Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A je to prádlo pak měkké? A nebo to je potřeba přežehlit, na to totiž zatím nemám vůbec čas ![]()
Moth píše:lucie.t píše:Lucko … krystalickou sodu přímo do pračky? A normálně s práškem? Přidáváš aviváž a nastavuješ máchání navíc?
ja zacla davat do pracky sodu a rekla bych, ze nektere zasedle kousky, jsou viditelne belejsi
Děkuji;-)
uplne normalni sodu (na peceni)nasypuji primo do bubnu + prasek + avivaz. program jako vzdy, nic navic
lucie.t píše:Moth píše:uplne normalni sodu (na peceni)nasypuji primo do bubnu + prasek + avivaz. program jako vzdy, nic naviclucie.t píše:Lucko … krystalickou sodu přímo do pračky? A normálně s práškem? Přidáváš aviváž a nastavuješ máchání navíc?
ja zacla davat do pracky sodu a rekla bych, ze nektere zasedle kousky, jsou viditelne belejsi
Děkuji;-)
Děkuji
jessikka píše:eLena F píše:Na plnou pračku dám klidně po „max“, fakt to y toho necítím, ale asi to musí každá prostě zkusit. Bílého mívám míň, tak dávám takové „gloglo“
To jo, to jo! To je tím, že syntetiku skoro ne mámA bílou už vůbec ne …
cancerka píše:No vidíš až teď' mně napadlo, od té doby, co prádlo namáčím nemám ekzém. Ještě zkusím nepoužívat aviváž, jak píše Jessikka
jojo já jako ekzematik musím dělat totéž
nejprve moje prádlo namáčet do hodně teplé vody se žlučovým mýdlem a jarem, máchat
pak hodit do pračky a prát v loveleale ten jar fakt pomáhá, mýdlo mi na to nestačíOctu mám dost!
Kolik to je malinko octa do pračky? Tak panáka?
Jessi, tak jsem dnes vyzkoušela ocet, došla mi totiž aviváž a my zapadli sněhem, tak se mi nechtělo do obchodu, tak jsem dala taky takové gloglo
(se mi ten výraz děsně líbí
) a fakt to není cítit.
Prala jsem v tom ručníky.
Leno, jsou měkké, ale já nevím, jestli by byly nebýt sušičky. ![]()
![]()