Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, zakládám tohle téma, protože jsem si oblíbila Měsíc jako takový. A mám doma knihy, které se zabývají Lunou v zahradě a taky cvičením. Hledám někoho podobně „postiženého“
Pomohlo Vám cvičení podle Luny? Nebo se rýpete v záhoně podle lunárního kalendáře? Tak honem sem
![]()
Jejda, už asi tři dny sleduju, kdy bude dobré stříhat si vlasy
Většinou Měsíc sleduju jen nárazově, třeba na jaře při sázení semínek. Ale tentokrát jsem natrefila na dobře zpracované stránky, snad mi to vydrží déle ![]()
chuanitka píše:
Ale tentokrát jsem natrefila na dobře zpracované stránky, snad mi to vydrží déle
Co to jsou za stranky, prosím?
Lena F. píše:chuanitka píše:Co to jsou za stranky, prosím?
Ale tentokrát jsem natrefila na dobře zpracované stránky, snad mi to vydrží déle
http://www.spektrumzdravi.cz/
Stránky jako takové jsem moc nestudovala, ale nahoře vpravo je odkaz na charakteristiku dne. Líbí se mi, jak je zpracovaná.
SUPER !!!
zrovna nedávno jsem hledala lunární kalendář a pořádný nenašla, tohle je fakt pěkně uspořádané ![]()
DÍKY
Chuanitko, počkej si až bude Lev a Panna - 17.2.-20.2. ![]()
Já si takhle nechávám stříhat vlasy 10 let - a kadeřnice spíše šílí, jak je mám pevné a husté, i když hodně jemné ![]()
Ju, stránky jsou to pěkně zpracované
Dnes už je vše na netu. Škoda že už Střelec končí - tyhle tři dny byly pro boj s celulitidou jako stvořené ![]()
Vesno, právě čekám a nemůžu se dočkat
Vymyslela jsem si stříhání, když byl Měsíc ve Vahách, takže musím čekat dlouho
![]()
Kdy je dobré začít se cvičením, aby mi to vydrželo?
ano, umyla jsem si vlasy podle lunárního kalendáře a fakt vydržely. Normálně je mám zmaštěné třetí den ráno a teď nic. Super. Akorát kdyby ty intervaly nebyly tak dlouhé.
. Stejně tak jsem větrala byt, fakt to má něco do sebe. ![]()
Ahoj ![]()
Taky jsem příznivcem Měsíce a jeho vlivu ![]()
Dřív jsem se řídila Lunou hodně, pak se to nějak vytratilo, ale zase se přibližuju čím dál víc … přestala jsem kojit a vrátila jsem se k půstu o úplňku a postupně chci přidat další.
Taky jsem hledala kde se hezky zorientovat, a hlavně dopředu, on line jen na aktuální den mě neuspokojí, nemám čas hned ráno zasednout k pc a hledat info, tak dííííky moc za odkaz
… to je to co jsem potřebovala ![]()
Se cvičením podle Luny zkušenost nemám ![]()
Zatím ![]()
PS: Zítra si teda vytrhám obočí a zjistila jsem, že jsem nás blbě objednala k zubařovi, no co už ![]()
Edit: Tak dneska teda už - to obočí ![]()
Jojo já taky zjistila, že zubní kámen jsem u zubařky odstranila předčasně. Ale dnes jsem si už vytrhala nechtěné chloupky a pokud se k tomu dostanu, tak se vrhnu na veškerý vodní kámen v domácnosti ![]()
Hezké ráno, tak jsem si nakoupila zeleninu, ale udělám pořádnou polévku, když se má jíst upravená dneska. Aspoň nemusím řešit co vařit ![]()
A odpoledne ze školky se vrhnu na to obočí, nohy jsou ještě dobrý, ale když to stihnu, večer přejedu ![]()
Do vodního kamene se mi moc nechce, ale baterie aspoň přejedu a naleju troch octa do pračky a do záchodu ![]()
Všimly jste si nějakých vlivů fází Měsíce na sebe?
Musím říct, že ochlupení jednoznačné - někdy roste hned, jindy vydrží nohy dlouho hladké, když se holí tak jak mají, jsou pak chloupky oslabené a jemnější.
Zadržování vody v těle taky na sobě pozoruju, tam teda vstupuje do hry ještě cyklus menstruační.
Mytí vlasů - někdy vydrží dlouho pěkné, jindy se hned zmastí, taky podle fází. a jistě by se toho našlo mnohem víc …
Co Vaše zkušenosti?
Ahoj I.
Tak dneska přesně jak píšou, lýtka mám jak v ohni a to ani žádné pořádné křečáky nemám, spíš jen náznak.
Udělala jsem si dneska kopřivový čaj a větrala byt ![]()
Taky lýtka cítím, tíhu v nich, i manžel říkal, že v práci nemohl dostát … teď popíjím kopřivový čaj (mmch, mi moc chutná) a za chvilku zalehnout . Jen ten půst jsem nějak nezvládla
![]()