Ovulace ještě nebyla a nevím, jestli bude

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2451
7.2.11 09:15

Ach jo....

Tímto děkuji všem holčinám, co mě tady dokopaly jít k Mudr., ačkoliv naše snažení není ani celý rok, holky díky. Dr mi udělal hormonální profil, a podotýkám, že jsem dnes 38DC, každý týden chodím na odběr na progesteron, a musím do té doby, než MS sama dostanu…no dnes mi Dr. řekl, že ovu podle hladiny hormonů ještě vůbec nebyla, a že jestli vůbec bude. Tak si říkám, jakto, že v 18 to bylo v poho (byla jsem na potratu, a doufám že mě nehodláte za to tady linčovat), a kde se vlastně stala ta chyba že teď najednou, o 7 let později je problém…Proč? Manža říká ať si z toho nic nedělám, ale to se snadno říká, hůř dělá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
7.2.11 09:32

hlavu vzhůru. důležité je, že jsi k tomu doktorovi zašla. určo to spolu vyřešíte. a hlavně nemysli na to, že v 18ti to šlo a ty jsi šla na potrat. s tím si nepomůžeš! je to už sedm let a tělo se změnilo. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.2.11 09:46

no telo nemladne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.2.11 09:59

jj, já vím, no doufám, že to vyřešíme…nebo jinak, spoléhám na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.11 10:33

Neboj se to bude v pohodě :-) Chce to hlavně být pozitivní i když je to někdy opravdu hodně hodně těžké. Zvládnete to !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.2.11 10:50

Já myslím, že ten nejtěžší krok - jít k lékaři, jsi udělala a teď je už na něm, jak s tebou bude pracovat. Držím palce, já věřím, že se vám mimčo podaří (i my jsme nepočali přirozeně, ale za pomocí stimulace a to šlo jak po másle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
8.2.11 08:52

Dík za podporu, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
8.2.11 14:33

neboj se to pujde :wink: ja jsem mela nekdy cykly dlouhe treba i 4 mesice 8-o podarilo se nam po mesici bez ochrany a to asi az 34. den cyklu. opravdu jsem to necekala, smirovala jsem se s tim, ze to nepujde lehce. je super, ze jsi zasla k doktorovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová