Ach ta hygiena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
19.8.12 17:43

Ach ti chlapi,
můj přítel to s hygienou taky nepřehání :cert: Když přijde zvenku, ruce si teda neumyje. Ani před jídlem. Pravda je, že se denně sprchuje po práci, ale večer už ne. Přes víkend se taky nesprchuje, před sexem taky ne. Řekne, že už se sprchoval jednou odpoledne. Sama si nedovedu představit, že bych se před milováním nešla umýt a i jemu by to určitě přišlo blbé. Jen by to neřekl, aby nebyl sám proti sobě. Když je spocený, je jasné, že se spláchnout jde, taky mi teda nikdy nesmrdí. Kdybych řekla, že smrdí, tak ho do té sprchy dostanu :lol: Jen mně štve, že to nedělá jako samozřejmost, že mu to musím připomínat, že se to neobejde bez keců. Další co mně vytáčí, že se holí tak jednou za 2 týdny. Když je zarostlý, nemůžu se na něj ani podívat, vypadá to šíleně neupraveně. To mně trápí asi nejvíc, protože to vidí i okolí :zed: Zuby si čistí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:03

Děkuju za názory :)
Já se taky bojím o některých věcech mluvit přímo, ale snažím se nějak nebo spíš přímo u konkrétních situacích..Jsem ráda, že jsem zaznamenala alespoň důležité pokroky, tj. denně se alespoň umyje nebo naloží do vany, až na vyjímky..takže už tolik „nesmrdí“..
Miluju ho a nechci, aby se náš vztah zničil :(
Myslím, že čištění zubů je pořád sporadické a to je má fakt špatné a zatím ani neřeší zubaře, prý z časových důvodů (faktem je, že času má málo)
Můj přítel má delší vlasy a alespoň dbá na ně..Myje si je denně, nebo i méně často, ale má je dobré nebo stáhne do culíku..I to oblečení celkem střídá a má vkus, takže aspoň něco :)
Holí se také denně, někdy obden, což je fajn, protože má vousy tvrdé, rostou rychle a má je husté, jen po něm čistím pořád umyvadlo a hodně je toho i na zemi :(
Rok žil sám a myslím, že za ten rok říkal, že vysával tak jednou a o utírání prachu apod nemluvím :( Ted se o to starám já, a to mi až tak nevadí, asi to vše se vším souvisí..
Před každým sexem se rozhodně nemyje, ale to ani já ne, jenže já se myju pravidelně večer a většinou i ráno..On teď, jak jsem řekla také častěji než dříve, tak už to tolik neřeším..spíše ty špinavé ruce a špínu za nehty, když vím, že mi je tam strká :( často se milujeme večer a to jsme právě teď už oba čistí..Dříve on fakt nebyl, vůbec to neřešil..
Chce to asi postupně řešit..Mám strach, až budeme mít děti, že je to pak nenaučím..-nebudou mít vzor :(
Psala jsem i proto, jestli máte podobné zkušenosti, protože se říká, že chlapi to moc neřeší..
A to že můj ex byl hodně na hygienu, i on sám říkával, že byl spíše vyjímka :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:03

Můj manžel je na tom podobně… asi ne až tak špatně, ale taky bojujeme. Jeho rodiče se myjí třeba jednou týdně a příjde jim to normální, tak co pak můžu chtít po chlapovi, že :roll:

Nejvíc mi vadí, že ale chodí smradlavý i k našemu miminku :! To ho ženu! Když jsem byla v porodnici, tak pokaždé přijel celý upocený, smradlavý, úplně jsem se za něho styděla (ke všemu jsme byli na oddělení pro nedonošené děti).

Co ti poradit? Tisíckrát jsem mu řekla, jak mi to vadí a stejně to nezabírá. Prostě musím na něj být tvrdá a trvat si na svém. Nebudeš sahat na dítě, dokud se neumyješ… Běž se okoupat, fakt smrdíš… Neřeším věci, co se týkají jeho - že si neumyje ruce před jídlem, neumyje si ovoce, to je jeho problém. Ale před sexem se musí jít vydrhnout. Taky kouří a to teda striktně vyžaduju, aby si šel vypláchnout pusu a ruce, jinak mi k miminku nesmí. Je to boj, ale jde to. Co taky chtít, když 30 let mu přišlo normální, že chodí týden v jednom zpoceném tričku. Co je deodorant snad ani netušil :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:12

Jak říkáš :) Taky moc už neřeším věci, které se týkají jen jeho, tak jsem ráda za ten pokrok v koupání denně, že mám pocit, že sex bude OK, jen ty ruce pořád :( a smrdí i těmi cigaretami :( Tak se fakt bojím co bude až bude mimčo.. Na něj moc nezabírá to, když se to říká natvrdo, to se snažila ta jeho bývalá a nefungovalo nic..až se mnou jsou alespoň nějaké pokroky, když se snažím po dobríém a vysvětlovat :)
Myslím, že je to i o tom, jak to má naučené.. Myslím, že v rodině to považovali vše za normální a nevedli ho k tomu.. Naproti tomu mého ex k tomu maminka vedla a naučila ho to a on si ani nedovede představit, že by nevoněl :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:12

No je to boj:) Ale hlavně když mají jiné kvality. Já jsem si manžela vzala nejen proto, že ho miluji, ale proto, že mi doma pomáhá, že se dokáže postarat o vše, v budoucnu i o rodinu a že se na něj mohu spolehnout. Chodila jsem s klukama, kteří nosili značkové hadry, každý den leželi hodinu dvě ve vaně…ale jen lhali, podváděli a život s nima nebyl takový jako s tím, kdo si občas na sebe vezme něco příšerného, nevyhodí staré boty, protože to ještě vynosí (nevadí, že mu z ních čouhá palec), nastříká se deodorantem až po upozornění…občas máme hádky na toto téma, ale jsou i důležitější věci a na těch záleží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:28

Budu určitě bojovat dál :)
Když čtu tvůj příspěvek a příběh z porodnice, tak si to prostě dokážu vše představit.. :(
Můj přítel to prostě jakoby méně chápe a diví se tomu, tvrdí něco jako, však to není tak hrozné ne? často se diví, že mi něco vadí :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:37

Já jsem s přítelem taky jinak moc ráda :) Neznáme se dlouho, ale dost si rozumíme, i když je ekonomicky založený a materiálně, ale už jsem si zvykla a svým způsobem mi to i vyhovuje..Nemám takto strach o naši budoucnost a o rodinu..Máme taky podobný zájmy a styl života..Máme rádi přírodu, vodu.. V jiných věcech se dokážeme domluvit a nehádáme se, i když oba máme své nálady a občas se chováme jako děti (a to je nám oboum přes 30 :) )
Můj ex byl sice čistotný, ale také spíše jen sliboval.. Člověk asi nemůže mít vše, jen je potřeba si uvědomit, co je důležité a zkoušet postupně ty věci, co hodně vadí řešit..

• Citovat
  • Upravit
2435
19.8.12 19:41

Tak můj ex se taky nemyl, někdy i nečistil zuby, ze začátku vůbec ne. bylo mi blbý mu o tom říkat, tak sjem to vyřešila tak, že jak jsem se chystala na koupání, nachystala jsem hromádku i jemu (čistý ručník, triko na spaní ) a jen tak mimochodem se zmínila, že věci na koupání má na posteli. a fungovalo to. to samé se zubama. jak jsem si šla čistit zuby, tak jsem na něj houkla, jestli jde se mnou, že se mi tam bez něj bude stýskat. a naprosto v pohodě. pak už chodil automaticky :-)
jinak taky nejsem nějak přehnaně na hygienu. takže to ostatní neřeším, ale aby smrděl potem a měl uválené triko je moc i na mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.8.12 21:08

Mám strašně citlivý nos, takže se přiznám, že s chlapem, který o sebe nedbá v tomhle základním slova smyslu bych asi být nemohla. Prostě by mi to vadilo hned od začátku, takže by asi nedošlo ani k nějakému sblížení.
Nicméně vás obdivuju, že takhle bojujete, jste šikovné a jdete na to dobře. Ještě mě napadlo, jestli nezkusit na chlapa zapůsobit s pomocí jiného chlapa. Třeba kamaráda, bratra, otce nebo tak někoho. Možná, že by jim třeba bylo trapně a víc se snažili. Ale třeba je to nesmysl a akorát se naštvou. Jen takový tip, jak to zkusit jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 13:01

Zdravim, jsme ve stalem vztahu, docela si rozumime, ale mrzi me ze se nechce muz libat, pusu si dame a to je vse, u zubni dr vse ok, zuby si cistim, jsem zdrava a moc mi to chybi ;-( Dalsi vec, oralni mazleni si musim rikat a to jeste me zene hned do sprchy, pritom se myji nekolikrat denne, hygienu dodrzuji, po gyn. strance vse ok…Moc me vse mrzi, prijdu si jak prasiva…Rekla jsem mu sve pocity, ale vse sesune ze stolu, ze zbytecne resim, prozivam..

Nejde mi o nejake prasacke praktiky, ale vytraci se tak spontalnost, bez libani mi to prijde takove prazdne…Jinak je to fajn chlap, ale mrzi me to…

• Citovat
  • Upravit
5130
4.3.18 13:33
@Anonymní píše:
Zdravim, jsme ve stalem vztahu, docela si rozumime, ale mrzi me ze se nechce muz libat, pusu si dame a to je vse, u zubni dr vse ok, zuby si cistim, jsem zdrava a moc mi to chybi ;-( Dalsi vec, oralni mazleni si musim rikat a to jeste me zene hned do sprchy, pritom se myji nekolikrat denne, hygienu dodrzuji, po gyn. strance vse ok…Moc me vse mrzi, prijdu si jak prasiva…Rekla jsem mu sve pocity, ale vse sesune ze stolu, ze zbytecne resim, prozivam..Nejde mi o nejake prasacke praktiky, ale vytraci se tak spontalnost, bez libani mi to prijde takove prazdne…Jinak je to fajn chlap, ale mrzi me to…

Mám to úplně stejně. Prostě to nedělá… Je občas, když se trochu opije :lol: ale můj chlap je celkově netykavka bezkontaktni :zed: pevný nervy přeju. Já je mám už 12 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 13:49
@valina1 píše:
Mám to úplně stejně. Prostě to nedělá… Je občas, když se trochu opije :lol: ale můj chlap je celkově netykavka bezkontaktni :zed: pevný nervy přeju. Já je mám už 12 let :lol:

Jde to „naucit“?

• Citovat
  • Upravit
5130
4.3.18 14:39

Podle mě ne. Nevím. Mně se to nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 14:42

Mno tak já si něco asi představit orální sex bez sprchy. my dokonce chodíme do sprchy 2× protože i po jedné sprše je to cítit. a to se také najdeme během dne.
S libanim neporadím, ptala se ho, proč se nechce líbat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.18 15:22

Naucit se to asi neda.. Mam taky manzela netykavku - libani moc nemusi, resp pusu mi da, ale nejaky delsi vasnive libani ne. Pry se mu to zhnusilo v dobe, kdy jeho ex mela zanet zaludku a tahlo ji z pusy a od te doby se toho nezbavil. Ja sama problemy nemam, nikdo si pred nim nestezoval a zuby mam taky zdrave.
Obcas, kdyz se trochu pripije, tak to z nej spadne a to se na me vrha 8)
Jinak oral mi delat taky nechce, protoze se mu to hnusi, ale to mi nevadi, protoze ja to taky nesnasim, kdyz mi to chlap dela - neni mi to prijemne, takze jsem rada, ze to po mne nezada..

Nezbyva ti nez se s tim smirit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí