Testujeme 9. 12. 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markettinka
17.12.11 20:53
1macinka píše:
D88 píše:
Ahojky, tak to mě moc mrzí, ale teda je to divný, když duch byl a až není nic. :nevim: ale na utz by ještě určitě nic vidět nebylo, je brzo.. jediná možnost jak to zjistit 100 %, tak je si zajít na krev. :)
Markettinka píše:
Zdravím. dnešní test nedopadl dobře, jen jedna čárka…no ruzumíte tomu někdo? Měsíčky stále nedorazily. Jen v pátek ordinuje můj ženský lékař takže si k němu zajdu a alespoň budu vědět více…na ultrazvuku by už mohlo být něco vidět, kdybych byla těhotná ne? Pořád jsem v naději a vzpomínám na mou sestru, která si s týdenním zpožděním dělala test a nic jí to neukázalo a těhotná už dávno byla… :) V pátek napíšu jak jsem pochodila.. :)Mějte se hezky a přeji Vám pěkný předvánoční čas…
Ahojte. :) Tak já jsem měla něco podobného, první duch, pak nic a dnes jsem testovala a čárka je silnější, než na tom testu prvním, taky nechápu, proč se mi tam předtím nic neobjevilo.

Můžu se zeptat po jaké době jsi zkusila třetí test?

• Citovat
  • Upravit
1507
18.12.11 18:09

V pondělí jsem objevila ducha, tak jsem to zkusila v pátek a tam už byla čárečka, takže během týdne. Zítra mám v plánu udělat další. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
18.12.11 19:26
1macinka píše:
V pondělí jsem objevila ducha, tak jsem to zkusila v pátek a tam už byla čárečka, takže během týdne. Zítra mám v plánu udělat další. :)

Já jsem testovala v pondělí a měla tam ducha, pak ve středu a byla bez ducha…takže zítra bych to mohla zkusit s Tebouco říkáš? I když ty už asi jasno máš ne? jen čekáš silnější dálnici… :)

• Citovat
  • Upravit
1507
18.12.11 19:58

Teď jsem se dívala jak to mám a napsala jsem to trošku špatně, promiň. Takže abych to uvedla správně: 6. prosince - duch, pondělí - nic, pátek - silnější duch, nebo jak to nazvat. :)
To bychom mohly… :palec:
Přidávám fotku mého posledního testíku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
19.12.11 17:41

Tak jakpak jsi dopadla? Já jsem bez opět bez ducha… :? Nevím čím to je… přecejenm by tam už něco vidět šlo když mám týden spoždění a nebo mám jen rozhašené tělo, kdo ví… rozhodla jsem se tomu nechat volný průběh… pokud miminko má přijít, tak příjde :) Přeji všem pěkné Vánoce a hlavně štěstí při dělání miminek… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1507
19.12.11 18:35

Tak já jsem tam objevila celkem dálnici… :dance:
Nevzdávej to a zkoušej to, ze začátku se mi tam taky nic neukazovalo a teď najednou toto, takže určitě nějaká šance tam je, mluvím z vlastní zkušenosti. ;)
Děkuji, i Tobě krásné Vánoce. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markettinka
20.12.11 15:20

Moc Ti gratuluji, užíj si tento nádherný předvánoční čas… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
88
20.12.11 16:03

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
20.12.11 21:01
Markettinka píše:
Moc Ti gratuluji, užíj si tento nádherný předvánoční čas… :kytka:

Děkuji… :srdce: Tobě přeji taky krásné Vánoce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí