Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A hlídáš si ovulku a tak, nebo tomu necháváte volný průběh? Já jak se tak dneska celý den pozoruju, jestli jo nebo ne, tak nevím, jestli to do pátku vydržím. Červená mrcha nikde. Jinak jsem tu viděla fotečku pozitivních testíků, tak moc moc moc gratuluju. ![]()
D88 píše:
My se taky s manželem snažíme o první od června 2011 a už mě to začíná pomalu líst na mozec.. Jo jo, to znám větu " nesmíš na to myslet", ale se prostě lehce říká, ale těžko dělá.takže tě plně chápu.
JouDie píše:
My se snažíme od srpna o naše první mimi a zatím jsem tomu nechala volný průběh. Ovšem, všichni říkají, nemysli na to, ale ono to teda jaksi nejde. Tak uvidíme. Pokusím se do pátku vydržet. Jestli to má přijít, tak ať je to pořádně vidět. A jak jste na tom holky vy? O kolikáté mimi se snažíte. Je tu taky někdo, kdo se snaží o první?
JouDie píše:
A hlídáš si ovulku a tak, nebo tomu necháváte volný průběh? Já jak se tak dneska celý den pozoruju, jestli jo nebo ne, tak nevím, jestli to do pátku vydržím. Červená mrcha nikde. Jinak jsem tu viděla fotečku pozitivních testíků, tak moc moc moc gratuluju.
D88 píše:
My se taky s manželem snažíme o první od června 2011 a už mě to začíná pomalu líst na mozec.. Jo jo, to znám větu " nesmíš na to myslet", ale se prostě lehce říká, ale těžko dělá.takže tě plně chápu.
JouDie píše:
My se snažíme od srpna o naše první mimi a zatím jsem tomu nechala volný průběh. Ovšem, všichni říkají, nemysli na to, ale ono to teda jaksi nejde. Tak uvidíme. Pokusím se do pátku vydržet. Jestli to má přijít, tak ať je to pořádně vidět. A jak jste na tom holky vy? O kolikáté mimi se snažíte. Je tu taky někdo, kdo se snaží o první?
Ahojky moc gratuluju k čárkám
… a těm kdo je nenašly, tak určo najdou v novém cyklu
![]()
D88 tak já jsem měla dostat MS čtvrtého nebo pátého, po vysazení prášků to nemám až zase tak pravidelné. Ale test nic, mrcha červená nic, příznaky žádné, tak musím ještě počkat. Myslím, že se mohla taky zpozdit jenom tím, že na to myslím a furt se hlídám a pozoruju. Ale pozitivní test by byl hezký dáreček pod stromeček. A co jinak holky? Nakupujete dárečky? Prý už taky někdo peče, já tedy zatím ne, ale docela se na to těším. Mějte se hezky!
![]()
Ahoj, darecky jsem prave zabalila a od vcera mam dve testa vlednici a cekam az piskle usne ![]()
no priznaky zadny mit nemusis. Drzim palecky ![]()
Ja to mam nepresny zase diky kojeni je to 3mesice co nekojim. Min ms jsem mela po 35ti dnech a je fakt ze nam to predtin ujelo a ms byla dosz divna od ms mam porad to divny boleni tak premyslim jestli se to neudrzelo a cistila jsem se ![]()
ted bych to mela dostat zitra tak jsem zvedava. Delala jsem si test a i snih byl proti nemu ruzovej ![]()
Já se taky hlídám a pozoruju a už mě z toho začíná hrabat
to čekání, jestli to dopadlo nebo ne je fakt hrozný
jinak já už taky balila dárky a péct budu v sobotu s mamkou ![]()
Já budu péct o víkendu. Ale asi jenom perníčky a linecké, aby se to doma provonělo. No a pak budu dělat nepečené a s mamkou si je vyměníme a budeme mít každá všechno. Dárečky ještě zabalené nemám, ale už se na to moooc těším. Dneska jsem dostříhala betlém, tak už nám zdobí skříňku. ![]()
Uf, dva druhy cukrovi hotove
pres vikend udelame s pritelem dalsi dve a od mammky pak dostanu jeji nej rohlicky. Darkx take zabalene a zitra prijdou jeste jedni z poslednich darku.
Tak holky, kdo zitra testuje?
Ahojda, když nedorazí mrcha, tak zítra zkusím testnout, ale na // moc nevěřím.. a kdo se ke mě přidá?
ahoj holky, ja vzpominam na lonsky rok, testovala jsem presne 10.12 a byl tam mini duch.. dneska tu mam 3 mesicni cacorku.. tak rychle to ubehlo.
takze vsem vam drzim palce, at tu za rok pisete, stejne jako ja ![]()
xreni píše:
ahoj holky, ja vzpominam na lonsky rok, testovala jsem presne 10.12 a byl tam mini duch.. dneska tu mam 3 mesicni cacorku.. tak rychle to ubehlo.
takze vsem vam drzim palce, at tu za rok pisete, stejne jako ja
Jee tak to je mi lito ze dorazila. Myslim ze do zitra se k tobe pridavam.
To nevadi, budem netrpelive vyckavat pristi mesic ![]()
Anonymní píše:
Jee tak to je mi lito ze dorazila. Myslim ze do zitra se k tobe pridavam.
To nevadi, budem netrpelive vyckavat pristi mesic
Ahojky holky,tak u mě mrcha stále nedorazila, tak jsem nevydržela a ráno testovala. Bohužel test byl bílý, jako dnešní padající sníh. Tak já teda fakt nevím, uvidím, jak se to vyvrbí přes víkend. Třeba je to opožděné tím, jak na to furt myslím, tak zafungoval vnitřní stres. Jinak si to nedokážu vysvětlit, když neni ani malý dušík. Jinak je mi moc líto, že u Vás mrcha dorazila, ale myslím si, že se k Vám taky přidám. No a necháme to testování na nový rok. ![]()