Nepodařená návštěva kadeřnice - ach ty vlasy...

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2288
21.7.12 09:01

Ach ty vlasyyy

Zdravím, já jakožto příznivce různých domácích experimentů jsem opět neposlechla řeči typu „zajdi si radši ke kadeřnici“ :D mám pár špatných zkušeností, kdy jsem se domů od holiče vracela na mikado z dlouhých vlasů do půl zad a to jsem chtěla zkrátit 2 cm konečky, takže jsem myslela, že doma přece nic nezkazím :mrgreen: Byla jsem brunetka, ale stáhnout to na blond, to bylo něco, nejdřív teda melír, ten mi vyšel tak na čtvrtku hlavy(vůbec jsem nevěděla, že mám tolik vlasů :roll: ) a na celou hlavu potom zesvětlovač od Syosu(3 krabičky!!! :zed: :zed: ),výsledek byl takový, že zebře můžu říkat ségro, spodek mám pěkný, takový medový, ale vrch u obličeje mám bíložlutý, prostě katastrofa!!!No aby toho nebylo málo, tak jsem si řekla, že to ještě zachráním, nic není ztraceno, včera jsem běžela do DMka, lidi se na mě dívali pohledama, kdy si určitě říkali, z jaké planety jsem zrovna přiletěla. No, koupila jsem pěnovou zlatě plavou barvu a celé to na to hodila. Žádný rozdíl. Ve zkratce řečeno, plno peněz víte kde a výsledek akorát tak na pytel na hlavu :zed: :zed: Jelikož jdu dneska večer na oslavu a chci vypadat jako člověk, tak nevím, jestli to vyřešit šátkem A NEBOOO dneska koupit ještě nějakou tmavší barvu, která by mi ty vlasy sjednotila do stejné barvy?? :nevim: Na druhou stranu, lepší žlutá než oranžová :pankac: Tak třeba se tady najde nějaká dobrá duše, která poradí, třeba nějaká kadeřnice, děkuji :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
21.7.12 09:07

A nebyl by právě ten správný čas naposledy zainvestovat a skočit k nějaké kadeřnici? Tohle zní docela brutálně, já bych na to už nešahala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.12 09:09

:mrgreen: znám. Teda popravdě bych si dala od barvy chvíli klid. Já takhle dala dvě barvy za sebou- taky nepovedené. Druhá teda byla odbarvovač a vlasy děsný. Hlava spálená a z v lasů chemlon. A to to byla barva normálně z drogerky :think: Nebyla by šetrnější šampon barva? Je to těžký, nemůžeš vědět, jak vlasy zareagujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.12 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
21.7.12 09:10

Zašla bych radši ke kadeřnici, at ti s tím něco udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.7.12 09:10

Ja jsem zas blondyna a hodila sem si havrani cernou ;) vysledek hruza, vypadala jsem „divne“…ty mas tu vyhodu, ze si to fakt muzes hodit do puvodni barvy a nazdar bazar…jako rozhodne uz nezesvetluj, znicis si vlasy (a to fest! Ja sem mela aspon tretinu olamanou v pulce, nebo kazdy vlas jinak zlomeny) a ta barva stejne nic moc nebude :( takze za me: kup si svoji barvu, obarvit, kup si megavyzivnou masku a davej si ji kazdy den… Teda aspon si myslim, ze ti chytne barva jakous mela, jako o vikendu stejne k holocce nemuzes :( a jinak co znam brunetky, co sly na svetlo, tak jim to trvalo treba pul nebo trictvrte roku, ze jim to ta holicka postupne nejak zesvetlovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.12 09:13
@Troj píše:
Ja jsem zas blondyna a hodila sem si havrani cernou ;) vysledek hruza, vypadala jsem „divne“…ty mas tu vyhodu, ze si to fakt muzes hodit do puvodni barvy a nazdar bazar…jako rozhodne uz nezesvetluj, znicis si vlasy (a to fest! Ja sem mela aspon tretinu olamanou v pulce, nebo kazdy vlas jinak zlomeny) a ta barva stejne nic moc nebude :( takze za me: kup si svoji barvu, obarvit, kup si megavyzivnou masku a davej si ji kazdy den… Teda aspon si myslim, ze ti chytne barva jakous mela, jako o vikendu stejne k holocce nemuzes :( a jinak co znam brunetky, co sly na svetlo, tak jim to trvalo treba pul nebo trictvrte roku, ze jim to ta holicka postupne nejak zesvetlovala…

