9DC a ovulační test

254
6.2.22 17:26

9DC a ovulacni test

Ahoj holky, jsem 9DC a dělala jsem si ovu test, včera úplně negativní a dnes toto. Je možné, ze bude brzy ovulace? Mívám ji normálně až na konci cyklu 20-22DC, tak mi to prijde takové divné.. 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
6.2.22 17:38

@Amalka244 ano, ovulace se nejspíš chystá, kdy jsi dělala test? Nemá se dělat z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.2.22 17:42

@Jessica4 delala jen ho odpoledne, kolem 3. hodiny. Ale právě mě i překvapilo, že včera byl úplně negativní, jakoze úplně míní dušík.. A ve středu bych měla jít na folikulometrii, tak to se možná teda trefime přímo do ovu.. tento měsíc jsem poprvé začala brat Dostinex a jod, tak nevím, jestli by to mohlo mít vliv takhle rychle? 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15383
6.2.22 17:42

Uvidíš další dny. Je možné, že se chystá a bude dřív a nebo taky ne. Lh v průběhu cyklu různé kolísá. Ovulaci mívám také kolem 20 DC, ale stalo se mi, že byla i 12 DC, takže testují brzo až do ovulace. Včera mi ovutest také zesílil (dělala jsem dva v průběhu dne a oba silnější) a dnes opět jen slaboulinka čárka. Takže testuj dál a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
6.2.22 17:43
@Amalka244 píše:
@Jessica4 delala jen ho odpoledne, kolem 3. hodiny. Ale právě mě i překvapilo, že včera byl úplně negativní, jakoze úplně míní dušík.. A ve středu bych měla jít na folikulometrii, tak to se možná teda trefime přímo do ovu.. tento měsíc jsem poprvé začala brat Dostinex a jod, tak nevím, jestli by to mohlo mít vliv takhle rychle? 😳

Ono to pak nastupuje hrozně rychle. Udělej si ještě jeden test večír, třeba kolem 9, uvidíš, že bude zase výraznější a zítra bude podle mě pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.2.22 19:19

@Amalka244 a chodíš k lékaři na folikumetrii? Je zvláštní, že máš ovulaci na konci cyklu a Menstruaci máš vždy kolem 28. dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.2.22 21:46

@bacova.mi ahaaaa, no tak uvidím, jestli zítra zesílí nebo ne :) a ty jsi dnes kolikaty den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.2.22 21:52

@Jessica4 Taaaak jsem zkusila testnout ještě večer a prijde mi to skoro úplně stejnyyyy :))tak uvidíme zítra, to budeme asi moudřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15383
6.2.22 22:07

@Amalka244 já jsem 12 DC, ale ovulaci mívám také až kolem 20 DC, někdy i až okolo 25 DC :D minulý cyklus mi také 11-12 DC zesílili a pak zeslábli. Pak zase začali sílit 17 DC a 19 DC byli pozitivní. Třeba ale u tebe to bude jinak a ovulace bude dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15383
7.2.22 06:21

@Amalka244 ahoj :mavam: jsem zvědavá, jaký bude tvůj dnešní test ;) já dnes nechtěla vůbec testovat po tom včerejším, ale od rána mě poboliva v podbřišku, tak jsem zkusila ráno (jinak testují až v odpoledních hodinách) a přijde mi zas silnější 🙈 tak večer zkusím radši ještě jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.2.22 08:36

@Amalka244 je možné že se čárka už ani nevybarví a tohle je ten vrchol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.2.22 17:36

@bacova.mi Ahojky! Tak já dnes odpolko testovala a heleme se! Úplně to zeslblo 😳 taaaalze tomu vůbec nerozumím… to znamená plánek poplach a ovu snad bude později.. nebo nevím, uvidím asi ve středu na folikulometrii 😌 co Ty? Jak dneska? Tvoje test už vypadá taky dost nadějně :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.2.22 17:37

@bacova.mi a ještě test prikladam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.2.22 17:38

@Jessica4 To by byl ale slabej vrchol, ne? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.2.22 17:52

@Amalka244 no, někdo to tak má, že prostě nedosáhne stejné čárky. Když jsem se tenkrát snažila s manželem o dítě, tak jsem to hodně řešila a byla s mnoha diskuzích a občas to tak někdo má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí