Ach to usínání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
24.5.13 11:58

@petulatko me mala odmalicka usinala sama, nebyl nikdy nejakej problem, vecer teda, pres den moc nespala. Pak se cosi zlomilo a bez revu a nasi pritomnosti se to neobeslo (myslim ze je to nasledek ockovani), po nejake dobe jsem zkusila etodu dle Estvila a fakt po dvou dnech 10 rvani se naucila usinat sama, polozila jsem do postylky a odesla a ona hned usnula, pak nastal zlom velkem postele a jsme tam kde jsme byli, mozna i hur. Pes den usin stejne musim byt u ni, ale to trva treba jen 20minut, jenze v zari bude asi nastupovat do skokky, a tam by asi mela usinat sama. Plysaka nejaky uplne v oblbe nema, ze by s nim potrebovala spat, spis si do postele vezme zrovna to s cim si hraje.

Nevim jestli mam nejdriv zrusit uspavani s flasou mlika. Od prosince jsme bez dudliku
nebl problem ho vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
24.5.13 12:00

Omlouvam se za chyby, pisu z mobilu a ten si pise co se mu zachce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
24.5.13 12:56

@Žanysek No je fakt, ze ja jsem ted ani nevim jal zrusila veverni uspavaci kojeni. Najednou se tim zacla spis dobijet nez uspavat a tak jsem ji zkusila nedat a ani si nevsimla. Takze si myslim, ze zruseni te flasky, jestli neusne vylozene u piti, to moc nevyresi.
Me porad rika moje mamka, ze to je jen obdobi a ze se to zmeni. Ja ji fakt nerada zasahuju do potreb, nebo jak to nazvat. Proste kdyz chce chovat, chovam, kdyz si chce hrat, hraju si s ni. Ale to usinani mi rijde, ze do nejake unosne meze ok, ale jako vysedavat kazdy vecer dve hodiny u postylky je na palici. Moc dobre vim. A ani mi neprijde, ze toto je jeste nejake vyslyseni jejich potreb.
Znama ma taky dvouletou a ta ji chodi spat v jedenact a spi do jedenaci dopoledne. Kdyz ji da treba v devet, tak ji proste dve hodiny v postylce rve a usne stejne az v jedenact.
Do kolika ti vydrzi, kdyz bys ji nechala proste podle ni? Ja jsem si rikala, ze bych to vyzkousela taky. Proste nechat ji treba do desiti, ale pak spinkat. Ona by si zvykla na to, ze se spinka, jakmile si lehne a pak bych ji to po deseti minutach zacla zkracovat, az bychom se dostaly treba na osmou. Ale netusim, zda by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
24.5.13 12:57

Hmm, tak si to po sobe ctu - taky se omlouvam, taky mobil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie