Aby bíla bílá byla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
13.2.12 12:31

:lol: A je to prádlo pak měkké? A nebo to je potřeba přežehlit, na to totiž zatím nemám vůbec čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.2.12 13:11
Moth píše:
lucie.t píše:
ja zacla davat do pracky sodu a rekla bych, ze nektere zasedle kousky, jsou viditelne belejsi
Lucko … krystalickou sodu přímo do pračky? A normálně s práškem? Přidáváš aviváž a nastavuješ máchání navíc?
Děkuji;-)

uplne normalni sodu (na peceni)nasypuji primo do bubnu + prasek + avivaz. program jako vzdy, nic navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
13.2.12 16:07
lucie.t píše:
Moth píše:
lucie.t píše:
ja zacla davat do pracky sodu a rekla bych, ze nektere zasedle kousky, jsou viditelne belejsi
Lucko … krystalickou sodu přímo do pračky? A normálně s práškem? Přidáváš aviváž a nastavuješ máchání navíc?
Děkuji;-)
uplne normalni sodu (na peceni)nasypuji primo do bubnu + prasek + avivaz. program jako vzdy, nic navic

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 12:26
jessikka píše:
eLena F píše:
To jo, to jo! To je tím, že syntetiku skoro ne mám :lol: A bílou už vůbec ne …
cancerka píše:
jojo já jako ekzematik musím dělat totéž
nejprve moje prádlo namáčet do hodně teplé vody se žlučovým mýdlem a jarem, máchat
pak hodit do pračky a prát v loveleale ten jar fakt pomáhá, mýdlo mi na to nestačí :palec:
No vidíš až teď' mně napadlo, od té doby, co prádlo namáčím nemám ekzém. Ještě zkusím nepoužívat aviváž, jak píše Jessikka :palec: Octu mám dost!
Kolik to je malinko octa do pračky? Tak panáka? :think:
Na plnou pračku dám klidně po „max“, fakt to y toho necítím, ale asi to musí každá prostě zkusit. Bílého mívám míň, tak dávám takové „gloglo“ :mrgreen:

Jessi, tak jsem dnes vyzkoušela ocet, došla mi totiž aviváž a my zapadli sněhem, tak se mi nechtělo do obchodu, tak jsem dala taky takové gloglo :mrgreen: (se mi ten výraz děsně líbí :pankac: :lol: ) a fakt to není cítit. :palec: Prala jsem v tom ručníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.2.12 16:25

Neli, a jsou ti ručníky měkké a nebo jako šmirgl?  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.2.12 18:31

Leno, jsou měkké, ale já nevím, jestli by byly nebýt sušičky. :nevim: