Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
11.8.14 17:21

Jojo, malí šnečci se hodně zahrabávají. Ti moji dospěláci už skoro ne, spí buď připlesklí na víku, na stěně, na kameni nebo v misce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 17:32

@bartsch Kdyz se dospelak zahrabe, tak bud klade, nebo jde spat, protoze se u neco nelibi. Takhle mi jeden prochrnel par mesicu, od Vanoc, do jara. Jak vidim, ze se nejak podezrele vrtaji v rohu, hned zbystrim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.8.14 18:27

@asha oni tak hodně spí? Šmaria to se budu bát, jestli ještě žijou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.8.14 18:43

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 18:44

@Katy2 Oni tak preckaji spatnou dobu. Treba, kdyz se jim nelibi teplota, nebo vlhkost, nebo cojavim :) Zahrabal se mi ten nejstarsi, asi mel mladochu po krk :mrgreen: Zavickujou se a chrni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.8.14 18:44
@asha píše:
@Katy2 Oni tak preckaji spatnou dobu. Treba, kdyz se jim nelibi teplota, nebo vlhkost, nebo cojavim :) Zahrabal se mi ten nejstarsi, asi mel mladochu po krk :mrgreen: Zavickujou se a chrni.

no a jak poznám že ještě žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 18:45
@Katy2 píše:
Foto

Tak to jsou retka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 18:47
@Katy2 píše:
no a jak poznám že ještě žije?

Kdyz se zas odvickuje. :lol: Tak ono se to stava celkem malo, ale v zime staci treba kdyz se vypne topeni a odjede se na tyden pryc :roll: Immaculaty to neprezili, jedno retko se zavickovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.8.14 18:48
@asha píše:
Kdyz se zas odvickuje. :lol: Tak ono se to stava celkem malo, ale v zime staci treba kdyz se vypne topeni a odjede se na tyden pryc :roll: Immaculaty to neprezili, jedno retko se zavickovalo.

no a co když se neodvíčkuje? Po jaké době to teda zjistím? To mi tu bude třeba měsíc ležet mrtvý šnek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 18:54
@Katy2 píše:
no a co když se neodvíčkuje? Po jaké době to teda zjistím? To mi tu bude třeba měsíc ležet mrtvý šnek? 8o

Ono vetsinou staci ho pokropit a oblozit necim dobrym :) Ale neboj, to se fakt nestava casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.8.14 18:55

@asha hmm a jak ti šneci spí, zalezou do ulity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.14 19:06
@Katy2 píše:
@asha hmm a jak ti šneci spí, zalezou do ulity?

Tak napul. Vetsinou schovaji jen „hlavu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
13.8.14 14:19

Holky taky mám šnečky :-) Mám tři :-) A jsou super. A hlavně rostou jako z vody. Mám je cca 3 měsíce a jsou už velcí. Teď nejsem 14 dní doma, a přítel říkal, že za tu dobu zase brutálně vyrostli :-) Tak jsem na ně strašně zvědavá :)

Takové mikro jsem si je přinesla, ale jak budu doma, tak vyfotím a dám foto :-)

Akorát holky, čím přesně krmíte? Ty moje potvory jsou divný. Nežerou nic jiného než salát, okurku a cuketu. Nic jinýho nechcou. ovoce žádné :-( Jo a sépiovku jedou ve velkém. Ale jinak nic :-((((

• Citovat
  • Upravit
29730
13.8.14 14:30

@Krasavicaa Mrkev? Ja uz ovoce nedavam, jen si strouhli a pak se do toho daly musky :roll: Takze u nas vede salat, okurka a mrkev, obcas bazalka a nat petrzele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
13.8.14 14:32
@asha píše:
@Krasavicaa Mrkev? Ja uz ovoce nedavam, jen si strouhli a pak se do toho daly musky :roll: Takze u nas vede salat, okurka a mrkev, obcas bazalka a nat petrzele.

Mrkev vůbec :roll:
A zítra budu mít albínky :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: 3 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný