Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
29.7.15 16:15
@Krasavicaa píše:
Puylaerti albino body ;)

Ti jsou boží.
My máme immaculaty. Mamka má reticulaty, rostou jak z vody, tak za měsíc k nám párek půjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 16:15
@Zabatko píše:
Ti jsou boží.
My máme immaculaty. Mamka má reticulaty, rostou jak z vody, tak za měsíc k nám párek půjde. :hug:

Tady ty mám právě nejradši :-) Slaďouši moji :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5696
29.7.15 16:16
@Krasavicaa píše:
Já právě dala fulicy z tohoto důvodu pryč. Jsem hodně mimo rep, chlap se sice postará, ale je protože musí, občas se na vajíčka zapomnělo a šup. Miliarda šneků :zed: :zed: :zed: nemám na to, abych je vraždila :-( a hlavně chci jen albínky :-) Líbí se mi nejvíc. Takže ještě ty mláďata musím udat a jsou pryč. To udávání je taky masakr :zed: :zed: :zed:Příspěvek upraven 29.07.15 v 16:15

Dej inzerát na ifaunu, během týdne jse mměla 60 šnečků pryč. Ale nepátrej, co se s nimi pak děje :lol:. Pokud někdo chce pár šneků, tak je to OK, ale jak někdo chce všechno, tak je to nejspíš na krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
29.7.15 16:17
@Krasavicaa píše:
Tady ty mám právě nejradši :-) Slaďouši moji :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Jojo, hele, kdybys opravdu nevěděla, co s tím, tak bych si tak 4 vzala, poslala bys to poštou? Muselo by se to stihnout tak do října :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 16:33
@Zabatko píše:
Dej inzerát na ifaunu, během týdne jse mměla 60 šnečků pryč. Ale nepátrej, co se s nimi pak děje :lol:. Pokud někdo chce pár šneků, tak je to OK, ale jak někdo chce všechno, tak je to nejspíš na krmení.

Mě by to ani nevadilo, že na krmení :nevim: To zas já neřeším. Já nejsem ani vegan, ani vegetarián, takže to je pro mě normální. Jen já bych to zabít prostě nedokázala.

Jako ty hamillei rodatzi chceš? To není problém, klidně ti je pošlu. Zrovna včera jsem taky posílala :-)

• Citovat
  • Upravit
20777
29.7.15 20:47

Holky, pořiďte si vodní želvu a nebo takové pyraňky, ty to taky žerou :lol: A budete mít po problémech :mrgreen: Ještě to radí zamražovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:01
@Amys píše:
Holky, pořiďte si vodní želvu a nebo takové pyraňky, ty to taky žerou :lol: A budete mít po problémech :mrgreen: Ještě to radí zamražovat :think:

Vodní želvy nesnáším. Páchnou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:10
@JayLee píše:
@Krasavicaa ja jsem vedela, ze te tu najdu :jazyk: :mavam: jen nakukuju a zdravim - ty sneci me stále zajimaj :mrgreen:

Lidé dobří, rychle pryč. Ona je zas tadýýý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21905
29.7.15 21:12

Holky mam jednu retku a kazdou chvili terarko plny musek. :zed: Uz jsem z toho nestastna, rosim dle potřeby, snazim se ne po celym terarku. Hovinka vybiram denne.Cim to je??Je to otrava, tuhle lezli v lignocelu cervi :poblion:..vždy vymenim a za tyden na novo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:16
@Eemii píše:
Holky mam jednu retku a kazdou chvili terarko plny musek. :zed: Uz jsem z toho nestastna, rosim dle potřeby, snazim se ne po celym terarku. Hovinka vybiram denne.Cim to je??Je to otrava, tuhle lezli v lignocelu cervi :poblion:..vždy vymenim a za tyden na novo.

Já mám mušky občas. Ale co jsem začala krmit večer a ráno lrmivo vyhazovat i s bordýlkem po šnekách, tak s tím nemám problém. Ale zkus dát do ligna hřebíček celej, prý mouchy nesnáší ten smrad. Hodně šnekařů to doporučuje. Jen nedávat do blízkosti misky z vodou. Nesmí se to do vody dostat. Šneky by to mohlo otrávit. Jinak jim to nevadí. A čím ten box myješ?

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:18
@JayLee píše:
tak ja zase jdu no :nevim:

Nechceš pár slizounků poslat? ;) když tě tak zajímají :-D mám palr mimin volných :-P

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
29.7.15 21:24
@JayLee píše:
jak poslat? To se posila jako postou? To neuschne? 8o a kolik stoji takovej snek vůbec? A nemnozi se to pak samo dal? :nevim:

Ano poštou, když je to správně nachystaný, tak se mu nic nestane ;) tyhle dávám zadarmo. Množit se budou až tak za rok. Nakladou vajíčka, ale když nebudeš prcky chtít, tak vajca jednoduše vyhodíš ;)

• Citovat
  • Upravit
21905
29.7.15 21:27

@Krasavicaa vymyvam octem :nevim:

Jaky druh ze to posilas? :mrgreen: Jsem o jednoho ted prisla.To byl smrad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
29.7.15 21:29
@JayLee hele oni klidne tyden vydrzi..
@Krasavicaa píše:
Já mám mušky občas. Ale co jsem začala krmit večer a ráno lrmivo vyhazovat i s bordýlkem po šnekách, tak s tím nemám problém. Ale zkus dát do ligna hřebíček celej, prý mouchy nesnáší ten smrad. Hodně šnekařů to doporučuje. Jen nedávat do blízkosti misky z vodou. Nesmí se to do vody dostat. Šneky by to mohlo otrávit. Jinak jim to nevadí. A čím ten box myješ?

A diky, zkusim ten hrebicek..jsou to takovy ty klasicky musky, co jsou třeba i v kytkách, kdyz se prelivaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.7.15 21:31

@JayLee Nesmrdí ;) a když jedeš na dovču, tak mu tam strčíš třeba brambor, nebo něco co se nekazí… To mu vydrží pár dní. A klidně tejden vydrží bez jídla. Jen musí mít sepiovou kost, ale ta mu jedna vydrží měsíc minimálně ;)
Mazlit se s tím dá. Milují koupání ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný