Lenost je nemoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
22.9.16 08:17

Kéž by na tuto nemoc existoval lék, to by bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.9.16 08:25

@chipsa hele ja to mam přesne naopak a je to taky na nic. Jak nemám vse hotové, tak nedokážu myslet na nic jiného, nespim apod :roll: chtělo by to nějak navzájem vyrusit na zlatou stredni cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:29

Já mám dny, kdy musím mít všechno hotovo a makám od rána do večera. A potom jsou dny, kdy nejsem schopná ani otevřít blbé internetové bankovnictví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.9.16 08:30

Tak a už mě ta lenost dohnala, před chvilkou tu byla pošťačka s dopisem od FÚ, pozdě jsem zaplatil silniční daň a mám penále 200kč, no aspoň že tam kvůli tomu nemusím chodit a stačí to poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:37
@jakanas píše:
Tak a už mě ta lenost dohnala, před chvilkou tu byla pošťačka s dopisem od FÚ, pozdě jsem zaplatil silniční daň a mám penále 200kč, no aspoň že tam kvůli tomu nemusím chodit a stačí to poslat.

Já jsem zaplatila konečně platby. Zítra měníme okna, tak musím vyklízet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.9.16 08:52
@chipsa píše:
Co to je?

Prokrastinace je výrazná a chronická tendence odkládat plnění (většinou administrativních či psychicky náročných) povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější dobu. Může představovat rizikový fenomén pro duševní zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:56
@Malaga píše:
Prokrastinace je výrazná a chronická tendence odkládat plnění (většinou administrativních či psychicky náročných) povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější dobu. Může představovat rizikový fenomén pro duševní zdraví.

U mě se to projevuje tak, že mě začne strašně bolet hlava a jsem jakoby ochrnutá. Z toho mám druhý den plný energie a můžu makat od rána do večera. Takže na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.16 08:59
@chipsa píše:
U mě se to projevuje tak, že mě začne strašně bolet hlava a jsem jakoby ochrnutá. Z toho mám druhý den plný energie a můžu makat od rána do večera. Takže na střídačku.

U mě se takhle projevují úzkosti. U těch plateb třeba z toho, že musím poslat peníze pryč. :mrgreen: Když to pak udělám, děsně se mi uleví, ale nastoupí zase něco dalšího. 8o

• Citovat
  • Upravit
13331
22.9.16 09:01
@Anonymní píše:
U mě se takhle projevují úzkosti. U těch plateb třeba z toho, že musím poslat peníze pryč. :mrgreen: Když to pak udělám, děsně se mi uleví, ale nastoupí zase něco dalšího. 8o

Mě se zase ulevilo, že už jsem je poslala a mám splněno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 09:03

No nic, dodívám se na Výměnu manželek a jdu něco dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.9.16 09:25

@chipsa a kde na to koukáš??
Já se vyhýbám dneska zase úklidu, tak že bych se na to koukla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 09:29
@medunka23 píše:
@chipsa a kde na to koukáš??
Já se vyhýbám dneska zase úklidu, tak že bych se na to koukla :mrgreen:

http://novaplus.nova.cz/…k-21-9-2016/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.9.16 09:44

@chipsa uz jsem jukla a začátek mi stačil, tak jdu teda asi něco dělat, asi mě to vyléčilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
22.9.16 10:13

Já mám dneska hroznou ataku téhle nemoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
22.9.16 10:24

Sem v 7 měsíci těhotenství, k tomu dva kluci už doma. Stehujem se z 3kk do 1kk a k tomu vyrizuju vše okolo koupi pozemku a přípravy na stavbu. Každé ráno mi trvá aspoň hodinu dvě než sem vůbec schopna vstát a jít makat :,( ráno už se budim s myšlenkou že nechci.nic dělat. Ale když začnu makat zlepší se to: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková