Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak na tohle jsem se vrhla, dneska cvičím 3. den a jsem zvědavá, jak dlouho vydržím, páč mám namožené snad i takové svaly, které nevlastním
.
Každopádně děkuji za „nakopnutí“
.
@omites píše:
Ahoj, nemám ráda dlouhé posilování. Radši zajdu na kolo, brusle, zaplavat si. Ale to mi moc netvarovalo postavu.
Teď jsem objevila cvičení s Jillian http://freshlili.blogspot.cz/…y-shred.html a pro mě je to učiněný zázrak. Včera jsem procházela staré rifle a dvoje jsem zase zařadila zpátky do šatníku. Ségra mi řekla, že se jí ztrácím před očima. A to to cvičím 9. den. Samozřejmě jsem změnila i stravování. Ale zpevněná postava je něco jiného než jenom hubnutí pomocí jídla. Fakt se cítím úžesně, možná i sexya to už mě tak 2 roky nepotkalo.
Obnovuji diskuzi. můj dotaz : znáte nějaký tip na sport, který by zaujal i absolutní lenochy? tj. mě? napadl mě nějaký pěkný energitický „výživný“, ale lehký tanec
Plavani me napada, hupsnout hned na nejakej narocnej sport, to asi ne
@Andy27 píše:
Plavani me napada, hupsnout hned na nejakej narocnej sport, to asi ne
mě by náročnej, myslím na vydání energie nevadil. kdyby byl zábavnej. aerobic už mě po těch letech nebaví.
Trápí mě strašná diagóza - lenivóza
Sedim u počítače a nejsem schopná otevřít bankovnictví a poslat peníze. Stále to odkládám a odkládám, přitom je to záležitost na pár minut. Dnes už jsem nucena poslat inkaso, ale nechce se mi. Trpíte někdo něčím podobným?
@chipsa píše:Trápí mě strašná diagóza - lenivóza
Sedim u počítače a nejsem schopná otevřít bankovnictví a poslat peníze. Stále to odkládám a odkládám, přitom je to záležitost na pár minut. Dnes už jsem nucena poslat inkaso, ale nechce se mi. Trpíte někdo něčím podobným?
no vykládej mi o tom, dphčko dělám každej měsíc až na poslední chvíli, dnes ve 13h mám odeslat kočárek a ještě ani není vyrobenej a montér je už týden nemocnej, takže to musím udělat sám.
Už tři dny mám v mailu nové fotky našich kočárků a jestě jsem je neprohlédnul.
Ale co si pamatuju tak podobné stavy mám každý rok při přechodu z teplého počasí na to deštivé a studené.
Tak si dám kafíčko a počkám až lenivóza přejde. Musí, dnes už musím poslat všechny platby
![]()
Joo a nějaká kravka mi tu v bazarku dala negativ, protože jsem jí do hodiny neodpověděl na jejich 6 mailů
![]()
Prý že moje pracovní doba je jen trapná výmluva.
@jakanas píše:
Joo a nějaká kravka mi tu v bazarku dala negativ, protože jsem jí do hodiny neodpověděl na jejich 6 mailů![]()
Prý že moje pracovní doba je jen trapná výmluva.
Ta je ale netrpělivá.
@chipsa píše:
Tak si dám kafíčko a počkám až lenivóza přejde. Musí, dnes už musím poslat všechny platby![]()
mě pomáhá dát si kafe a zahřát se. Víc se obleču, přes nohy hodím deku a člověk se za chvíli nastartujet
@Jura007 Joo, chlap to má lepší
Vidim to doma na mužovi- dělá na stavbě takže ten má fitko v práci =D Ale jo, je pravda, že uplně by stačil pohyb- chodit.