Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak dnes jsem 11DPO, ranní test čistě bílý
byl to tedy jiný test, proužkový, ale také od Dr.Maxe s citlivostí 10.
MS má přijít pátek-neděle takže už počkám, ale asi z toho zase nic nebude ![]()
@Anonymmmmmmm testy dr. max se docela zkazily, a hlavne testuj stale stejnou znackou. Za me nejspolehlivejsi mamatest 10 (ruzova krabicka).
@Jogrr píše:
@Anonymmmmmmm testy dr. max se docela zkazily, a hlavne testuj stale stejnou znackou. Za me nejspolehlivejsi mamatest 10 (ruzova krabicka).
No, mamatest byl první, který jsem dělala asi 9DPO a v limitu se také pod světlem objevil, proto jsem začala dělat ty jiné testy, co byly doma. Ale poté jsem mamatest večer zkoukla a už jsem neviděla. Ty z Maxe na foto drží oba duchy i po zaschnutí. Už jsem dokoupila ty stejné, tak uvidíme.
@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel ![]()
Holky já dnes ráno mamatest do limitu takhle
jsem dnes 12dpo, do ms mám 3-4 dny. Na druhem testu z Dr. Maxe jsem nic nezaznamenala.
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel
Náznak vidím, zkus za dva dny zase ![]()
@Anonymmmmmmm Dnešní Mamatest úplně bílý. By mě zajímalo co dělá ty duchy ![]()
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Dnešní Mamatest úplně bílý. By mě zajímalo co dělá ty duchy
To teda. Já už jsem také zmatená ![]()
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel
Výsledky se mají odečítat do pěti minut po použití. Hodinu po použití už ten test při lovení nemá žádnou vypovídající hodnotu, u některých v té době vystoupne jinak neexistující čárka, u jiných se duch ztratí. Postupuj podle návodu.
@Mychaj13.10 píše:
Výsledky se mají odečítat do pěti minut po použití. Hodinu po použití už ten test při lovení nemá žádnou vypovídající hodnotu, u některých v té době vystoupne jinak neexistující čárka, u jiných se duch ztratí. Postupuj podle návodu.
@SlečnaDahlia píše:
To vím taky. Ale při těhotenství jsem si testy schovávala a duch nikdy nezmizel, je tam i po letech
@Mychaj13.10 píše:
To vím taky. Ale při těhotenství jsem si testy schovávala a duch nikdy nezmizel, je tam i po letech
Když to víš, proč to děláš? Co je u jednoho těhotenství, nemusí být u dalšího. Co je u jedné šarže testů, nemusí být u druhé.
Podobný test jsem měla cca 4 dny před menstruací. Nechala jsem další test na den očekávané menstruace a druhá čárka byla mnohem silnější. Opravdu se vyplatí počkat.