, ale teda je to divný, když duch byl a až není nic.ale na utz by ještě určitě nic vidět nebylo, je brzo.. jediná možnost jak to zjistit 100 %, tak je si zajít na krev.
Markettinka píše:
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla…V pátek napíšu jak jsem pochodila..
Ahojte.
Tak já jsem měla něco podobného, první duch, pak nic a dnes jsem testovala a čárka je silnější, než na tom testu prvním, taky nechápu, proč se mi tam předtím nic neobjevilo.
Já jsem nenašla odvahu se testovat znovu, bojím se zklamání. Nicméně včera jsem byla na gyndě, na ultrazvuku nic není, ale dělohu mám prý zvětšenou, jak po hmatu tak i podle utz. Měsíčky mi stále nepřišly a dle slov doktora se buď „něco“ klubě a nebo jsem prý jen tak vynechala měsíc menstruace, přitom jsem minulý měsíc dostala injekci na to abych měla MS pravidelné…tak nevím, jsem z toho nesvá a asi jen čas mi ukáže…máte s tím někdo zkušenosti?já jsem nikdy nepravidelnou MS neměla… ![]()