Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jojo, malí šnečci se hodně zahrabávají. Ti moji dospěláci už skoro ne, spí buď připlesklí na víku, na stěně, na kameni nebo v misce ![]()
@bartsch Kdyz se dospelak zahrabe, tak bud klade, nebo jde spat, protoze se u neco nelibi. Takhle mi jeden prochrnel par mesicu, od Vanoc, do jara. Jak vidim, ze se nejak podezrele vrtaji v rohu, hned zbystrim ![]()
@asha oni tak hodně spí? Šmaria to se budu bát, jestli ještě žijou ![]()
@Katy2 Oni tak preckaji spatnou dobu. Treba, kdyz se jim nelibi teplota, nebo vlhkost, nebo cojavim
Zahrabal se mi ten nejstarsi, asi mel mladochu po krk
Zavickujou se a chrni.
@asha píše:
@Katy2 Oni tak preckaji spatnou dobu. Treba, kdyz se jim nelibi teplota, nebo vlhkost, nebo cojavimZahrabal se mi ten nejstarsi, asi mel mladochu po krk
Zavickujou se a chrni.
no a jak poznám že ještě žije?
@Katy2 píše:
no a jak poznám že ještě žije?
Kdyz se zas odvickuje.
Tak ono se to stava celkem malo, ale v zime staci treba kdyz se vypne topeni a odjede se na tyden pryc
Immaculaty to neprezili, jedno retko se zavickovalo.
@asha píše:
Kdyz se zas odvickuje.Tak ono se to stava celkem malo, ale v zime staci treba kdyz se vypne topeni a odjede se na tyden pryc
Immaculaty to neprezili, jedno retko se zavickovalo.
no a co když se neodvíčkuje? Po jaké době to teda zjistím? To mi tu bude třeba měsíc ležet mrtvý šnek? ![]()
@Katy2 píše:
no a co když se neodvíčkuje? Po jaké době to teda zjistím? To mi tu bude třeba měsíc ležet mrtvý šnek?
Ono vetsinou staci ho pokropit a oblozit necim dobrym
Ale neboj, to se fakt nestava casto.
@Katy2 píše:
@asha hmm a jak ti šneci spí, zalezou do ulity?
Tak napul. Vetsinou schovaji jen „hlavu“.
Holky taky mám šnečky
Mám tři
A jsou super. A hlavně rostou jako z vody. Mám je cca 3 měsíce a jsou už velcí. Teď nejsem 14 dní doma, a přítel říkal, že za tu dobu zase brutálně vyrostli
Tak jsem na ně strašně zvědavá ![]()
Takové mikro jsem si je přinesla, ale jak budu doma, tak vyfotím a dám foto ![]()
Akorát holky, čím přesně krmíte? Ty moje potvory jsou divný. Nežerou nic jiného než salát, okurku a cuketu. Nic jinýho nechcou. ovoce žádné
Jo a sépiovku jedou ve velkém. Ale jinak nic ![]()
@Krasavicaa Mrkev? Ja uz ovoce nedavam, jen si strouhli a pak se do toho daly musky
Takze u nas vede salat, okurka a mrkev, obcas bazalka a nat petrzele.
@asha píše:
@Krasavicaa Mrkev? Ja uz ovoce nedavam, jen si strouhli a pak se do toho daly muskyTakze u nas vede salat, okurka a mrkev, obcas bazalka a nat petrzele.
Mrkev vůbec ![]()
A zítra budu mít albínky
3
![]()