Přesně tak, musí se postupně. A nejde jen o barvu. Na intru takto holky experimentovaly a jedna se ráno probudila s vlasama ulítanýma. Původně měla do půli zad, po odbarvování o polovinu kratší. A oranžové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.7.12 09:19

Týýjo, to zní všechno děsivě :mrgreen: ono to vypadá dobře na umělém světle, ale na tom denním :lol: chápu, že to nějakou dobu trvá, ale nečekala jsem, že mi to chytne dvojbarevně, vrch a spodek jinak, to je to, co mi vadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.7.12 09:21

Přikládám fotky, třeba jen pro pobavení :mrgreen: nahoře ta žlutobílá a dole úplně jiná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.7.12 09:26

To neni moc medove ale ruzove 8o zasla bych ke kadernici ale rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.7.12 09:27
@katkabanova píše:
Přikládám fotky, třeba jen pro pobavení :mrgreen: nahoře ta žlutobílá a dole úplně jiná :zed:

no hele, mě to zas taková katastrofa nepřipadá. Normálně bych to na tu dnešní akci smotala do nějakýho zajímavýho účesu, vlnitej drdol nebo tak něco, prostě to zamotej, ono to udělá efekty, něco to zakryje a co nezakryje, tak bude vypadat, že to máš schválně…

další barvu ne, k tomu se přikláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.7.12 09:29

Ono míchámí barev v salonu je totiž docela věda. Tomu se drogerkové barvy s universálním poměrem nikdy nevyrovnají.
Právě při odbarvování se tmavovláskám do bravy přidává (myslím) ostře zelená, aby potlačila tu žlutou. A tak podobně se přidává jinému třeba modrá. A té vývojové emulze se dává taky růyně. Paoroto to kadeřnice váží, to není proto, že má velká balení a chce odvážit deset deka.
Já kadeřnice nejsem a nechci ani mentorovat, ale tady vidíš, že barvení kavlitní barvou u kadeřnice může být i levnější. O kvalite vlasů nemluvě :) Já už jinde než u kdeřnice nebarvím a na mých vlasech to je znát.
A rada - zkus zajít někam do salonu, ať ti to nějak sptaví. Doma už nic nezkoušej, pokud enchceš, aby ti vlasy slezly. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
21.7.12 09:32

Ahoj, barvička teda pěkná :(. Už bych doma neexperimentovala a pokud to potřebuješ zachránit ještě dnes, zkusila bych splašit nějakou kadeřnici ( v obchodních centrech bývají kadeřnictví kde berou i bez objednání ), ale zázraky nečekej, vlasy asi dostaly pěkně na prdel a nebo šátek na hlavu. Tmavou na to nezkoušej dávat, chytlo by to do zelena. Vlasy mají po odbarvování poničenou strukturu a barva by to toho nechytla jak má.
Mám s tím bohužel zkušenost, v 18 letech jsem si na odbavené vlasy doma naplácala světle hnědou barvu a vypadala jsem jako flekatý vodník :cert:. Ale zase dobré poučení o budoucna, tohle fakt svěřit odborníkovi. Doma na tom neušetříš a ještě si zničíš vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
21.7.12 09:35

Mne to tak strasny neprijde. Jinak osobne taky mam vzdy ty spodni vlasy jiny odstin nez vrchni, ale ja teda nikdy nesla do zesvetlovani, takze mam jen jiny odstin hnede navrchu a dole a neprijde mi to nejak strasny. Zesvetlovala sem jedine melirem od kadernice a nebo kdyz sem chtela dostat dolu cernou barvu a taky u kadernice. Sama barvim jen odstiny hnede a driv sem zkusila tu cernou jeste na stredni a to sem pak po zasahu kadernici abych to dostala dolu mela vlasy zrzave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.7.12 09:49

No nahodou!'myslela jsem, ze to bude horsi ;) fakt to neni takova hruza ;) jako dnesek nejak prezijes a pak val ke kadernici a dej si na to nejakou tu masku, to ti hodne pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková