Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
3měsíčníHolky, už jsem psala jednou, před měsícem kvůli papání, jak vám děti papaj? naší malé jsou 3 měsíce a jí tak 60-90-120 ml jak kdy, netváří se nijak hladově, jí po cca 3-4 hod, v noci jen jednou, vyjde to cca 6-7 denně, jak kdy, je mi šíleně když čtu jak mimča baštěj 180ml až 200!!! to mi malá ještě nikdy nesnědla, když to do ní nacpu, tak akorát pak blinká
máte někdo taky takovou zkušenost? Díky za jakoukoliv odpověď.
Příspěvek upraven 31.01.13 v 09:16
Moje dcera také pila takhle a dnes vypije na jednu dávku 150 ml a je jí 7 měsíců. Dej jí kolik vypije sama. Neřiď se tím, co pijí jiné děti, protože každé má jinou potřebu jídla. Pokud přibírá a je v pořádku, tak ji netlač. Postupně si bude dávky mléka sama zvyšovat.
@yum-yum26 Díky moc, ona ob den kajdí a fakt je spojená, ale pije fakt málo ![]()
Pribira??? Breci hlady??? Je spokojena??? Dej ji, kolik chce. Moje mala pil hodne dlouho 120ml a vic jak 180ml nevypije ani ted (18mesicu), kdyby ji neco schazelo, ona by se ozvala!!
Kolik byla vaha po narozeni a jaka je ted? Co delka? Ma cca osm pomocenych plen za den?
Pokud přibírá normálně a dr. nemá žádné otázky ohledně toho kolik pije, vůbec bych to neřešila..:)
Ahoj!
Vážně bych to nijak nehrotila. U kojených dětí se to taky neřeší, pokud k tomu není oprávněný důvod.
Každé dítě má své potřeby. Jestli je spokojená a čůrá jak má, tak je to v pořádku. Třeba se časem rozpije…
Nemá smysl to do ní cpát násilím, pokud pak blinká.
Ja jsem částečně taky krmila UM a taky mi na jednu dávku v tomhle veku vypila jen 90 někdy možna 120. Taky jsem se divila tem množstvím co pijou jiné deti. Ale pribirala krasne, pak i trochu nadprůměrne. Nejvíc jsme se dostali na 150 s UM.
@cezet Jééjda, když byly malé 3 měsíce, pila po 3 hodinách 60ml! Vyjímečně 90ml, ale to jen někdy večer…
Vím to, protože jsem byla v nemocnici a babičce se to zdálo málo ![]()
A teď je to cvalík, co po večerním nakojení vypije ještě 210ml mlíčka s kaší ![]()
Neboj, pokud nepláče hlady a prospívá, tak jí to stačí.
Holky, mě vyskočila 3,u slova 3měsíční ![]()
Malá se narodila a měla 4,100,dlouho jsme nekojili a spadla na 3700g dnes jí budou 3měsíce a má 5900g
@balenka moc ti děkuji, jsem na nervy
dostala ještě ke všemu dečku na kyčlíky, tak jsem z toho taková celá na měkko a do toho když čtu ty obali mlíčka, tak je mi z toho zle, jak pije málo, jako neřídím se tím co je psáno, ale prostě příde mi že fakt málo ![]()
@cezet Měly jsme dlouho široké balení… neboj, kyčlíky dorostou, jak mají, hlavně dávej Vigantol ![]()
A s tím jídlem to nehroť… jednou jí uděláš 120ml a vycucne to jako nic a budeš se divit… Přibírá ti pěkně a bude z ní úžasná princezna ![]()
@cezet Ja teda kojim ale kdyz ji odstriknu do flasky, da kolem 100ml a je spokojena. Uz ted ma pres sest kilo, coz je vaha, ktera by stacila i v roce.