9dpo duch na těhotenském testu Dr. Max?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
26.1.21 18:41

Mi nikdy duch nezmizel a naopak se ani neudělal pokud jsem opravdu nebyla tehu, tak uvidíš 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
26.1.21 20:45

@margarita89 Nemyslím si že jsem těhotná. Ale nechápu proč se ten duch udělá když ukazuje jen přítomnost Hcg 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.1.21 20:48

@Mychaj13.10 taky nevím možná vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 16:17

Holky, vetřu se do diskuze :lol:.
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸 :srdce:

• Citovat
  • Upravit
28.1.21 16:21
@Anonymní píše:
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸 :srdce:

Vidím krásného dušíka :palec: tak držím palečky, aby ms nepřišla a test sílil :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.21 16:22

Vidím druhou čárku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.1.21 16:25
@Anonymní píše:
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸 :srdce:

Joo, todle uz je duch :palec: neni to pozitivni test, ale ukazuje to na jistou snaci..uvidis za par dni..drzim palce…asi nemas pravidelny cyklus, kdyz pises „v techto dnech“ o to je to vesteni tezsi..protoze treba na 12dpo krasny duch, na den po vynechane ms spis docela slaby :nevim:, ale proste neco tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 16:37

@Melodie91 no úplně pravidelný není, dřív 30 pak 40.. poslední 3měs.33,32 a dnes 33 den cyklu..15.1 jsem si dělala ovulační test a dvě silné čárky, v ten den jsme to zkusili. Tak furt doufám :roll: 😊. Občas mě trochu zabolí břicho jak před MS ale není to tak silný. Tak jsem zvědavá :D budu zkoušet dál ;)

• Citovat
  • Upravit
29.1.21 13:24

Holky, tak já dnes 1-2 dny vynechaná ms a udělala jsem clearblue digital, píše plus 1-2 týdny. Jsem úplně rozhozená, že by to konečně vyšlo :andel: doufám že už mrcha ms nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.1.21 13:25

@Anonymmmmmmm no vidíš gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.21 13:28
@margarita89 píše:
@Anonymmmmmmm no vidíš gratuluji