Testujeme 9. 12. 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
30.11.11 13:05
D88 píše:
moc moc přeju, aby jsi našla // :)
julniki píše:
D88 píše: :lol: tak to je super.. :) jo jo, v mamatestu jsou 2 a je levnej.. :)
julniki píše:
Na mě už tady čeká od IntiMed s kopretinou. (Koupil jsem ti ten pampeličkou - říkal přítel :mrgreen: ) v tom mamatestu jsou dv kusy že? to je super :)
Ten muj asi 40 kč :think: snad se nebude mýlit, když už jednou vyšel hezky :nevim:

děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
30.11.11 13:17
No to teda, to by byla sranda.. :) ale tak proč ne, když jste oba pro. :)
julniki píše:
D88 píše:
julniki píše:
julniki píše:
Na mě už tady čeká od IntiMed s kopretinou. (Koupil jsem ti ten pampeličkou - říkal přítel :mrgreen: ) v tom mamatestu jsou dv kusy že? to je super :)
Ten muj asi 40 kč :think: snad se nebude mýlit, když už jednou vyšel hezky :nevim:
děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.11.11 13:22
D88 píše:
No to teda, to by byla sranda.. :) ale tak proč ne, když jste oba pro. :)
julniki píše:
D88 píše:
julniki píše:
julniki píše:
děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce :mrgreen:

Nejvíc mě děsí „dvougenerační“ kočárek :lol: ale to už předbíhám. A jak dlouho že se snažíte? A kolik Ti je? :)

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
30.11.11 13:49

Tak uvidíš.. :-) jak to dopadne. :-) snad tak, jak si to přejete.. My se snažíme od června, ale ted jsem měla poprvé ovulku na základě clostíku, jinak ovu nebyla.. v lednu mi bude 24 a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.11.11 13:52
D88 píše:
Tak uvidíš.. :-) jak to dopadne. :-) snad tak, jak si to přejete.. My se snažíme od června, ale ted jsem měla poprvé ovulku na základě clostíku, jinak ovu nebyla.. v lednu mi bude 24 a co ty?

V září mi bylo 21 :)

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
30.11.11 14:51
Tak to už jsi teda napřed než já, když už máš prcka.. ale moc ti to přeju :kytka:
julniki píše:
D88 píše:
Tak uvidíš.. :-) jak to dopadne. :-) snad tak, jak si to přejete.. My se snažíme od června, ale ted jsem měla poprvé ovulku na základě clostíku, jinak ovu nebyla.. v lednu mi bude 24 a co ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.11.11 15:55
D88 píše:
Tak to už jsi teda napřed než já, když už máš prcka.. ale moc ti to přeju :kytka:
julniki píše:
D88 píše:

Někdo by mě za to nejrdši ukamenoval,male já mám názor, že čím přív, tím líp se s porodem tělo vyrovná, pevnější nervy a větší šance že se to dřív povede. Než čekat do třiceti, neli dýl. Můj názor no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
30.11.11 16:02
Já jsem si vždy říkala, že bych chtěla mít první dítě do 25, tak doufám, že se mi to podaří :-)
julniki píše:
D88 píše:
julniki píše:
D88 píše:
Někdo by mě za to nejrdši ukamenoval,male já mám názor, že čím přív, tím líp se s porodem tělo vyrovná, pevnější nervy a větší šance že se to dřív povede. Než čekat do třiceti, neli dýl. Můj názor no :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
30.11.11 16:18

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
23. nebo nějak tak kolem jsem to měla dostat, ale nepřišla, tak jsem v neděli testovala a nic, tak si teď říkám, že nebudu blnout a nějakou tu chvilku zase vydržím než se vrhnu na další testík, ale je to boj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D88
2743
30.11.11 16:22
Určo se přidej.. Nějaký příznaky máš?? :-)
1macinka píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
23. nebo nějak tak kolem jsem to měla dostat, ale nepřišla, tak jsem v neděli testovala a nic, tak si teď říkám, že nebudu blnout a nějakou tu chvilku zase vydržím než se vrhnu na další testík, ale je to boj. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 23:17

Ahoj, ty jo tak to ja bych nevydrzela a testovala snad kazdy den.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
1.12.11 14:19

Tak já to nevydržela a testovala dneska, a nic tak jeste zkusim za tyden :)

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
1.12.11 15:02

Hlavně nebud smutná, určitě je ještě brzo.. Kolikátý den po ovulaci jsi?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.12.11 15:14

:nevim: těžko říct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
1.12.11 15:16

Ani poprvé jsem to nehlídala a vyšlo to :lol:

• Citovat