Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
budu testovat 13.12.
třeba před vanocmi to bude mít své kouzlo a všem se povede:-))
Ahojky holky, taky se ráda přidám
… Jsem dnes 2 DPO a testovat budu 10. nebo 11.12.
… Mrcha by (ne)měla dorazit toho 11. prosince… Tak uvidím jestli vydržím do té doby, ale ani bych se nedivila, kdybych bláznila už 9.12. - 10 DPO
![]()
Všem držím palečky
![]()
Ahoj holky. Omlouvam se ze stale jako anonym, nejsem zadna podvonicka ci co ale znate to, chci nejdriv jistotu nez by se do dozvedeli lidi co znam, kamaradky a rodina.
Chjo jsem nejaka posmutnela. Boli me porad v podbrisku, strevni potize a prsa me taky trochu pnou. Ale to vse uz od konce ms a sex jsme meli az pak a do te doby byl test negativni a ted je take stale negativni. Opet mi to nedalo a testovala jsem. O prvnim tehu jsem vedela hned asi 4dny po styku jsem se nemohla dotknout prsou a pak strasna bolest jak pri ms a strevni potize. Zacinam si myslet ze vse jsem si vsugerovala a mam jen proste hormonalne rozhozeny telo ![]()
Ahojda holky, vítám nové příchozí
tak já jsem dnes 8 DPO o už jsem taky bláznila a dělala si test, ale samozřejmě sněhobílo. Tak jsem z toho nějaká přešla.. ![]()
ahojky to vůbec nebuď
… 8 DPO se // ukážou jen 5% holek
Tak žádný trápení a počkat alespoň na 10 DPO ![]()
Ahojda, julniki, tak to jsme dvě.. od soboty mě docela dost bolí prsa, který mě nikdy nebolí a ani ne před ms.. Takže uvidím, ale asi zkusím testík zítra, to budu 10 DPO.
Ahoj, to vypada nadekne kdyz to bezne nemas. Me pri prvnim tehu silene ze zacatku boleli prsa..
Np ja bych taky testovala ale bojim se snehobila takze vydrzim jestli dojde mrska ms.
V podbrisku me stale boli a mam problem ze mam tlak v brise i kdyz se mi chce malo curat. Takze to vidim spis fakt na nejaky ten zanet. Po sc jsem brala atb a jizvy me bolli porad. Je to sice rok ale i tak se tam mohlo neco zase vyklubat.
Kazdopadne byl by to krasny vanocni darek zabalit partnerum pozitivni testik s maslickou ![]()
Mě dneska tak pobolívá a tlačí podbříšek, nebo si to možná vsugerovávám, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky přidávám se k Vaší diskusi a držím vám všem palce určitě to vyjde.Já si volala včera na výsledky krve a je to tam.Máme ten nejhezčí dárek pod stromeček
Všem přeju ,aby k vám taky Ježíšek přines ten nejhezčí dárek.
ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej 10
jin2589 píše:
ahoj holky, já testovala dnes a posílám foto, co na to říkáte? první je citlivost 25, druhej píše: Více
jsi jasna tehulka tise gratuluju ![]()
JANDIS píše:
Ahoj holky přidávám se k Vaší diskusi a držím vám všem palce určitě to vyjde.Já si volala včera na výsledky krve a je to tam.Máme ten nejhezčí dárek pod stromečekVšem přeju ,aby k vám taky Ježíšek přines ten nejhezčí dárek.