Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za odkaz, zaujalo mě to téma, akorát na mě něco leze, tak si to projdu až bude líp …
To je ten měsíc v rybách … celý den mi teče z nosu
![]()
Tak schválně, kdo sedí s nohama v lavorku jako já? ![]()
Leno, téma zajímavé. Ale budu jen sledovat. Jinak bych se od emimina asi vůbec neodtrhla ![]()
Zdravím vás, dámy.. jsem „tvůrkyně“ těch stránek, o kterých píšete: www.spektrumzdravi.cz ..a těší mě vaše kladné hodnocení webu. Přivítala bych vaše další tipy a poznámky k lunárnímu kalendáři, abych ho mohla „vymakat“ co nejlíp. Popravdě -založila jsem ho původně kvůli sobě, protože mě taky štvalo, že na netu se nedá najít kvalitní lun.kal.i s předpovědí dopředu, jenže díky tomu jsem teď ani nemám čas se podle něj řídit
Omlouvám se, že teď není zpracovaný moc dopředu, nestíhám, ale budu se snažit napravit… ![]()
Libisko,
v tom případě díky moc ![]()
Stránky se mi líbí a nakukuju téměř denně, hlavně na lunární kalendář.
Vůbec mi nedošlo, že ty informace tam někdo musí taky složitě vkládat, jsem holt zhýčkaná tou samozřejmostí - kliknu a je to tam.
Já jsem s Měsícem začala kvůli dietám
, měla jsem svého času lunární diář, který byl na tohle téma zaměřen. A pak jsem měla i kalendář Krásné paní, určitě víte o co jde.
Informace, které jsou na Vašich stránkách, jsou pro mě dostačující, aktuálně mě nenapadá nic, co bych chtěla přidat.
Taky super je ten měsíční souhrn, celá natěšená čekám až budu moc přesadit naklíčená rajčata a papriky a díky tomu přehledu mám představu, kdy se onen čas blíží. Pak si to jen potvrdím v konkrétním dnu.
Že není zpracovaný moc dopředu … není proč se omlouvat, já jsem ráda, že ty dva tři dny dopředu to je, to mi celkem vyhovuje. Víc se stejně nekoukám.
Snad jediné co mě napadlo …
Máte každý den celkem obsahlý, což je teda dobře
, jen když nemám moc čas, tak nečtu celý den, ale jen co mě zajímá, např. strava, zdraví. A než si najdu co chci - trvá to a je to náročné pro oči. Mohlo by to být rozklikávací. Charakteristika dne, pod tím kategorie a volba třeba otevřít vše a nebo prostě kliknout na to co mě zajímá, aniž bych musela posouvat stránku. Snad jsem to napsala pochopitelně.
Ale je to jen tip, nápad, když jste se ptala, tak abych něco vymyslela, rozhodně to nemyslím kriticky!
Přeju hezký den! I.
Ahoj, děkuji moc za reakci, s tím rozklikáváním to není špatný nápad, začíná tam těch doporučení přibývat a stránka je dost dlouhá, to je fakt.. Musím to promyslet a uvidím.. Spustili jsme nedávno ještě jeden portál, kde je přímo a jenom lun.kalendář na ten aktuální den: http://www.lunarni-kalendar-2011.cz/ , tak se koukněte
Obsah je ale stejný jako na Spektru zdraví. Zdravím vás a přeji pohodové dny (s Měsícem) ![]()