Testujeme 9. 12. 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
D88
2743
8.12.11 14:24

tak teď budeme mít novoroční testování a třeba i překvapení :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 23:11

Hezkou noc, prave jsme meli povyrazeni s pritelem a mrska si dava nacas ale uz se na me chysta :cert: takze po novem ruce testikum zdar :palec:

• Citovat
  • Upravit
Markettinka
12.12.11 17:06

zdravím Vás, já se testovala dneska, použila test mamatest 10 s tím, že mám na testu ducha a nevím zda se můžu pomaličku radovat či je tohle normální jev…zítra si zkusím koupit další test a ve středu ráno si jej udělat… v sobotu jsem měla dostat měsíčky, ale zatím nic, tak co myslíte? Poraďte mi prosím vaše zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
12.12.11 17:34
Markettinka píše:
zdravím Vás, já se testovala dneska, použila test mamatest 10 s tím, že mám na testu ducha a nevím zda se můžu pomaličku radovat či je tohle normální jev…zítra si zkusím koupit další test a ve středu ráno si jej udělat… v sobotu jsem měla dostat měsíčky, ale zatím nic, tak co myslíte? Poraďte mi prosím vaše zkušenosti…

Já si myslím, že se můžeš pomaličku radovat, duchem to začíná a krásnou // to končí.. :) tak zkoušej testovat obden, musí čárka sílit.. Jinak potichoučku gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
12.12.11 18:28

děkuji Ti…takže ve středu zkusím znova a doufám v krásnou dálnici :) Pěkný večer, a ještě jednou díky za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
120
12.12.11 21:10

Markettinka gratuluju k dušíkovi a budu Ti držet palečky, aby ti čárečka sílila. Já se přidám k testovací v novém roce, protože jsem to dneska dostala. Ach jo. Tak holky v lednu znovu. Joo, třeba se nám o Vánocích zadaří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
14.12.11 11:04

Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla… :) V pátek napíšu jak jsem pochodila.. :)Mějte se hezky a přeji Vám pěkný předvánoční čas…

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
14.12.11 11:25
Ahojky, tak to mě moc mrzí, ale teda je to divný, když duch byl a až není nic. :nevim: ale na utz by ještě určitě nic vidět nebylo, je brzo.. jediná možnost jak to zjistit 100 %, tak je si zajít na krev. :)
Markettinka píše:
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla… :) V pátek napíšu jak jsem pochodila.. :)Mějte se hezky a přeji Vám pěkný předvánoční čas…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
14.12.11 14:04

i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
14.12.11 15:19
Možná by byl vidět gestační váček, ale jinak srdíčko je až v nějakých 6 týdnu a dál, takže asi tak.. Na krev si můžeš dojít jako samoplátce normálně do laboratoře.. :)
Markettinka píše:
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
14.12.11 15:35
D88 píše:
Možná by byl vidět gestační váček, ale jinak srdíčko je až v nějakých 6 týdnu a dál, takže asi tak.. Na krev si můžeš dojít jako samoplátce normálně do laboratoře.. :)
Markettinka píše:
i když bych měla v pátek týden zpoždění s měsíčkama tak by na ult nicvidět nebylo? A na krev můžu jít i přes obvoďáka a nebo musím přes ženského doktora? Díky za rady…

a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu… :) Ještě jednou moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Markettinka
14.12.11 15:36
Markettinka píše:
D88 píše:
Markettinka píše:
a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu… :) Ještě jednou moc děkuji

ještě jsem zapoměla na výsledek, ten mi řeknou na počkání?

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
14.12.11 15:56
Z krve by to už mělo být jasný… A stojí to cca 250 Kč jako samoplátce.Jo a výsledky jsou ještě ten den, myslím bud hned, nebo do 2 hod, ale to nevím přesně.. :)
Markettinka píše:
Markettinka píše:
D88 píše:
Markettinka píše:
a z krve se to už poznat stoprocentně dá? Kolik to přibližně stojí? No tak to si tam asi zítra zajdu… :) Ještě jednou moc děkuji
ještě jsem zapoměla na výsledek, ten mi řeknou na počkání?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
16.12.11 14:44
D88 píše:
Ahojky, tak to mě moc mrzí, ale teda je to divný, když duch byl a až není nic. :nevim: ale na utz by ještě určitě nic vidět nebylo, je brzo.. jediná možnost jak to zjistit 100 %, tak je si zajít na krev. :)
Markettinka píše:
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla… :) V pátek napíšu jak jsem pochodila.. :)Mějte se hezky a přeji Vám pěkný předvánoční čas…

Ahojte. :) Tak já jsem měla něco podobného, první duch, pak nic a dnes jsem testovala a čárka je silnější, než na tom testu prvním, taky nechápu, proč se mi tam předtím nic neobjevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
17.12.11 20:52

Já jsem nenašla odvahu se testovat znovu, bojím se zklamání. Nicméně včera jsem byla na gyndě, na ultrazvuku nic není, ale dělohu mám prý zvětšenou, jak po hmatu tak i podle utz. Měsíčky mi stále nepřišly a dle slov doktora se buď „něco“ klubě a nebo jsem prý jen tak vynechala měsíc menstruace, přitom jsem minulý měsíc dostala injekci na to abych měla MS pravidelné…tak nevím, jsem z toho nesvá a asi jen čas mi ukáže…máte s tím někdo zkušenosti?já jsem nikdy nepravidelnou MS neměla… :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex