Jak vyjít s přítelovou maminkou?

Anonymní
13.10.10 14:54

Ach jo... ta máma

Ahoj, potřebuji radu už vážně nevím co mám říkat.
Je to kvůli přítelovi mámě, on je jedináček takže takový maminčin mazánek(nikdy neřekne nic proti ní nikdy mě nebrání). Neustále má na mě narážky, třeba na mojí postavu, uznávám nemám postavu jak modelka ale zas tak hrozný to taky není. S přítelem máme pronajatý byt, začínaly jsme bez ničeho, moje rodina mi pomohla, dali mi vše co do bytu potřebujem nebo se snažili to sehnat(nemáme vše nové) a jeho rodiče? Nedali nám nic(není to tím že by neměli peníze) a ještě nám říkají jak máme žít. Dlouho se snažíme o miminko (rodině jsme to neřekly) a když se nám to furt nedařilo pořídily jsme si druhýho psa(platila jsem si ho sama ze svího) a jejich reakce? Byli hrozně uražený, naštvaný že jsme si do bytu něco nekoupily za ty peníze, přitom dá se říct že vše máme. Přítel mě samozdřejmě nepodržel a řekl TO ONA. Takže to mám furt na talíři že jsem si za svoje peníze koupila to co jsem chtěla. Taky jeho máma neustále mluví o jeho bejvalí, byli spolu jen necelé 3 měsíce a už je to nějaký ten pátek co spolu nejsou a furt a furt o ní mele. Už jsme se kvůli tomu pohádaly, samozdřejmě je na straně maminky. Už se mi k ní vůbec nechce ale i tak tam budu muset jezdit :-( Poraďte mi prosím jak jí říct ať už mě tím neotravuje. Ona hrozně pije takže je potom hrozně chytrá, je jen malá šance ji vidět neopilou. :-x

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22939
13.10.10 15:00

A má cenu, aby si zůstala s „mamánkem“?
Dej si pro a proti a potom se rozhodni.
Přeji tu nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.10.10 15:02

Znám moc dobře.Pokud s tím nehodláš žít celej život tak to ukonči,proto že mamánci se nezmění.Já se s tim naučila žít a nakonec i když nám vztah nevyšel tak s tchýní vycházím velmi dobře a jezdím k ní na dovolenou i s klukama který nejsou její vnuci.Mám doma 3 mamánky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
13.10.10 15:03

Doporučuju neříkat nic - prostě nemluvit s ní.
Přítel snad ví, že jeho matka je často opilá a pokud není ochoten se Tě zastat, nebo stát si za rozhodnutím (předpokládám, že ten druhý pes bylo společné rozhodnutí), tak si bohužel myslím, že Vás matinka stejně rozeštve.
Je mi to moc líto a přeju, abych se pletla a mělo to jiné rozuzlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.10.10 15:04

Ach jo, no tak takovýho mamánka bych si snažila převychovat nebo bych si s ním o tom vážně promluvila. Protože aby tě shazoval před svojí mámou a navíc se navážel do tvý postavy. Když jste spolu začali chodit tak mu to nevadilo? Měl by tě milovat takovou jaká jsi ne? Prostě bych si s ním o tom promluvila a ať promluví do duše i mamince nebo bych k ní přestala jezdit - necítila bych potřebu a aby mi ještě ona kecala do života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
13.10.10 15:09

Fakt nevím, proč bys měla trávit svůj volný čas s někým, kdo Tě nemá rád a kde Tě to jen trápí. Pokud zatím nemusíš jezdit „ze slušnosti“ např. s dětmi, tak Tě přítel nemá právo nutit tyhle návštěvy vykonávat. Ostatní bych hodila za hlavu - to je ale otázka povahy, jestli to dokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 15:12

Ano, pes byl společné rozhodnutí. Já už jsem s ním o tom mluvila ale on mi to vše odkejve a pak se stejně nic nezmění. Postavu můj přítel neřeší, nebo spíš ta střední postava mu nevadí, to spíš máma. Nevim jestli si představuje že synáček bude mít modelku. Občas už jsem přemýšlela že to skončím. A proto že byt si vlastně pronajímám já tak jsem ho chtěla i vystěhovat ale on prostě nejde.

• Citovat
  • Upravit
11502
13.10.10 15:19

já nevim, ale pokud by se choval i po rozhovoru pořád stejně, tak bych ho pustila k vodě a jestli nechce, tak bych vyměnila zámek a dala mu kufry před dveře a nebo pokud v bytě není nahlášený tak ho nechat vystěhovat. Zkrátka když je mu milejší maminka, tak čau. Přeju aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 15:29

Asi mu dám poslední šanci a pokud to nepůjde a bude mu furt milejší maminka asi to udělám jak píšeš ty pettulle. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
23847
13.10.10 15:36

Teď to ještě jde relativně dobře - vyměnit mamánka za lepšího potenciálního otce, tak pokud se nehodlá změnit, využila bych toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.10.10 16:09

Nevím, ale například můj manžel je taky na straně většinou maminky rodiny celkově. Myslím si, že to neni tím, že je jedináček - mamánek.
Můj taky když něco, tak jako, že přeháním, dramatizuji, abych to neřešila a tak, nikdo toto neříkal na stranu tchýně a nebo švagrové, když jsme spolu jednu dobu nevycházely.
Určitě bych to neřešila razantně nějakým rozchodem, přijde mi, že jde o takovou kravinku. Mně to taky štvalo, ale zase jsou horší věci, než když přítel odkýve mamince. Hmm i když vím, jaké to je, když například uděláte něco společně a on řekne, ona to , či ono, nechtělo se jí, a pod.
JSme s manželem 8 let a myslím, že je to v pohodě…když jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak mně zaráží, že píšeš většinou o tchýni, jak se naváží do postavy, jak mluví o bývalé,že jste si něco koupily, nevím, proč ti tady radí přítele :nevim: :nevim: :nevim: co on s tím??? Jasně zastat se, ale někdy ti chlapy všichni!!! jsou nechápaví.
I když pochopila jsem, že tchýně se naváží do tvojí postavy nebo přítel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.10.10 16:12

Jen upozorňuju, že s dětmi to bude ještě horší. Bude vám kecat do toho, co dítě jí, v čem chodí, jak spí, co umí… A podpory ze strany přítele se nedočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.10.10 16:15

Pořád si myslím, že je to bubu bu, pookud vám to jinak celkově klape, tak neni vždycky všechno odeální… víš z kolika stran denně slyším, no a on se mně ani nezastal.. a nebo byla u nás tchýně něco říkala a můj mlčel. Opravdu to slyším hodně.
A myslím si, že boj přítelkyně maminka je nesmyslný,už jsem to sama zjistila.Já jsem to řešila tak, že když něco tak jsem se sama ohradila před tchýni.. například.. ale ty jsi doma říkal něco jiného, když změní názor před ní pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.10 16:20

Njn, jenže tahle tchýně je navíc alkoholička, jestli dobře čtu a s přítelem se kvůli ní i hádaj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.10.10 16:24

Já vím, ale když si to tak vezmete máte všichni ideální vztah, že řeknete, že vás nic nese… :think: vždycky něco je.. pokud jim to ale klape, proč to zahazovat kvůli tchýni. Jenom kolik tady je příspěvků na tchýně a přitom jsou to jinak spokojená manželství, jenom ty tchýně no :nevim: Navíc si zakladatelka stěžuje na tchýni a ne na přítele. Spíš bych to zkusila vyřešit nějak s tchýni, přijde mi spíš, že ji něco vadí na zakladatelce nebo ji neni dost dobrá :nevim: bez urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová