Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cvičení, u kterého se nestrháš, nezadýcháš a je dobré na posílení svalů - pilates:-)
Ahoj, jsem lenosna uplne stejne. Ke sportu me casto dozene paradoxne psychika.Kdyz je mi zle, jedu to vydychat na brusle. Co me ale zhruba podledni rok a pul jeste stale drzi je powerjoga. Cvicit jsem zacala hlavne proto, ze sedim cely den v kancelari, tak at posilim zada a bricho. Pri pravidelne navsteve 2× tydne jsem videla opravdu pokroky. Jak na postave, tak fakt, ze mi prestali tolik bolet zada ![]()
Sklapovačky na baloně, do ničeho jiného jsem se ještě nepustila jsem fakt dost líná ![]()
@Anonymní píše:Já taky celej den v práci sedim, takže záda mám úplně v háji…
Ahoj, jsem lenosna uplne stejne. Ke sportu me casto dozene paradoxne psychika.Kdyz je mi zle, jedu to vydychat na brusle. Co me ale zhruba podledni rok a pul jeste stale drzi je powerjoga. Cvicit jsem zacala hlavne proto, ze sedim cely den v kancelari, tak at posilim zada a bricho. Pri pravidelne navsteve 2× tydne jsem videla opravdu pokroky. Jak na postave, tak fakt, ze mi prestali tolik bolet zada
Zkoušela jsem, ale vadí mi kolektivní sporty a fitko už vůbec. Kdysi jsem plavala, člověk u toho není zpocený, ale v místě bydliště je nevyhovující otevírací doba pro veřejnost. Teď jsem objevila jógu a maximální spokojenost. Zpotím se u toho neočekávaně hodně a musím říct, že je to znát, na držení těla a u mě hlavně - záda a kolena, předtím veliké problémy, nyní je to lepší a lepší. Samozřejmě záleží na cvičitelce, zkoušela jsem už předtím, ale to, co některé předvádí - to mě odrazovalo ![]()
Jídelníček nedodržuji žádný, ale snažím se jíst v rámci možností zdravě - občas to proložím 300g Milkou a gyrosem, nikdo není dokonalý ![]()
Jinak o pilátes přemejšlím. Ale asi doma, páč v místní tělocvičně mě odrazuje obsazenstvo- znáte to ![]()
@nikol.ondrášovka To je fakt, to jse sport který provozuju pravidelně a dostatečně a je tam i motivace =D Ale zatim bezvýsledná =D
Miluju aquaaerobic či plavání. Výhoda v bazénu je při cvičení, že okolí prd pozná, co děláš pod hladinou. A pěkně to schlazuje, člověk se nepotí a vůbec mě to hodně odreaguje právě kvůli tomu, že jde o vodu.
@nikol.ondrášovka píše:
Jediná odpověď na všechno: sex
@elenkazed
jinak jsem na tom asi stejně - každé ráno si říkám, že si dneska OPRAVDU najdu chvilku a budu cvičit a večer, když ukládám malou do postýlky zjišťuju, že to ZASE nevyšlo
Ale je fakt, že bych nějaké cvičení skutečně potřebovala - je nutno shodit nabraná kilča a zpevnit to povolené břicho ![]()
Příspěvek upraven 20.07.12 v 17:48
Ahoj holky!
Tak by mě zajímalo, co pro sebe děláte…jakej provozujete sport, který Vám třeba dopomohl i k hubnutí a zpevnění postavy. Já osobně přiznávám že jsem líná- pohodlná provozovat nějaký sport
Tak hledám inspiraci ke sportu, který nebolí a moc se nezničím
Ta pohodlnost je hrozná věc, hledám si výmluvy proč zrovna dnes ještě nezačít a podobně. A co se týká i jiných věcí krom sportování? Dodržujete jídelníček, hlídáte se? A poslední dotaz znáte nějaké cvičení na posílení pánevního dna? Případně pomohly tyto cviky některé z Vás k otěhotnění?? Krásný den