Lenost je nemoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elenkazed
22.7.12 14:08

@Jura007 Joo, chlap to má lepší ;-) Vidim to doma na mužovi- dělá na stavbě takže ten má fitko v práci =D Ale jo, je pravda, že uplně by stačil pohyb- chodit.

• Citovat
  • Upravit
3352
26.7.12 12:30

Tak na tohle jsem se vrhla, dneska cvičím 3. den a jsem zvědavá, jak dlouho vydržím, páč mám namožené snad i takové svaly, které nevlastním :mrgreen:.
Každopádně děkuji za „nakopnutí“ ;).

@omites píše:
Ahoj, nemám ráda dlouhé posilování. Radši zajdu na kolo, brusle, zaplavat si. Ale to mi moc netvarovalo postavu.
Teď jsem objevila cvičení s Jillian http://freshlili.blogspot.cz/…y-shred.html a pro mě je to učiněný zázrak. Včera jsem procházela staré rifle a dvoje jsem zase zařadila zpátky do šatníku. Ségra mi řekla, že se jí ztrácím před očima. A to to cvičím 9. den. Samozřejmě jsem změnila i stravování. Ale zpevněná postava je něco jiného než jenom hubnutí pomocí jídla. Fakt se cítím úžesně, možná i sexy :jazyk: a to už mě tak 2 roky nepotkalo. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.2.14 08:54

Obnovuji diskuzi. můj dotaz : znáte nějaký tip na sport, který by zaujal i absolutní lenochy? tj. mě? napadl mě nějaký pěkný energitický „výživný“, ale lehký tanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 08:57

Plavani me napada, hupsnout hned na nejakej narocnej sport, to asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.2.14 09:10
@Andy27 píše:
Plavani me napada, hupsnout hned na nejakej narocnej sport, to asi ne

mě by náročnej, myslím na vydání energie nevadil. kdyby byl zábavnej. aerobic už mě po těch letech nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.2.14 09:11

Jo a zkusily jste někdo někdy afro tance,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.2.14 09:12

Verim, ale aby tam nebyl najednou velkej vydej energie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 07:56

:mavam: Trápí mě strašná diagóza - lenivóza :nevim: Sedim u počítače a nejsem schopná otevřít bankovnictví a poslat peníze. Stále to odkládám a odkládám, přitom je to záležitost na pár minut. Dnes už jsem nucena poslat inkaso, ale nechce se mi. Trpíte někdo něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.9.16 08:03
@chipsa píše: :mavam: Trápí mě strašná diagóza - lenivóza :nevim: Sedim u počítače a nejsem schopná otevřít bankovnictví a poslat peníze. Stále to odkládám a odkládám, přitom je to záležitost na pár minut. Dnes už jsem nucena poslat inkaso, ale nechce se mi. Trpíte někdo něčím podobným?

no vykládej mi o tom, dphčko dělám každej měsíc až na poslední chvíli, dnes ve 13h mám odeslat kočárek a ještě ani není vyrobenej a montér je už týden nemocnej, takže to musím udělat sám.
Už tři dny mám v mailu nové fotky našich kočárků a jestě jsem je neprohlédnul.
Ale co si pamatuju tak podobné stavy mám každý rok při přechodu z teplého počasí na to deštivé a studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.9.16 08:05

@chipsa a není to spíš prokrastinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:07
@Malaga píše:
@chipsa a není to spíš prokrastinace?

Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:10

Tak si dám kafíčko a počkám až lenivóza přejde. Musí, dnes už musím poslat všechny platby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.9.16 08:12

Joo a nějaká kravka mi tu v bazarku dala negativ, protože jsem jí do hodiny neodpověděl na jejich 6 mailů :zed: :zed:
Prý že moje pracovní doba je jen trapná výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.9.16 08:15
@jakanas píše:
Joo a nějaká kravka mi tu v bazarku dala negativ, protože jsem jí do hodiny neodpověděl na jejich 6 mailů :zed: :zed:
Prý že moje pracovní doba je jen trapná výmluva.

Ta je ale netrpělivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.9.16 08:15
@chipsa píše:
Tak si dám kafíčko a počkám až lenivóza přejde. Musí, dnes už musím poslat všechny platby :lol: :lol:

mě pomáhá dát si kafe a zahřát se. Víc se obleču, přes nohy hodím deku a člověk se za chvíli nastartujet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková