A zase ty koloběžky :-)

459
30.8.17 06:36

A zase ty koloběžky :-)

Zdravím,

chci dceři koupit koloběžku a potřebovala bych poradit.
Je jí 4,5 roku.
Zatím od kamaráda zkoušela „jednostopou“ koloběžku, ale na tom jí to zatím moc nejde.
Uvažuju o tříkolečkové, ale tam mám zase pocit, že kolečka musí vadit při odrážení - ať už jsou dvě vepředu nebo vzadu.
Máte zkušenosti?
Vadí to nebo se na tom jezdí dobře?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6721
30.8.17 06:55

@Fircon já tedy bych vzala jednostopou. záleží i, jak je dítě schopné. malý měl dva roky a na staré velké koloběžce nafukovací jezdil sám (ač ted měl vysoko řídítka). přijde mi, že ji pak využije déle, navíc ta tříkolečková není pak moc na zatáčení, bude to mít menší rejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
30.8.17 06:58

Ahoj, já bych koupila už tu jednostopou. Dcera má 4 roky a jezdí na ní krásně. Doteď měla po starší takovou tu s těmi malými kolečky - také jednostopou a na vánoce dostane už klasickou - větší s nosností do 90 Kg. Vydržte, ono jí to půjde, jen to musí natrénovat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.8.17 08:37

Já koupila ted tuto, je to kombinace trikolky a jednokolky
https://www.insportline.cz/…ini-evo-croc
syn (2,5) prohlasil ze to jede pomalu, ze chce kolo (na kole bez slapadel umi uz fakt dobre)…kolecka vepredu pri odrazeni nevadi…ale teda po ceste to moc nejede, ty trojkolobezky jsou spis na chodnik a hladky asfalta rekla bych pro male deti, ktere jeste neumi na kole…asi vymenime za jednokolo a uvidime co bude rikat… :cert: jinak ji mame tri dny a asi ji prodam, kdyz ho to nebude bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.8.17 08:46

Už je velká, jednostopou za chvilku zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.17 08:57

Tříkolečkovou rozhodně nebrat. Jednu máme doma a je to krám k ničemu. Už bych to nikdy nekoupila. Jezdit se na tom pořádně nedá, děcka systém toho nechápou, stojí nám to ve sklepě a nikdy na tom nikdo nejezdil. Jednostopou velkou kolobežku Sulov zvládl v pohodě i můj 3 letý mrňoch, co nebyl za těmi řidítky ani vidět. To, že jí to moc nejde, je přeci normální. Je to o cviku, naučení se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí