Ááá mám černé vlasy!! Jak zesvětlit?

4515
6.11.15 19:02

ááá mám černé vlasy!! Jak zesvětlit?

Ahoj lidi, zrovna jsem si nabarvila vlasy.. Mám je úplně černé, vypadá to strašně…můžu to nějak zachránit? Jako třeba koupit barvu světle hnědou a obarvit znovu? Mám šanci, že se vlasy aspoň trošku zesvětlají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.11.15 19:03

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.11.15 19:03

Stáhnout, zesvětlit, nechat odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
6.11.15 19:07

Blbost, sanci mas. Me na zesvetleni pomaha proplachnout vinnym octem. Ale pockala bych chvilku, aspon tak tyden od barveni..pak muzes i zajit ke kadernici a poradit se s ni..jinak ja ty tvoje pocity znam, obvykle je to spis sok, nez ze by to fakt vypadalo hrozne…zkus nejaky jiny druh ucesu, jestli mas dlouhe vlasy, v culiku to vypada lepe…

• Citovat
  • Upravit
6.11.15 19:12

Co to bylo za barvu a na jaký podklad jsi to dávala? Citron trochu pomáhá zesvetlit. Kdyz na to das svetle hnědou, nestane se nic, jen si barvy navrstvíš a bude se to pak hur řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.11.15 19:14

Ricinový, olivový, kokosový olej - nahřát a mnout vlasy. Trošililinku to pustí :-D Ale jinak asi jedině stáhnout…světlou barvou to nepřekryješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.11.15 19:17

@Sněženka25 prvotní šok je hrozný, ale neboj do týdne si zvykneš. Stáhnout jedině u kadeřnice, ale před cca 12 lety mě každá poslala domů, že to nejde, nakonec jsem koupila nějaký odbarvovač v drogerii, na hlavě si vytvořila něco, co vypadalo jako tygří oko(ten kamen) a zničila jsem si vlasy, nicméně barva byla dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.11.15 19:20

@Sněženka25 jakou barvu jsi použila, že se ti to stalo?

Šla bych raději ke kadeřnici. Jinak bys to po špatném stažení mohla mít krásně rezavé :roll: Třeba tě vezmou ještě přes víkend ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 19:21

Můžeš zkusit i zabal z oleje na vlhké vlasy, zabalit do folie a nechat co nejdýl působit. Klidně pres noc. Pak taky citron s vodkou nebo s jiným chlastem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.15 19:22

Kup zesvetlovac. Staci od vietnamcu je to totez jak drahy zesvetlovace. A smir se s tim ze potom budes mit vlasy u korinku blond, dal oranz a na konci tmave hnedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.11.15 19:26
@MilijonDolarBejby píše:
Můžeš zkusit i zabal z oleje na vlhké vlasy, zabalit do folie a nechat co nejdýl působit. Klidně pres noc. Pak taky citron s vodkou nebo s jiným chlastem

a případně se chlastem prolít i vnitřně a pak to nebude tak vadit :D
Ne ono to určitě není tak hrozný, jak to vypadá. Já šla tehdy z blond do modročerný(chtěla jsem si splnit sen) a první den bylo fakt divný vidět se v zrcadle. Otec, který se probudil po noční mě nepoznal, ale za 3 dny jsem si zvykla. Dolu to šlo až tehdy, když to začalo odrůstat a mě už se nechtělo znova černit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.11.15 19:28

Já stáhla vlasy zesvětlovačem od syossu a stáhlo to fakt pěkně!!!
Timto : http://www.syoss.cz/…etlovac.html

Ale nic dobrého pro vlasy no, kadeřnice to asi udělá šetrněji, nebo jak tu holky radí něco přírodního..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.11.15 19:31

@Sněženka25 k cernym vlasum dokonalou plet a vyrazne liceni oci a oboci. Nech to aspon tyden a pak se rozhodni.
Ale odbarvovac ti z toho udela chemlon… Barva se da jakztakz doladit, ale ty vlasy to silene odnesou.
Co do toho udelat nejaky melir, treba cervene nebo fialove pruhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
6.11.15 19:34

Sama se do toho radši nepouštěj. Kámoška si takhle stahovala černou, utrpěla podobný šok jako ty a dopadla příšerně. Z černý se stala otřesná zrzavá, vlasy jí zkrepovatěly…ani kadeřnice pak neměla odvahu s tím něco dělat. Tak pak kámoška chodila s touhle hrůzou na hlavě, než jí to odrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.11.15 19:38

@Sněženka25 vypadá to strašně že je to flekaté, nebo na to nejsi zvyklá? Nechala bych tomu nějaký čas a šla ke kadeřnici, třeba si na to zvykneš ;-) Sama bych se do ničeho nepouštěla, nebo si zničíš vlasy..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml