Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mi nikdy duch nezmizel a naopak se ani neudělal pokud jsem opravdu nebyla tehu, tak uvidíš 😊
@margarita89 Nemyslím si že jsem těhotná. Ale nechápu proč se ten duch udělá když ukazuje jen přítomnost Hcg 🤔
Holky, vetřu se do diskuze
.
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸 ![]()
@Anonymní píše:
Holky, vetřu se do diskuze.
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸
Vidím krásného dušíka
tak držím palečky, aby ms nepřišla a test sílil ![]()
@Anonymní píše:
Holky, vetřu se do diskuze.
Na testu se mi ukázala slaboučká druhá čárka, přikládám foto. Co si o tom myslíte? Včera úplně bílo a dnes odpoledne jsem skusila. MS bych měla dostat v těchto dnech a zatím nic. Děkuji🌸
Joo, todle uz je duch
neni to pozitivni test, ale ukazuje to na jistou snaci..uvidis za par dni..drzim palce…asi nemas pravidelny cyklus, kdyz pises „v techto dnech“ o to je to vesteni tezsi..protoze treba na 12dpo krasny duch, na den po vynechane ms spis docela slaby
, ale proste neco tam je ![]()
@Melodie91 no úplně pravidelný není, dřív 30 pak 40.. poslední 3měs.33,32 a dnes 33 den cyklu..15.1 jsem si dělala ovulační test a dvě silné čárky, v ten den jsme to zkusili. Tak furt doufám
😊. Občas mě trochu zabolí břicho jak před MS ale není to tak silný. Tak jsem zvědavá
budu zkoušet dál ![]()
Holky, tak já dnes 1-2 dny vynechaná ms a udělala jsem clearblue digital, píše plus 1-2 týdny. Jsem úplně rozhozená, že by to konečně vyšlo
doufám že už mrcha ms nepřijde.
@margarita89 píše:
@Anonymmmmmmm no vidíš gratuluji
Děkuji, teď se jen modlit ![]()
@Anonymmmmmmm já jsem 5+4 taky se jen modlím ať je vše v pořádku