Jak vyjít s přítelovou maminkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.10.10 16:30

Mě u něj nejvíc naštavalo to že jsme jeli k jeho mámě s tím že tam jen něco hodíme a že zas půjdem (měli jsme v autě psi) A on si tam sedl udělal si kafe, krásně si papal čokoládu, já tam jen seděla a čekala jak se rozhoupe, pak už jsem to nevydržela a řekla mu že chci domu(hlavně kvůli psům) a on na mě tak nevinně PROČ? Tak jsem si vzala štěně a šla na autobus(domu to je cca 7km) a autobusák že mě nevezme že pes nemá košík :roll: (pes má 2 měsíce a půl) no tak sem šla večer pěšky domu se psem který ho jsem musela každou chvíli nést (má 14kg) a to se pronese. Jemu to bylo úplně jedno, hlavně že byl po 3 dnech u maminky. A když jel domu tak né aby jel tou cestou co jsem šla ale jel si po dálnici a to neměl klíče a ještě mi naštvaně volá kde jako jsem že tam musí čekat. Tak to už jsem vážně myslela že je to poslední kapka od něj…

• Citovat
  • Upravit
14335
13.10.10 16:42

tak to jo, no ono asi opravdu záleží co už je moc, pokud opravdu bude takový, tak bych spíš si o tom promluvila a pokud taky nic, tak bych zkusila taky nějaký takový naschvál. Někde se usadit, když pospíchá, aby viděl.Můžu se zeptat, jak jste spolu dlouho???
Tak to je opravdu toto už síla, s tím že jsi šla pěšky, je pravda, že můj manžel by mi aspoň volal, kde jsem, a jestli se zlobím, a ne ještě, aby byl naštvaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.10 16:48

No, chtělo by to panáčka ještě víc prověřit v nějaké zátěžové situaci. Jestli je problém jen ta tchýně, nebo tak trochu i on. Říká se třeba, že když spolu dvojice vydrží týden na vodě a nerozejdou se, tak že už vydrží všechno :mrgreen: S tou cestou pěšky jak píšeš, by mne to teda naštvalo hodně :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 16:48

Jsme spolu přes dva roky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 16:51

Mě by ta cesta zas tolik nevadila-podle tchýně jsem přeci tlustá :-x spíš mě vadilo to že jsem musela jít s tím psem, přeci jen na tak malé štěně je to velká dálka a i zima. Já počítala že třeba pojede za mnou ale ne. A taky jsem psa nechtěla nechat takovou domu zavřenýho v autě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 16:53

Mě by ta cesta zas tolik nevadila-podle tchýně jsem přeci tlustá :-x spíš mě vadilo to že jsem musela jít s tím psem, přeci jen na tak malé štěně je to velká dálka a i zima. Já počítala že třeba pojede za mnou ale ne. A taky jsem psa nechtěla nechat takovou dobu zavřenýho v autě.

• Citovat
  • Upravit
14335
13.10.10 16:53

to mi připomíná, taky jedná známá, ještě jak jsme chodily na zábavy, tak taky tak odešla, nějak se chytly a ona mu potom nebrala telefon a neukázala se.,, sice je to mazec, chudák se bál, ale vycvičilo ho to, že nemá nechat večer někde jít samotnou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 16:55

Mě by ta cesta zas tolik nevadila-podle tchýně jsem přeci tlustá :-x spíš mě vadilo to že jsem musela jít s tím psem, přeci jen na tak malé štěně je to velká dálka a i zima. Já počítala že třeba pojede za mnou ale ne. A taky jsem psa nechtěla nechat takovou dobu zavřenýho v autě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 16:56
kvaček píše:
to mi připomíná, taky jedná známá, ještě jak jsme chodily na zábavy, tak taky tak odešla, nějak se chytly a ona mu potom nebrala telefon a neukázala se.,, sice je to mazec, chudák se bál, ale vycvičilo ho to, že nemá nechat večer někde jít samotnou holku.

To jemu to bylo jedno, zas taková tma nebyla, to začala být když už jsem byla skoro doma.

• Citovat
  • Upravit
839
13.10.10 18:26

myslim si ze mamanek se muze zmenit (samozrejme kdyz ma kuli cemu-komu) my jsme s pritelem taky oba jedinnacci on na mamu na zacatku hodne dal…ted uz se ridi vic tim co je realita…ne tim ze mama je „dokonala“

Hlavne po narozeni prcka se dostala do nejakeho stavu „psychozy“ kde byla opravdu nesnesitelna(trvalo to teda kratce-dikybohu)

ja to udelala „jednoduse“…sedli jsme si vsichni 3 „vyrvali“ se na sebe…a pomohlo to (bohuzel u moji mamy to nezabralo-uz pul roku se nebavime)

ale manzelova mama asi pochopila ze uz to neni legrace a od ty doby je „milionova“ :-)

ale kamaradka ma stejny problem jak ty a uz je s pritelem 3 roky :-(((

taky ji neumim poradit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
22.5.12 16:34

JO TO ZNÁM MOC DOBŘE :cert: ,PŘÍTELOVA MÁMA Z NĚJ TAKY CHCE UDĚLAT SVÉHO „MAMÁNKA“,ALE NEDAŘI SE JÍ TO :roll: ..SICE NÁM DO VZTAHU NĚJAK NEZASAHUJE,ALE ASI SE NUDÍ..VOLÁ I 3KRÁT DENNĚ KVŮLI BLBOSTEM :?:
ZATÍM O.K…ALE CO AŽ SE NÁM NARODÍ MIMI(JSEM 13+1TT)..TAK TO UVIDÍME 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová