ADHD - hyperaktivita s poruchou pozornosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
9.5.13 21:29

Jessenko, našla jsem jen skupinu dětičky s ADHD (hyperaktivita), AS a autismem. Je to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
9.5.13 21:35

Napiš mi do sz jak si na fejsu..já tě tam přidám :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.5.13 08:53

Hele proč vždycky všichni prchnete na facebook? Co mám dělat já, když ho nemám a zakládat ani nechci, moc tomu neholduju.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.5.13 12:19

@Sarael Tak si ho založ..já ho mám jen na komunikaci…a ted se dá na něm najít práce, jsou tu různé bazárky…a nehledě tam se dá chatovat takže písáme třeba 4 lidi najednou spolu víš :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.5.13 12:39

@jesenka33 No ale na rychlou komunikaci mám Skype, na něho nedám dopustit. ;) A svoje osvědčené bazárky mám taky. Proti facu nic nemám, jen prostě nechápu, že se tady často zakládají diskuze a pak vždycky někdo řekně: Hele, pojďte na facebook a šup, už jsou všichni na facu a diskuze se mrtvá..
Ale OK, co se dá dělat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.5.13 12:45

@Sarael to já taky…ale tam hážem odkazy a tady o jde blbě…a když si s někým chci pokecat tak musim na profil-odepsat-čekat až odpoví a zase na profil abych viděla jestli už mi píše..no je mi to zdlouhavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.5.13 12:47

@Sarael No včera jsme zvala KHAMORO do naší skupiny na fejsu a vůbec se to nechtělo zobrazit jenm aby se koukla a přečetla si to co jsme tam dala o ADHD..no masakr…a je to škoda…s maminama se setkáváme a povídáme si co a jak…Přece jen mám fejs zapnutej častějc než emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.5.13 18:34

Sarel, já jsem tady :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.5.13 18:41

Jesenka33, já těch skupin tam našla hodně, která je ta pravá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
11.5.13 20:31

@Milli je to velkým písmem ADHD, HYPERAKTIVITA, PORUCHA SOUSTŘEDĚNÍ, LMO… a je u toho kufřík :-) Ale obávám se že tě budu muset nejprve přijmout na svůj fejs a pak zařadit do skupiny :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.5.13 20:35

@khamoro Ahojky, chci ještě dodatečně reagovat na to, co jsi psala..Je mi to líto, že hodně z nás má takové zkušenosti, kdy místo, aby ve škole(školce) dali nějaké rady, jak s takovýmito dětmi pracovat nebo jak k nim přistupovat, slyšíme jen, že jsme neschopní rodiče..My jsme měli podobný problém ten první rok ve školce, jedna učitelka nám vyloženě podkopávala nohy a taky jsem na tom byla psychicky špatně..V noci mě budily záškuby v různých částech těla, asi se mi z těch nervů objevila tetanie, či co. Tento rok už máme vztahy ve školce lepší, tak snad to vydrží. Všem bych nám přála, abychom měli štestí na lidi, kteří budou mít s našimi dětmi pochopení a budou k nim alespoň trochu přistupovat s trpělivostí, protože jinak by to za chvíli bylo opravdu k zbláznění.. :?
A to, jak jsi psala o těch šátcích, tak to se mi zdá jako totální blbost, protože přesně jak píšeš, já jsem svojí první dceru nosila pořád(ve dne v noci), bylo na to fúra času a stejně začala být později hyperaktivní..Svoje druhé dvě dcery jsem už nenosila skoro vůbec a zatím to vypadá u nich dobře, žádná porucha zatím není, tak snad to bude ok.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.5.13 20:39

@jesenka33 - to bylo asi míněno pro @Milli76 a ne pro mě @Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.5.13 20:40

@Milli76 S tou důsledností to je fakt, já sama zrovna moc důsledný člověk nejsem a dost mě to štve, protože ve výchově to je strašně důležité..Ale důležitá je alespoň snaha a tu snad mám, tak třeba se polepším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.5.13 20:42

@jesenka33 Jo a jinak, díky za užitečné info, ze 6 stránky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.5.13 20:50

Sarael, je mi líto, že i ty ses setkala s takovým přístupem ve školce. Nám se teď blýská na lepší časy, protože malého přijali do speciální školky, kde mají s podobnými dětmi zkušenost. Ale abych nekřivdila učitelkám v té současné. Od chvíle, kdy jsem jim dodala diagnózu, tak se jejich přístup k malému trochu změnil a minulý týden ho dokonce poprvé pochválili, ze je šikovný a ze hezky pomáhal s pečením perníčků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí