Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kdochcekam no někde být musíme než postavíme: ) ze začátku mě to desilo, ale teď máme týden do předání bytu a já už to.chci mít za sebou. Pak sice bude pokračovat nekonečné běhání kvůli smlouvám a po úřadech, ale už nebudu muset nic tahat. Dneska jedu podepisovat kupní smlouvu na pozemek a byla sem zatím schopna jen si umýt vlasy. Asi si dám dneska oddech od balení a převážení. Ale nejhorší je ze to prostě převést musím a jen se to kupi.
@kdochcekam Děkuju, tím že to je přechodně se uklidnuji každý den. ![]()
Tak jsem si udělala v troubě obídek. Čeká na mě. Jenže jsem tak líná, že se mě nechce vstát ze židle a jít si pro něj. Dneska je fakt ta lenivóza hustá. Připomíná mě to pohádku Birlibán, jestli jste někdo četli. Byl tam strom, pod strom jste si lehli a maso vám lítalo samo do huby:)
Když si líná, tak jsou nejlepší procházky v terénu spolu s nějakou rozumnou rozcvičkou, případně si domu koupit běžecký pás s možností výsuvu na 18-20 stupňů a můžeš chodit na něm, nemusíš ani běhat a pálíš dost, a je to nejpřirozenější pohyb, to ti řekne každý chirurg. ![]()
No to se mi pak taky uleví, že to mám hotové.