Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
julniki píše:D88 píše:děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce
moc moc přeju, aby jsi našla //
julniki píše:D88 píše:Ten muj asi 40 kčtak to je super..
jo jo, v mamatestu jsou 2 a je levnej..
julniki píše:
Na mě už tady čeká od IntiMed s kopretinou. (Koupil jsem ti ten pampeličkou - říkal přítel) v tom mamatestu jsou dv kusy že? to je super
snad se nebude mýlit, když už jednou vyšel hezky
D88 píše:
No to teda, to by byla sranda..ale tak proč ne, když jste oba pro.
julniki píše:D88 píše:děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce
moc moc přeju, aby jsi našla //
julniki píše:D88 píše:Ten muj asi 40 kčtak to je super..
jo jo, v mamatestu jsou 2 a je levnej..
julniki píše:
Na mě už tady čeká od IntiMed s kopretinou. (Koupil jsem ti ten pampeličkou - říkal přítel) v tom mamatestu jsou dv kusy že? to je super
snad se nebude mýlit, když už jednou vyšel hezky
Nejvíc mě děsí „dvougenerační“ kočárek
ale to už předbíhám. A jak dlouho že se snažíte? A kolik Ti je? ![]()
Tak uvidíš..
jak to dopadne.
snad tak, jak si to přejete.. My se snažíme od června, ale ted jsem měla poprvé ovulku na základě clostíku, jinak ovu nebyla.. v lednu mi bude 24 a co ty?
D88 píše:
Tak uvidíš..jak to dopadne.
snad tak, jak si to přejete.. My se snažíme od června, ale ted jsem měla poprvé ovulku na základě clostíku, jinak ovu nebyla.. v lednu mi bude 24 a co ty?
V září mi bylo 21 ![]()
julniki píše:D88 píše:V září mi bylo 21
D88 píše:
Tak to už jsi teda napřed než já, když už máš prcka.. ale moc ti to přeju
Někdo by mě za to nejrdši ukamenoval,male já mám názor, že čím přív, tím líp se s porodem tělo vyrovná, pevnější nervy a větší šance že se to dřív povede. Než čekat do třiceti, neli dýl. Můj názor no ![]()
julniki píše:D88 píše:Někdo by mě za to nejrdši ukamenoval,male já mám názor, že čím přív, tím líp se s porodem tělo vyrovná, pevnější nervy a větší šance že se to dřív povede. Než čekat do třiceti, neli dýl. Můj názor no
Tak to už jsi teda napřed než já, když už máš prcka.. ale moc ti to přeju
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
23. nebo nějak tak kolem jsem to měla dostat, ale nepřišla, tak jsem v neděli testovala a nic, tak si teď říkám, že nebudu blnout a nějakou tu chvilku zase vydržím než se vrhnu na další testík, ale je to boj. ![]()
1macinka píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
23. nebo nějak tak kolem jsem to měla dostat, ale nepřišla, tak jsem v neděli testovala a nic, tak si teď říkám, že nebudu blnout a nějakou tu chvilku zase vydržím než se vrhnu na další testík, ale je to boj.
Ahoj, ty jo tak to ja bych nevydrzela a testovala snad kazdy den.
Tak já to nevydržela a testovala dneska, a nic tak jeste zkusim za tyden ![]()
Hlavně nebud smutná, určitě je ještě brzo.. Kolikátý den po ovulaci jsi?? ![]()
děkuju já Tobě taky, u nás by byla legrace, skoro-dvojčata, po roce