Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj lidi, zrovna jsem si nabarvila vlasy.. Mám je úplně černé, vypadá to strašně…můžu to nějak zachránit? Jako třeba koupit barvu světle hnědou a obarvit znovu? Mám šanci, že se vlasy aspoň trošku zesvětlají?
Blbost, sanci mas. Me na zesvetleni pomaha proplachnout vinnym octem. Ale pockala bych chvilku, aspon tak tyden od barveni..pak muzes i zajit ke kadernici a poradit se s ni..jinak ja ty tvoje pocity znam, obvykle je to spis sok, nez ze by to fakt vypadalo hrozne…zkus nejaky jiny druh ucesu, jestli mas dlouhe vlasy, v culiku to vypada lepe…
Co to bylo za barvu a na jaký podklad jsi to dávala? Citron trochu pomáhá zesvetlit. Kdyz na to das svetle hnědou, nestane se nic, jen si barvy navrstvíš a bude se to pak hur řešit
Ricinový, olivový, kokosový olej - nahřát a mnout vlasy. Trošililinku to pustí
Ale jinak asi jedině stáhnout…světlou barvou to nepřekryješ.
@Sněženka25 prvotní šok je hrozný, ale neboj do týdne si zvykneš. Stáhnout jedině u kadeřnice, ale před cca 12 lety mě každá poslala domů, že to nejde, nakonec jsem koupila nějaký odbarvovač v drogerii, na hlavě si vytvořila něco, co vypadalo jako tygří oko(ten kamen) a zničila jsem si vlasy, nicméně barva byla dole.
@Sněženka25 jakou barvu jsi použila, že se ti to stalo?
Šla bych raději ke kadeřnici. Jinak bys to po špatném stažení mohla mít krásně rezavé
Třeba tě vezmou ještě přes víkend ![]()
Můžeš zkusit i zabal z oleje na vlhké vlasy, zabalit do folie a nechat co nejdýl působit. Klidně pres noc. Pak taky citron s vodkou nebo s jiným chlastem
Kup zesvetlovac. Staci od vietnamcu je to totez jak drahy zesvetlovace. A smir se s tim ze potom budes mit vlasy u korinku blond, dal oranz a na konci tmave hnedy…
@MilijonDolarBejby píše:
Můžeš zkusit i zabal z oleje na vlhké vlasy, zabalit do folie a nechat co nejdýl působit. Klidně pres noc. Pak taky citron s vodkou nebo s jiným chlastem
a případně se chlastem prolít i vnitřně a pak to nebude tak vadit ![]()
Ne ono to určitě není tak hrozný, jak to vypadá. Já šla tehdy z blond do modročerný(chtěla jsem si splnit sen) a první den bylo fakt divný vidět se v zrcadle. Otec, který se probudil po noční mě nepoznal, ale za 3 dny jsem si zvykla. Dolu to šlo až tehdy, když to začalo odrůstat a mě už se nechtělo znova černit.
Já stáhla vlasy zesvětlovačem od syossu a stáhlo to fakt pěkně!!!
Timto : http://www.syoss.cz/…etlovac.html
Ale nic dobrého pro vlasy no, kadeřnice to asi udělá šetrněji, nebo jak tu holky radí něco přírodního..
@Sněženka25 k cernym vlasum dokonalou plet a vyrazne liceni oci a oboci. Nech to aspon tyden a pak se rozhodni.
Ale odbarvovac ti z toho udela chemlon… Barva se da jakztakz doladit, ale ty vlasy to silene odnesou.
Co do toho udelat nejaky melir, treba cervene nebo fialove pruhy?
Sama se do toho radši nepouštěj. Kámoška si takhle stahovala černou, utrpěla podobný šok jako ty a dopadla příšerně. Z černý se stala otřesná zrzavá, vlasy jí zkrepovatěly…ani kadeřnice pak neměla odvahu s tím něco dělat. Tak pak kámoška chodila s touhle hrůzou na hlavě, než jí to odrostlo.
@Sněženka25 vypadá to strašně že je to flekaté, nebo na to nejsi zvyklá? Nechala bych tomu nějaký čas a šla ke kadeřnici, třeba si na to zvykneš
Sama bych se do ničeho nepouštěla, nebo si zničíš vlasy..