ABC Design 3-Tec, 4-Tec, 6-Tec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?

Přidejte zkušenost s ABC Design 3-Tec
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
5.2.09 12:45

PRODÁM ABC DESIGN 4TEC

Ahoj, pokud by měl někdo zájem, budu prodávat začátkem března ABC DESIGN 4TEC.
Více info a fotek ráda pošlu mailem - alenap@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-a-c
16.2.10 14:03

Kočkárky ABC

Ahoj Katerz,
chtěla bych se tě zeptat, zda je opravdu možné na kočárku 4 tec/2009 vyměňovat přední kolečka, jak tady píšeš? Chtěla bych si také tento kočárek pořídit. Děkuji za odpověď. Kacka

• Citovat
  • Upravit
2
27.4.10 07:53

Ahoj, uvazuju o koupi abc desing 3 tec z kolekce 2010. Nemate ho uz nekdo? Je lepsi nez kolekce 2009? Jsou tam nejake rozdily? A jak jste spokojne? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.5.10 12:30

Ahojky,
já mám ABC DESIGN 3 TEC a jsem s ním moc spokojená.Jediná nevýhoda je, že není odpružený, což je ale málo kočárků. Největší rozdíl mezi kolekcí 2009 a 2010 je v barvách. Potom kolekce 2010 má vyšší nákupní košík a u sportovní verze je stínítko. Snad jsem Ti trošku pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.10 21:41

Ahoj, na první pohled je rozdíl mizivý. Ale na druhý veliký. Je odstraněna velká chyba v upevnění pružiny na předních kolečkách, která u sporťáků modelu 09 trhala sportovní sedačku. O bočnice je zvětšený nákupní košík, který u předchozí kolekce byl jen na ozdobu. Dále se nově ke kočárku dají dokoupit perfektní designové vložky na sportovní madlo a sezení do kočárku, které vypadají fakt skvěle. V neposlední řadě jsou rozšířeny barevné kolekce, takže je opravdu z čeho vybrírat. Dokonce se letos prodává i jako zvýhodněný travel set. Sakumprdum se vším a za dobrý peníz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bložena
14.5.13 11:42

Kolečka

Nekupoval jste, prosím, někdo náhradní kola na ABC 4 tec?? Nemohu je nikde sehnat. Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4