Lenost je nemoc!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
elenkazed
20.7.12 16:56

Lenost je nemoc!

Ahoj holky! ;-) Tak by mě zajímalo, co pro sebe děláte…jakej provozujete sport, který Vám třeba dopomohl i k hubnutí a zpevnění postavy. Já osobně přiznávám že jsem líná- pohodlná provozovat nějaký sport :nevim: Tak hledám inspiraci ke sportu, který nebolí a moc se nezničím :mrgreen: Ta pohodlnost je hrozná věc, hledám si výmluvy proč zrovna dnes ještě nezačít a podobně. A co se týká i jiných věcí krom sportování? Dodržujete jídelníček, hlídáte se? A poslední dotaz znáte nějaké cvičení na posílení pánevního dna? Případně pomohly tyto cviky některé z Vás k otěhotnění?? Krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
20.7.12 16:59

Cvičení, u kterého se nestrháš, nezadýcháš a je dobré na posílení svalů - pilates:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 17:00

Ahoj, jsem lenosna uplne stejne. Ke sportu me casto dozene paradoxne psychika.Kdyz je mi zle, jedu to vydychat na brusle. Co me ale zhruba podledni rok a pul jeste stale drzi je powerjoga. Cvicit jsem zacala hlavne proto, ze sedim cely den v kancelari, tak at posilim zada a bricho. Pri pravidelne navsteve 2× tydne jsem videla opravdu pokroky. Jak na postave, tak fakt, ze mi prestali tolik bolet zada :palec:

• Citovat
  • Upravit
4476
20.7.12 17:02

Za me pilates. Lezim si tak pred telkou a cvicim…  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.7.12 17:03

Sklapovačky na baloně, do ničeho jiného jsem se ještě nepustila jsem fakt dost líná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
20.7.12 17:08
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem lenosna uplne stejne. Ke sportu me casto dozene paradoxne psychika.Kdyz je mi zle, jedu to vydychat na brusle. Co me ale zhruba podledni rok a pul jeste stale drzi je powerjoga. Cvicit jsem zacala hlavne proto, ze sedim cely den v kancelari, tak at posilim zada a bricho. Pri pravidelne navsteve 2× tydne jsem videla opravdu pokroky. Jak na postave, tak fakt, ze mi prestali tolik bolet zada :palec:
Já taky celej den v práci sedim, takže záda mám úplně v háji…
  • Citovat
  • Upravit
35545
20.7.12 17:08

Zkoušela jsem, ale vadí mi kolektivní sporty a fitko už vůbec. Kdysi jsem plavala, člověk u toho není zpocený, ale v místě bydliště je nevyhovující otevírací doba pro veřejnost. Teď jsem objevila jógu a maximální spokojenost. Zpotím se u toho neočekávaně hodně a musím říct, že je to znát, na držení těla a u mě hlavně - záda a kolena, předtím veliké problémy, nyní je to lepší a lepší. Samozřejmě záleží na cvičitelce, zkoušela jsem už předtím, ale to, co některé předvádí - to mě odrazovalo :think:

Jídelníček nedodržuji žádný, ale snažím se jíst v rámci možností zdravě - občas to proložím 300g Milkou a gyrosem, nikdo není dokonalý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
20.7.12 17:09

Jinak o pilátes přemejšlím. Ale asi doma, páč v místní tělocvičně mě odrazuje obsazenstvo- znáte to ;-)

• Citovat
  • Upravit
23033
20.7.12 17:11

Tai-chi :D a ted teda lenost a litani za 2letakem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.7.12 17:11

Jediná odpověď na všechno: sex :lol:

• Citovat
  • Upravit
23033
20.7.12 17:12
@nikol.ondrášovka píše:
:palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 20.07.12 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
20.7.12 17:14
@nikol.ondrášovka píše:
:lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
20.7.12 17:16

@nikol.ondrášovka To je fakt, to jse sport který provozuju pravidelně a dostatečně a je tam i motivace =D Ale zatim bezvýsledná =D

• Citovat
  • Upravit
4243
20.7.12 17:24

Miluju aquaaerobic či plavání. Výhoda v bazénu je při cvičení, že okolí prd pozná, co děláš pod hladinou. A pěkně to schlazuje, člověk se nepotí a vůbec mě to hodně odreaguje právě kvůli tomu, že jde o vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
20.7.12 17:45
@nikol.ondrášovka píše:
:potlesk: rozhodně :palec:

@elenkazed
jinak jsem na tom asi stejně - každé ráno si říkám, že si dneska OPRAVDU najdu chvilku a budu cvičit a večer, když ukládám malou do postýlky zjišťuju, že to ZASE nevyšlo :oops: Ale je fakt, že bych nějaké cvičení skutečně potřebovala - je nutno shodit nabraná kilča a zpevnit to povolené břicho :zed:

Příspěvek upraven 20.07.12 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková