Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tinuvien ta paní od které je mám já, měla další snůšku a prodávala i více druhů, byla z Kravař, kdybys chtěla můžu poslat číslo
Tak se taky pochlubím, to je náš Gary, jako má SpongeBob ![]()
A potřebuju radu, jakou dát kytku do akvárka? A kde ji koupit? Díky
@tinuš na kytky bacha aby se neotravili, a ty co nejsou jedovaty ty sezerou, takze nevydrzi nic, ja jim davam pnouci pokojovku a tu spasou, zustanou jen stonky
@Lilikaspi píše:
@tinuš na kytky bacha aby se neotravili, a ty co nejsou jedovaty ty sezerou, takze nevydrzi nic, ja jim davam pnouci pokojovku a tu spasou, zustanou jen stonky
Které pokojovky dáváš? Takovou tu zvanou „blázen“? A které ještě?
Holky a co zelenec, ten mám i doma, ten by se dal dát do akvária?
Příspěvek upraven 11.02.18 v 18:36
Ty šnečci se mi moc líbí ale ještě jsem neměla odvahu si ho pořídit
![]()
@Lilikaspi píše:
@tinuš tohle mi zrovna nezrali, davam jim potos
No já to chci spíš jako dekoraci, tak by bylo dobré, kdyby to nežral. Jedovaté to není, tak bych mu to tam mohla dát?
@tinuš kazdopadne I kdyz ti nesezerou budou po tim lizt a cistit si nohu takze dlouho to pekne nevydrzi, prevrati to nebo se v tom kvetinacku uvelebi, no zkuzte a uvidite. ![]()
Já tam mám velkou větev a náhodou tam vzniklo jakoby oddělené místo, kam on neleze, tak jsem tam dala ten zelenec, až budu větev muset vhodit, tak to asi bude shazovat a ničit ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit. Šneky jsme měli 3. Dostali jsme je už jako dospělé a nikdo netušíme, jak jsou staří. Jeden umřel minulý rok. Další byli ok. Teď jsem našla jednoho jak se říká břichem nahoru. Pár dní byl celkem v pohodě, ale teď jsem se na něho podívala a má tu nohu v zadu úplně scvrklou. Nevím, či s ním mám dělat, aby se netrápil.
@AnastazieB Jako promiň, ale je to živý tvor. Psa bys nechala se trápit?
Zkusila bych ho jen rosit. Zřejmě je už starý, když mu loni umřel možná sourozenec. Jinak nevím jak mu pomoci. ![]()
Se psem samo k veterináři, ale nevím, co šnek u veta? ![]()