Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@JayLee píše:
jses blazen panejoa co s nima pak delas prodavas je nebo davas znamym když senarodi mlady?
NĚkterý rozdám, některý prodám. ![]()
Se šnekem se dá mazlit. Aspoň ti naši to mají/měli rádi. Mají rádi teplo lidské ruky a když se k tomu přidá teplá sprcha - jsou šťastní. My Lagunku „pouštíme“ - šnek nezdrhne
Hlavně syn si s ní rád hraje. A hlazení šneka jsme vypozorovali z jejich chování - hladit ulitu, to je taková jejich milostná předehra
a jsou z toho v sedmém nebi ![]()
Ahojte, obnovuji diskusi.
Za měsíc budeme mít dvě mláďata Achatina Fulica, tak se na ně pomalu připravuju. Zhruba už vím co a jak, teď zbývají dolatit jména. ![]()
Pochlubte se, jak se jmenují vaší šnečci nebo navrhněte nějaká jména. Zatím se mi docela líbí Hugo a Bruno, ale 100% to není.
![]()
Náš se jmenuje Achatinka, holt děti neměěly bujnou fantazii.
@Tiger-lily
![]()
Dobrý, mě třeba napadl „Šnek“, ale co ten druhý.
![]()
@lovesmile píše:
@Tiger-lily![]()
Dobrý, mě třeba napadl „Šnek“, ale co ten druhý.![]()
![]()
Náš se jmenuje Hermelín(odvozeno od hermafrodit).
Mohli byste jim říkat Hermínka a Afroditka.
@lovesmile píše:
Ahojte, obnovuji diskusi.
Za měsíc budeme mít dvě mláďata Achatina Fulica, tak se na ně pomalu připravuju. Zhruba už vím co a jak, teď zbývají dolatit jména.
Pochlubte se, jak se jmenují vaší šnečci nebo navrhněte nějaká jména. Zatím se mi docela líbí Hugo a Bruno, ale 100% to není.![]()
nemaji oni kolem 100 vajicek?
snek jedna -snek 100, popripade kup strouhanku a pojmenuj rizek jedna- rizek 100
F
@MarieOVMUC vajíček maji klidně i víc, ale já dostanu dvě mláďata od kamaradky, které se jich vylihlo kolem 300. ![]()
Máme už jen jednoho (taky Achatina fulica), ale byli tři… Laguna (ta je tu stále s námi), Tryska a SnailBob. Jejich 3 sourozence, které jsem dostala s nimi, jsem darovala kolegovi. I těm dali moje děti jména… Karel, Turbo, Bezejmenec ![]()
Tu chci taky, ale jen albina