Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem 9DC a dělala jsem si ovu test, včera úplně negativní a dnes toto. Je možné, ze bude brzy ovulace? Mívám ji normálně až na konci cyklu 20-22DC, tak mi to prijde takové divné.. 😏
@Amalka244 ano, ovulace se nejspíš chystá, kdy jsi dělala test? Nemá se dělat z ranní moči.
@Jessica4 delala jen ho odpoledne, kolem 3. hodiny. Ale právě mě i překvapilo, že včera byl úplně negativní, jakoze úplně míní dušík.. A ve středu bych měla jít na folikulometrii, tak to se možná teda trefime přímo do ovu.. tento měsíc jsem poprvé začala brat Dostinex a jod, tak nevím, jestli by to mohlo mít vliv takhle rychle? 😳
Uvidíš další dny. Je možné, že se chystá a bude dřív a nebo taky ne. Lh v průběhu cyklu různé kolísá. Ovulaci mívám také kolem 20 DC, ale stalo se mi, že byla i 12 DC, takže testují brzo až do ovulace. Včera mi ovutest také zesílil (dělala jsem dva v průběhu dne a oba silnější) a dnes opět jen slaboulinka čárka. Takže testuj dál a uvidíš ![]()
@Amalka244 píše:
@Jessica4 delala jen ho odpoledne, kolem 3. hodiny. Ale právě mě i překvapilo, že včera byl úplně negativní, jakoze úplně míní dušík.. A ve středu bych měla jít na folikulometrii, tak to se možná teda trefime přímo do ovu.. tento měsíc jsem poprvé začala brat Dostinex a jod, tak nevím, jestli by to mohlo mít vliv takhle rychle? 😳
Ono to pak nastupuje hrozně rychle. Udělej si ještě jeden test večír, třeba kolem 9, uvidíš, že bude zase výraznější a zítra bude podle mě pozitivní ![]()
@Amalka244 a chodíš k lékaři na folikumetrii? Je zvláštní, že máš ovulaci na konci cyklu a Menstruaci máš vždy kolem 28. dne?
@bacova.mi ahaaaa, no tak uvidím, jestli zítra zesílí nebo ne
a ty jsi dnes kolikaty den?
@Jessica4 Taaaak jsem zkusila testnout ještě večer a prijde mi to skoro úplně stejnyyyy
tak uvidíme zítra, to budeme asi moudřejší ![]()
@Amalka244 já jsem 12 DC, ale ovulaci mívám také až kolem 20 DC, někdy i až okolo 25 DC
minulý cyklus mi také 11-12 DC zesílili a pak zeslábli. Pak zase začali sílit 17 DC a 19 DC byli pozitivní. Třeba ale u tebe to bude jinak a ovulace bude dřív ![]()
@Amalka244 ahoj
jsem zvědavá, jaký bude tvůj dnešní test
já dnes nechtěla vůbec testovat po tom včerejším, ale od rána mě poboliva v podbřišku, tak jsem zkusila ráno (jinak testují až v odpoledních hodinách) a přijde mi zas silnější 🙈 tak večer zkusím radši ještě jeden ![]()
@Amalka244 je možné že se čárka už ani nevybarví a tohle je ten vrchol. ![]()
@bacova.mi Ahojky! Tak já dnes odpolko testovala a heleme se! Úplně to zeslblo 😳 taaaalze tomu vůbec nerozumím… to znamená plánek poplach a ovu snad bude později.. nebo nevím, uvidím asi ve středu na folikulometrii 😌 co Ty? Jak dneska? Tvoje test už vypadá taky dost nadějně
k_hand:
@Amalka244 no, někdo to tak má, že prostě nedosáhne stejné čárky. Když jsem se tenkrát snažila s manželem o dítě, tak jsem to hodně řešila a byla s mnoha diskuzích a občas to tak někdo má ![]()