Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Ema N.
já ale nejsem těhotná, to nevím, kde jsi na to přišla ![]()
@katkabanova píše:
@Ema N.
já ale nejsem těhotná, to nevím, kde jsi na to přišla
aha, promin, ja proste cetla 3.mesic a protoze jsem tehotna ja, tak automaticky to beru jako tehu…
Promin, promin, az ted jsem si to precetla poradne..
![]()
Ahojky vše mužete mi prosím poradit chtěla bych se zeptat zda vlasy mi jeste porostou obarvila sjsem si vlasy zesvetlovacem pokozka neni nekaj spalená nesvědí mi to ale na stranch taky uz mam vypadane vlasy a mam to na kratounko prosím porostou mi?,.jeste
@katkabanova nechci strasit, ale mozna to bude tim, ze jsi tehotna. rozhodne bych se sla poradit ke kadernici, ale hlavne ji nezapomen rict, ze jsi tehotna. Ja jsem se nechala obarvit v tehu, kadernice me i varovala, respektive rikala, ze vysledek je nejisty s tou hormonalni nerovnovahou, tak me obarvila…
A hlavu jsem mela RUZOVOU!!! Kadernice prisla k nam hned druhy den rano, opravila (uz to bylo OK), ale rikala, ze v tehu by se vlasy pro jistotu barvit nemely, nebo alespon ne na nejake vyrazne skoky (chtela jsem byt krasna na foceni briska s ex). A chtela jsem meliry apod.
Takze ja bych nechala kadernici napravit to, co Ty jsi pokazila a vic bych do toho nestourala, alespon dokud jsi tehotna…