Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
13.8.14 14:45

Achatiny albopicty albino body :dance: :dance: :dance: :dance: Zítra budou :-) Ty si přeju už dlouho :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
19.8.14 14:22

Moji krasavci :-) Reticulata :-) Zatím jsou ještě malí :-D Už se těším až vyrostou :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
18.9.14 12:54

Holkýýýý S. O.S :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Teď jsem si všimla, že jedna retikulata má cosi s ulitou :-(((( Stalo se vám to některé?

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
18.9.14 12:55

Kus ulouplej :-(

• Citovat
  • Upravit
1166
18.9.14 13:06

Tak to se mi nestalo :nevim: má dost sépiovky? Nemá tu ulitu moc křehkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.9.14 13:16
@narrate píše:
Tak to se mi nestalo :nevim: má dost sépiovky? Nemá tu ulitu moc křehkou?

Sépiovku mají furt. Stravu dávám rozmanitou… Už konečně začali jíst i jiné věci než jen okurku. Bazének na koupání mají taky furt. Mě právě přišlo, že má tu ulitu jako by naštíplou. Ale nikomu nespadl. Nebyli venku už tak týden. a všimla jsem si toho teď při čištění.

• Citovat
  • Upravit
1166
18.9.14 13:19

Hm, ale vypadá, že mu to zatím nevadí, tak snad bude v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.9.14 13:21
@narrate píše:
Hm, ale vypadá, že mu to zatím nevadí, tak snad bude v pohodě :kytka:

To asi nevadí, ale když to má v té růstové zóně, tak snad se mu to zlepší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.9.14 13:36
@Krasavicaa píše:
To asi nevadí, ale když to má v té růstové zóně, tak snad se mu to zlepší. :nevim:

To je v pohode, nekdy se to stava. Ono se to casem zalepi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
23.10.14 00:39

Posledních 6 Achatin Reticulata, velikost ulity okolo 5-8 cm. A 2 malé, okolo 1 cm. Nechcete někdo zdarma po Praze nebo za poštovné…dokud ještě nemrzne. Ale možnost poslání poštou nebo předání až v listopadu. Poštou posílám formou do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.7.15 23:23

Holky, pomoc, sklopila se mi miska s vodou. Sice sneci neplavou, ale podestylka je vlhká docela hodně a já tu nemám náhradní. Dá se něco dát jako nouzovka nebo to do zítřka, než koupím lignocel, vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
29.7.15 07:47
@Amys píše:
Holky, pomoc, sklopila se mi miska s vodou. Sice sneci neplavou, ale podestylka je vlhká docela hodně a já tu nemám náhradní. Dá se něco dát jako nouzovka nebo to do zítřka, než koupím lignocel, vydrží?

„Vyždímej“ ji. Já když dávám nový lignocel, tak z něj stejně před nasypáním do terárka ještě vytlačím znovu vodu, aby nebyl moc mokrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
29.7.15 08:21

Vyždímat, vydrží :-). Já teda našim vodu nedávám, spíš je rosím a taky je koupeme pod tekoucí vodou, to mají moc rádi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 08:23

Holky, já teda vodu do misky dávám ;) mám k dispozici nyní 11 mladých od hamillei, nechcete někdo prcky?

• Citovat
  • Upravit
6661
29.7.15 10:26

Taky jsem dávala vodu do misky, teď už ne. Pravidelně rosím a občas sprchuji. Máme už jenom jednoho - Lagunu :(, ale dalšího už nechceme ;). Nestíhala jsem vybírat vajíčka. Lagunka už se ani moc nechtěla koupat v „bazénku“ a vždy vodu vypila :zed: :mrgreen: Ale miluje sprchování :D Teď je s dětmi na prázdninách u prarodičů :D, dcera mi volala, že až se dnes odpoledne oteplí, dají ji ven do výběhu na trávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný