Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
29.7.15 21:32

@Eemii jj vím který mušky myslíš ;)
Mám achatina fulica hamillei rodatzi ;) posledních 11nebo 12 mimin ;)

• Citovat
  • Upravit
21905
29.7.15 21:32

@JayLee vydrzej, pripadne se zavickujou a chrapou. :lol: Tak kocku a psa ti taky někdo hlida ne? Tak by hodil i snekonum.Jdi do toho, deti budou nadseny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
29.7.15 21:33

@Krasavicaa prosim te a vyrostou taky do uplne gigantických rozmeru? A muzou byt s retkou spolecne?
A ty je mas v boxech? Vzdyt tam není videt ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:34
@JayLee píše:
@Eemii jakoze bez jidla? A co pijou? 8o to je fakt uplne jina sorta zvirat nez jsem kdy mela ;)

Moji mají misku s vodou, ale jen se v tom koupou ;) oni většinu vody přijímají z potravy ;) občas když si vzpomenu, tak je rosím, ale to není moc často. Dnes se koupali ve dřezu ;) měli napuštěný bazén :-D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:35
@Eemii píše:
@Krasavicaa prosim te a vyrostou taky do uplne gigantických rozmeru? A muzou byt s retkou spolecne?
A ty je mas v boxech? Vzdyt tam není videt ne?

Mám průhledný plastový box. Nebudou velcí jak retky. Tak poloviční jak retky ;) s retkou být můžou, jen vajíčka bych pak vyhazovala. Pokřížit se můžou.

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:36
@JayLee píše:
koupani? 8o :mrgreen: to je ekonomice zvire kdyz mu staci brambora na tyden a sepiovka :palec: jak to mazleni probiha v praxi? když sahnes na sneka tak ti zaleze do domecku tak mi vysveti jak se s timhe tvym muzes mazlit jako? :lol:

Retky mi nezalezou. Jsou zvyklé. Bez problémů se nechají drbat ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:37
@JayLee píše:
takovej luxus bazen :P fíha :jazyk: no zvazim to hele no uvidíme ale zaim me to nijak neoslovilo jak je to novy a cely nejaky nezvyklí :D

Si zvykneš :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:39
@JayLee píše:
a jak ty jsi k nim prisla vůbec? ;)

Tady na emiminu :-D díky jedné podobné diskusi :-D

• Citovat
  • Upravit
21905
29.7.15 21:40
@Krasavicaa píše:
Mám průhledný plastový box. Nebudou velcí jak retky. Tak poloviční jak retky ;) s retkou být můžou, jen vajíčka bych pak vyhazovala. Pokřížit se můžou.

Je to je skoda, byvala bych si dva vzala :?,my jsme jenom na velky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:41
@JayLee píše:
drbat šneka :lol: se na to musim nekde v zoobutiku poradne podivat v realu no 8)

Ve zverácích to jsou chudáci :-( zanedbaní :-( tam na ně ser.ou … Jsou to přece jenom šneci :roll:

• Citovat
  • Upravit
21905
29.7.15 21:41
@Krasavicaa píše:
Ve zverácích to jsou chudáci :-( zanedbaní :-( tam na ně ser.ou … Jsou to přece jenom šneci :roll:

To mas recht, opryskany ulity, hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.7.15 21:42
@Krasavicaa píše:
Moji mají misku s vodou, ale jen se v tom koupou ;) oni většinu vody přijímají z potravy ;) občas když si vzpomenu, tak je rosím, ale to není moc často. Dnes se koupali ve dřezu ;) měli napuštěný bazén :-D

Naše imaculaty tu vodu pijou, viděla jsem je 8o  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Eemii píše:
Je to je skoda, byvala bych si dva vzala :?,my jsme jenom na velky :lol:

Já je měla poloviční co retky. Ale možná to bylo tím, že měli ze začátku míň prostoru. Prý velikost záleží i na velikosti boxu… Jak máš velkou tu retku?

• Citovat
  • Upravit
21905

Ja touzim po achatina ghana :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:43
@JayLee píše:
ty jo em muze za to ze mas doma šnečka :potlesk: