Testujeme 9. 12. 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
D88
2743
1.12.11 15:18

tak uvidíš, až budeš testovat za týden, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ája79j
1.12.11 18:18

budu testovat 13.12. :-)) třeba před vanocmi to bude mít své kouzlo a všem se povede:-))

• Citovat
  • Upravit
5237
1.12.11 19:10

Ahojky holky, taky se ráda přidám :-)… Jsem dnes 2 DPO a testovat budu 10. nebo 11.12. :-)… Mrcha by (ne)měla dorazit toho 11. prosince… Tak uvidím jestli vydržím do té doby, ale ani bych se nedivila, kdybych bláznila už 9.12. - 10 DPO :-D :mrgreen:

Všem držím palečky ;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 19:26

Ahoj holky. Omlouvam se ze stale jako anonym, nejsem zadna podvonicka ci co ale znate to, chci nejdriv jistotu nez by se do dozvedeli lidi co znam, kamaradky a rodina.

Chjo jsem nejaka posmutnela. Boli me porad v podbrisku, strevni potize a prsa me taky trochu pnou. Ale to vse uz od konce ms a sex jsme meli az pak a do te doby byl test negativni a ted je take stale negativni. Opet mi to nedalo a testovala jsem. O prvnim tehu jsem vedela hned asi 4dny po styku jsem se nemohla dotknout prsou a pak strasna bolest jak pri ms a strevni potize. Zacinam si myslet ze vse jsem si vsugerovala a mam jen proste hormonalne rozhozeny telo :roll:

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
4.12.11 09:56

Ahojda holky, vítám nové příchozí :-) tak já jsem dnes 8 DPO o už jsem taky bláznila a dělala si test, ale samozřejmě sněhobílo. Tak jsem z toho nějaká přešla.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.12.11 10:56

ahojky to vůbec nebuď ;-)… 8 DPO se // ukážou jen 5% holek ;-) Tak žádný trápení a počkat alespoň na 10 DPO ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.12.11 18:47

Já už mám nutkání testovaat zase :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
5.12.11 11:23

Ahojda, julniki, tak to jsme dvě.. od soboty mě docela dost bolí prsa, který mě nikdy nebolí a ani ne před ms.. Takže uvidím, ale asi zkusím testík zítra, to budu 10 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.11 18:53

Ahoj, to vypada nadekne kdyz to bezne nemas. Me pri prvnim tehu silene ze zacatku boleli prsa..

Np ja bych taky testovala ale bojim se snehobila takze vydrzim jestli dojde mrska ms.
V podbrisku me stale boli a mam problem ze mam tlak v brise i kdyz se mi chce malo curat. Takze to vidim spis fakt na nejaky ten zanet. Po sc jsem brala atb a jizvy me bolli porad. Je to sice rok ale i tak se tam mohlo neco zase vyklubat.

Kazdopadne byl by to krasny vanocni darek zabalit partnerum pozitivni testik s maslickou :oops:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.12.11 22:27

Mě dneska tak pobolívá a tlačí podbříšek, nebo si to možná vsugerovávám, tak uvidíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
66
6.12.11 08:20

Ahoj holky přidávám se k Vaší diskusi a držím vám všem palce určitě to vyjde.Já si volala včera na výsledky krve a je to tam.Máme ten nejhezčí dárek pod stromeček :) Všem přeju ,aby k vám taky Ježíšek přines ten nejhezčí dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jin2589
6.12.11 10:10

ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej 10

• Citovat
  • Upravit
20040
6.12.11 10:15
jin2589 píše:
ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej píše: Více

jsi jasna tehulka tise gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.12.11 10:15

JANDIS: Gratulka :)
jin2589: To je krásná dálnice :)

• Citovat
  • Upravit
D88
2743
6.12.11 10:30
Ahojda, moc moc gratuluju :dance:
JANDIS píše:
Ahoj holky přidávám se k Vaší diskusi a držím vám všem palce určitě to vyjde.Já si volala včera na výsledky krve a je to tam.Máme ten nejhezčí dárek pod stromeček :) Všem přeju ,aby k vám taky Ježíšek přines ten nejhezčí dárek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí