Absces v malém stydkém pysku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
8.8.23 12:06
@Anonymní píše:
Tak jsem byla na gyndě (nakonec v nemocnici, protože jsem volala svému Dr. a hodinu a půl to nikdo nebral, jakože sestra, tak mají asi dovolenou). Dr. se na to podíval a říkal, že Bartholiniho žláza to nebude, na absces se mu to taky úplně nezdálo, napadl ho hepres, ale pak ještě zavolal jednu doktorku a ta zas říkala, že herpes ne, že to mám zatím nechat být a pokud se to do týdne nezmenší, nebo nezmizí, že mám přijít na kontrolu. Jinak vám všem děkuji za postřehy.

Pokud měli podezření na herpes, měli ti udělat stěr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
8.8.23 12:54

Ja mam hidradenitis a sterilni abscesy se mi delaji snad nonstop uz nekolik let. Hnusna nemoc. Samotne mackani stav spis zhoršuje, muze ti to prasknout smerem dovnitr. Sterilni jehlu koupis normalne v lekarne, muzes na to prilozit horky obklad aby sel hnis napovrch, nebo studeny obklad aby se snizil zanet a vstrebalo se to. Nebo horky, propichnout, pak studeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.8.23 13:03
@Anonymní píše:
Tak jsem byla na gyndě (nakonec v nemocnici, protože jsem volala svému Dr. a hodinu a půl to nikdo nebral, jakože sestra, tak mají asi dovolenou). Dr. se na to podíval a říkal, že Bartholiniho žláza to nebude, na absces se mu to taky úplně nezdálo, napadl ho hepres, ale pak ještě zavolal jednu doktorku a ta zas říkala, že herpes ne, že to mám zatím nechat být a pokud se to do týdne nezmenší, nebo nezmizí, že mám přijít na kontrolu. Jinak vám všem děkuji za postřehy.

Hustý.. takže kvůli zcela neakutni věci jsi byla v nemocnici, protože gynekolog nebral 1,5 hodiny telefon?
Já si vždycky říkám, proč jsou v nemocnicich takové fronty..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.23 14:24
@Svetluska55 píše:
Hustý.. takže kvůli zcela neakutni věci jsi byla v nemocnici, protože gynekolog nebral 1,5 hodiny telefon?
Já si vždycky říkám, proč jsou v nemocnicich takové fronty..

Můžeš si tyhle komentáře odpustit, gynekolog má dovolenou, do nemocnice jsem napřed samozřejmě volala, popsala svůj případ a řekli mi, ať přijdu. A absces podle mě akutní docela je. A sám Dr. mi říkal, ať přijdu i na kontrolu za týden.

Navíc do nemocnic jinak téměř nechodím, tedy na akutka, jen ke svým lékařům do ambulance, u kterých se léčím s několika nemocemi.

Navíc tady nebylo ani skoro moc lidí a byla jsem rychle vyřízená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa