Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tinuš píše:
Holky, jak sundaváte šneka, když je nalepený na stěně akvárka?
Vsunout pod nohu prst a odlepit, nebo s ním za ulitu dojet až na hranu akvárka ![]()
@lukresia píše:
Před 14 dny, přinesla malá zvenku mládě šneka, je opravdu malinký. Koupila jsem ve zveráku takovou malou plastovou přepravku, kokosovou drt, má tam misku s vodou, sepiovou kost, denně trhám čerstvé pampeliškové listí a podávám čerstvou zeleninu a ovoce…Přijde mi, že skoro vůbec nežere, dvakrát za den rosíme a on potom vždycky vyleze, ale po chvilce se zase schová…Myslíte, že ho mám přestat rosit, nechce třeba přes zimu spát? Jak to poznám?
Chovatelka mi psala, že okurka není až tak jídlo jako zdroj vody a jako jídlo dávat různé druhy salátů, syrový brambor, nebo batát ![]()
manžel se tomu dlouho bránil, ale včera mi zamluvil Archachatinu marginatu albino nemůžu se jich dočkat, musela jsem tu radost někde ventilovat
všem šnekomilům přeji pěkný zbytek neděle ![]()
@lukresia píše:![]()
![]()
manžel se tomu dlouho bránil, ale včera mi zamluvil Archachatinu marginatu albino nemůžu se jich dočkat, musela jsem tu radost někde ventilovat
všem šnekomilům přeji pěkný zbytek neděle
Jsou to miláčkové
hodně štěstí v chovu ![]()
@lukresia píše:![]()
![]()
všem šnekomilům přeji pěkný zbytek neděle
Tak to až závidím
![]()
jdu se pochlubit, jsou to ještě miminka, ale mají už docela slušný apetit ![]()
@lukresia ty jsou rozkošný. To ti snesly vajíčka takhle v zimě ![]()
@Netopirek mě ne, já je mám doma od soboty, ale ta paní od které je mám, má ted zase další snůšku, tak kladou i ted
@Netopirek mě taky kladou jednu snůšku za druhou… myslím, že „zima“ na ně nepůsobí, když mají dobré podmínky
@Tinuvien my máme lissachatina reticulata albino body, jsme od Kolína