9dpo duch na těhotenském testu Dr. Max?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.21 09:26

Podobný test jsem měla cca 4 dny před menstruací. Nechala jsem další test na den očekávané menstruace a druhá čárka byla mnohem silnější. Opravdu se vyplatí počkat. ;)

• Citovat
  • Upravit
25.1.21 15:36

Holky, tak dnes jsem 11DPO, ranní test čistě bílý :nevim: byl to tedy jiný test, proužkový, ale také od Dr.Maxe s citlivostí 10.
MS má přijít pátek-neděle takže už počkám, ale asi z toho zase nic nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.1.21 18:49

@Anonymmmmmmm testy dr. max se docela zkazily, a hlavne testuj stale stejnou znackou. Za me nejspolehlivejsi mamatest 10 (ruzova krabicka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 19:23
@Jogrr píše:
@Anonymmmmmmm testy dr. max se docela zkazily, a hlavne testuj stale stejnou znackou. Za me nejspolehlivejsi mamatest 10 (ruzova krabicka).

No, mamatest byl první, který jsem dělala asi 9DPO a v limitu se také pod světlem objevil, proto jsem začala dělat ty jiné testy, co byly doma. Ale poté jsem mamatest večer zkoukla a už jsem neviděla. Ty z Maxe na foto drží oba duchy i po zaschnutí. Už jsem dokoupila ty stejné, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
25.1.21 22:27

@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 12:35

Holky já dnes ráno mamatest do limitu takhle :nevim: jsem dnes 12dpo, do ms mám 3-4 dny. Na druhem testu z Dr. Maxe jsem nic nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 12:36
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel :nevim:

Náznak vidím, zkus za dva dny zase :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
26.1.21 12:44

@Anonymmmmmmm Dnešní Mamatest úplně bílý. By mě zajímalo co dělá ty duchy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
26.1.21 12:46

@Anonymmmmmmm U Tebe to vypadá nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 12:46
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Dnešní Mamatest úplně bílý. By mě zajímalo co dělá ty duchy :nevim:

To teda. Já už jsem také zmatená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.1.21 12:50

@Anonymmmmmmm já tam ducha vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
26.1.21 12:54
@Mychaj13.10 píše:
@Anonymmmmmmm Já jsem měla včera ducha a dneska stejný test s nic. Zkusila jsem Mamatest a tam duch a po hodině zmizel :nevim:

Výsledky se mají odečítat do pěti minut po použití. Hodinu po použití už ten test při lovení nemá žádnou vypovídající hodnotu, u některých v té době vystoupne jinak neexistující čárka, u jiných se duch ztratí. Postupuj podle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
26.1.21 12:57
@Mychaj13.10 píše:

Výsledky se mají odečítat do pěti minut po použití. Hodinu po použití už ten test při lovení nemá žádnou vypovídající hodnotu, u některých v té době vystoupne jinak neexistující čárka, u jiných se duch ztratí. Postupuj podle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
26.1.21 18:04
@SlečnaDahlia píše:

To vím taky. Ale při těhotenství jsem si testy schovávala a duch nikdy nezmizel, je tam i po letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
26.1.21 18:30
@Mychaj13.10 píše:
To vím taky. Ale při těhotenství jsem si testy schovávala a duch nikdy nezmizel, je tam i po letech

Když to víš, proč to děláš? Co je u jednoho těhotenství, nemusí být u dalšího. Co je u jedné šarže testů, nemusí být u druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí