Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Adaptační steh znamena vlastne techniku, jak to bylo udelano. Stehů je relativně velké množství…Kouka mu něco ven? Nebo není v te zprávě napsán třeba název toho materiálu?
@Půáček nevím jestli z toho něco vyctete, třeba alespoň víc než my 😏
To je tedy zpráva ![]()
Vzhledem k tomu že se jedná o úraz měl by jít na kontrolu a na vyndání stehů… to že je adaptační nemá výpovědní hodnotu… to může být vstřebatelný a nevstřebatelný zrovna tak…
Má přítel termín kontroly?
@azaleila Nene, na kontrolu mel jít pouze při bolestech prave
@Jana84667 píše:
@azaleila Nene, na kontrolu mel jít pouze při bolestech prave
Tak to je divný… hlavně je to divně napsaný… ale obecně se traumata šijou stehy které se musí vyndavat…
Buď tam zavolej nebo pokud máte s partnerem odvahu to opatrně odlepte! na nic nesahejte! A vyfoťte… kouknu na to a poradím…
@azaleila on to nemá zalepene, je vidět jen uzlik a modra nit. Ale přijde mi, ze samotný steh vidět není.
Jinak nevím co všechno jsi v té zprávě zabarvila ale není tam někde třeba napsáno Vicryl nebo Prolene nebo tak?
@Jana84667 píše:
@azaleila on to nemá zalepene, je vidět jen uzlik a modra nit. Ale přijde mi, ze samotný steh vidět není.
No jestli je nit modrá tak je to Prolene a musí se vyndat…
@azaleila píše:
No jestli je nit modrá tak je to Prolene a musí se vyndat…
Což může udělat i praktik.
@lucad77 píše:
Což může udělat i praktik.
Spíš je zarážející že je vůbec nepoučili…
@azaleila píše:
Spíš je zarážející že je vůbec nepoučili…
Nebo neposlouchali. ![]()
Ahoj, přítel mel rozbity nos, v nemocnici mu udělali jen jedem steh, ale nějak jsme se zapomněli zeptat, jestli se sám vstřebá, vypadne nebo má jít na vyndani. V lékařské zprávě má napsáno “adaptačni steh” a na internetu jsem nenašla, zda jít na vyndani nebo ne. Nemáte někdo prosím zkušenost?