Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?
Přidejte zkušenost s ABC Design 3-Teca nelibil by se ti x-lander xa, muzu jen doporucit, skvely v terenu i ve meste, do jineho bych asi nesla ![]()
Ahojte,
X-lander XA je pekny a robustni, ale prave kvuli upravam do terenu hrozne tezky a vetsina maminek hleda lehky kocarek, hlavne ty, co se budou tahat s miminkem nekam do patra.
Ja nakonec asi z ABC ustupuji -hlavne kvuli sportaku, protoze jsem narazila na zda se lepsi v obdobne cene, pridam cca3tis a mam komplet I´coo Targo Country. Jeste to musim overit v realu, ale vypada dost slibne a taky jsem cetla vyborne kritiky. Neznate nekdo tuto znacku? Nenasla jsem diskuzi:-)
S tim otocenim sportovni korbicky u ABC si myslim, ze to jde jen u 4-tech, u trojkolek to vetsinou nejde, ale nechci plasit, necetla jsem navod:-)
Zatim se mejte a spolehlive vybirejte!!! ![]()
Marťulko, dá se sportovní sedačka x-landeru XA dát proti směru jízdy? Myslím, že ne… právě proto jsem x-landery zamítla.
http://sweb.cz/…ee/navod.jpg /> Jsem vám naskenovala návod, opravdu to tam stojí. Ale jak jsem říkala, máme trojkolku, takže se to nejspíš týká pouze jí. ![]()
Nicméně technicky to otočení možné je.
Katerz s tím, že se tam prcek nějak srovná máš pravdu, ještě uvidíme, jak dlouho mi tam vydrží (doufám, že to nebude samé dolu-nahoru) ![]()
Jinak termín už nás minul ale právě v tuto chvíli čekám až se mi trochu ustálí kontrakce a vyrazíme do porodky.
Takže doufám, že už o víkendu kočárek otestujeme! ![]()
Mějte se tu zatím krásně, pa
LucyH, fakt! My máme ty 4 kola… a tam to v návodu nepíšou.
Tak ty rodíš! A ť to netrvá dlouho, nic se v průběhu nekousne a opravdu fajný personál v porodce - víc si už ani sama nepřeju… ![]()
Lucy: hodně štěstíčka!!!!! a hlavně at vše proběhne v pohodičce!
jinak holky ted teda nevím, vy mi ten kočárek nakonec asi rozmluvíte, mám ještě čas ale už jsem ho tady u nás v ustí viděla a zrovna v té kombinaci co se mi hrozně líbí.o) budu muset juknout na něj osobně.o)))
Vzkaz pro Janniah: O kočárku I´COO Targo Country jsem teď četla asi 3 diskuse a musím říct, že o něm nic moc dobrého nepíšou.www.baby -cafe.cz
Ve skutečnosti jsem ho v obchodě viděla,řekla bych, že je na tom s váhou tak stejně jako ABC design, je pravda, že je prostornější, akorát se mi moc nelíbí ty kombinace barev.
Petynko, diky za info, mrknu na to:-)
Lucy, hodne sesti a pak dej vedet! ![]()
Luciku..tak písni jak jsi dopadla;o)..podle stáří mrňouska na metříku si porodila opravdu v to pondělí(5.5),že?..hezké datum, taky bych chtěla květnové miminko (je to můj oblíbený měsíc, a měla bych býčka, nebo ještě lépe blíženečka,jako já;o)…závidím..hlavně to, že už to máš za sebou;o) ..tak to jsi i kočárek otestovala, ne?..budu si brát tu autosedačku co k němu je do porodnice..nemáte s ní někdo zkušenosti????
Jinak strašně mooc děkuju za tuto diskuzi o ABC design, ani jsem nedoufala, že bych tady na ní mohla narazit..a všem díky za názory, vychytávky, dojmy…jsou vlastně pozitivní (nějaká ta moucha se najde na každém kočárku;o), takže mě jen utvrdili…mám už objednaný kočárek ABC design 3Tech/navy, skoro nový z aukra, včetně autosedačky..příští týden si pro něj jedu do jižních čech (nechci spoléhat na poštu..takže si uděláme výlet;o)
Někdo tu stál ještě o nějaká fota, tak sem zkusím dát fotky toho našeho- ABC design 3tech/navy (je to zase z jiných úhlů, a už použitý, i když např. hluboká není vůbec použitá, a zbytek minimálně;o)
(otevřete v mozzile)
http://photos04.allegro.pl/…49/353954923
http://photos04.allegro.pl/…/353954923_1
http://photos04.allegro.pl/…/353954923_2
http://photos04.allegro.pl/…/353954923_3
je fakt krásnej..do města dokonalej;o))
Ahojky,
také bych potřebovala poradit s kočárkem ABC 3 Tec nebo 4 Tec / popř. typ Rodeo/ . Miminko čekáme na přelomu září/říjen. Kočárek se mi moc líbí i jeho cena oproti třeba Jané Slalom pro. Akorát se bojím te hluboké korbičky.
Všichni okolo mi říkají, že je to moc malé. Přirovnávají to ke klasickým hlubokým kočárkům. Že jsou větší atd. Jenže mě se tento typ kočárků vůbec nelíbí a chci něco pěkného, moderního a neokoukaného.
A to mi právě ABC příjdou. Poradíte mi? Děkuji
já budu mít s vložnou taškou a mimi na přelomu srpen/září..takže se může stát že koncem zimy se mimi ve fusaku už nevejde (ale já to pořeším tak že si přinejhorším můžu půjčit jiný kočár, takže je to v suchu;o)
ale myslím, že pokud máš termín září/říjen tak že bys tu zimu mohla v poho zvládnout i s fusakem..teda pokud se Ti nenarodí cvalík;o)
Vzkaz pro Anetosku: Jestli čekáte miminko na přelomu září/říjen, tak to bych z té hluboké korbičky vůbec strach neměla, celou zimu se ti tam mimi v pohodě vejde, těch kočárků už jsem pár prošla a musím říct, že tahle je právě jedna z těch největších, např. u Jané je korbička užší a kratší, u X-landera to samé.Máme koupený 4 tech, takže už jsem ho doma důkladně prozkoumala. Miminko čekáme za 14 dní. Právě že nám to vychází tak, že mimi se v zimě do té korbičky už nevejde, takže budeme muset na zimu přejít do sporťáku, což jsem docela nerada. Klasické hluboké kočárky se mi také nelíbí.On ten rozdíl v rozměrech není zase takový.Měřila jsem korbičku u jednoho klasického hlubokého a rozdíl na šířku byl 2 cm a na délku 9 cm.
Pro janah O9: Koukala jsem na tvé fotky kočárku, vypadá zachovale. To je ta loňská kolekce, má místo korbičky tu vložnou tašku, a dole ten baťůžek,jinak ten podvozek je stejný jako u té nové kolekce. Tu autosedačku už mám také doma, je pěkná tak snad i v praxi bude vyhovovat, já doufám že za 14 dní jí budu mít možnost vyzkoušet,to už by mělo být mimi na světě, tak potom napíši více.
Máme už koupený kočárek 4 tech, a co se týče sportovní sedačky, v návodu je napsáno, že jde dát proti i po směru jízdy a ve skutečnosti je tomu také tak.Zaráží mě, že někdo píše, že to nejde, nebo že se pružiny té sedačky dotýkají, nám ne.Jestli to tedy není dáno typem podvozku, ale v tom by asi neměl být rozdíl. Jinak ten nánožník na sporťák je opravdu dost slabý a promokavý.