Nepodařená návštěva kadeřnice - ach ty vlasy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
21.7.12 09:32

Ahoj, barvička teda pěkná :(. Už bych doma neexperimentovala a pokud to potřebuješ zachránit ještě dnes, zkusila bych splašit nějakou kadeřnici ( v obchodních centrech bývají kadeřnictví kde berou i bez objednání ), ale zázraky nečekej, vlasy asi dostaly pěkně na prdel a nebo šátek na hlavu. Tmavou na to nezkoušej dávat, chytlo by to do zelena. Vlasy mají po odbarvování poničenou strukturu a barva by to toho nechytla jak má.
Mám s tím bohužel zkušenost, v 18 letech jsem si na odbavené vlasy doma naplácala světle hnědou barvu a vypadala jsem jako flekatý vodník :cert:. Ale zase dobré poučení o budoucna, tohle fakt svěřit odborníkovi. Doma na tom neušetříš a ještě si zničíš vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
21.7.12 09:35

Mne to tak strasny neprijde. Jinak osobne taky mam vzdy ty spodni vlasy jiny odstin nez vrchni, ale ja teda nikdy nesla do zesvetlovani, takze mam jen jiny odstin hnede navrchu a dole a neprijde mi to nejak strasny. Zesvetlovala sem jedine melirem od kadernice a nebo kdyz sem chtela dostat dolu cernou barvu a taky u kadernice. Sama barvim jen odstiny hnede a driv sem zkusila tu cernou jeste na stredni a to sem pak po zasahu kadernici abych to dostala dolu mela vlasy zrzave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.7.12 09:49

No nahodou!'myslela jsem, ze to bude horsi ;) fakt to neni takova hruza ;) jako dnesek nejak prezijes a pak val ke kadernici a dej si na to nejakou tu masku, to ti hodne pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.7.12 09:50
@NiKina píše:
no hele, mě to zas taková katastrofa nepřipadá. Normálně bych to na tu dnešní akci smotala do nějakýho zajímavýho účesu, vlnitej drdol nebo tak něco, prostě to zamotej, ono to udělá efekty, něco to zakryje a co nezakryje, tak bude vypadat, že to máš schválně…další barvu ne, k tomu se přikláním.

to se mi líbí, díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.7.12 09:59

Holky: me to teda pripada dost hrozny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.7.12 10:11
@NiKina píše:
no hele, mě to zas taková katastrofa nepřipadá. Normálně bych to na tu dnešní akci smotala do nějakýho zajímavýho účesu, vlnitej drdol nebo tak něco, prostě to zamotej, ono to udělá efekty, něco to zakryje a co nezakryje, tak bude vypadat, že to máš schválně…další barvu ne, k tomu se přikláním.

absolutny souhlas, a na domaci vyrobu - dost dobre! Na oslavu se hezky uces, az ti to par lidi pochvali prezijes par dalsich tydnu na vyzivnych maskach a pak ke kadernici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.7.12 10:12
@Janichka píše:
Holky: me to teda pripada dost hrozny :nevim:

no a mě zas připadá, že některý holky by třeba za tyhle efekty i v kadeřnictví zaplatily :lol: :lol: :lol:

né, jako jednolitá barva je fajn, ale mě se líbí vlasy tónovaný. Nejsem teda typ na úplně bílej vlas, jako má zakladatelka nahoře, ale co já mám na těch zadních vlasech za barevný šílenosti, to je snad ještě horší.
Prostě vlasy mají přirozeně všude trošku jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.7.12 10:19

Ještě jedna fotka na umělém světle, kde jsem upravená, tak snad to večer nebude taková ostuda :mrgreen: je pravda, že když na ty spodní tmavší vlasy dám ty bíle vrchní, dělá to různobarevné proužky a nevypadá to nejhůř :think: nechám to tedy pár týdnů odpočinout, mám doma masku na odstranění žlutého pigmentu z vlasů. tak budu používat a příště už jen kadeřnice no :mrgreen: chybama se člověk učí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.7.12 11:03
@katkabanova píše:
Ještě jedna fotka na umělém světle, kde jsem upravená, tak snad to večer nebude taková ostuda :mrgreen: je pravda, že když na ty spodní tmavší vlasy dám ty bíle vrchní, dělá to různobarevné proužky a nevypadá to nejhůř :think: nechám to tedy pár týdnů odpočinout, mám doma masku na odstranění žlutého pigmentu z vlasů. tak budu používat a příště už jen kadeřnice no :mrgreen: chybama se člověk učí

mě se to jako docela dost líbí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.7.12 11:09

A co ti na to rekl tvuj chlap??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonyyym
21.7.12 11:17

:palec: seš kočka! Fakt je to originální a když nebudeš nikde vykládat že tak dopadnout nemělo, tak se houby pozná.. Osobně bych si byla jistější se sepnutejma, aby nebyl vidět zespoda vzadu ten přechod, ale jinak klidně můžeš vyrazit..

• Citovat
  • Upravit
Naima
21.7.12 11:27

Děvče nešťastné, vůbec na to nic neplácej (kromě výživných masek :lol: ). Dnes to nahoď do sepnutého účesu, z takto dlouhých vlasů se dá udělat bohatý drdol (mrkni na net například na ponožkový - k tomu nepotřebuješ ani kupovat nějaké udělátko), vlasy v tom budou vypadat naopak zajímavě). Pak si skoč do dobrého kadeřnictví, ať ti s tím něco provedou :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
2288
21.7.12 11:36

Holky díky moc za podporu:)chlapovi se jako bloncka nelíbím :mrgreen: já jsem přírodní blondýna a vždy jsem byla blond, v těhotenství mi pak nějaký chytrák poradil přebarvit se na hnědo, tak samozřejmě abych o toho nešla :mrgreen: v hnědé prý vypadám jako usedlejší matka dvou dětí, v blond jako osmnáctka, tvrdí můj drahý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
21.7.12 14:54

@katkabanova Taková pěkná baba a przní se doma.Holt propříště jsi poučená. Chlapům se jako bloncky líbíme, ale nepřiznají to, protože se můžeme líbit taky jiným :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
21.7.12 14:56

@katkabanova Nechápu,proč bys měla vypadat usedle, to jsou takový polena… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková