ADHD, je to vůbec možné?

Anonymní
11.12.13 12:35

ADHD, je to vůbec možné?

Ahoj holky, jsem trochu v rozpacích po návštěvě neurologa z důvodu náměsíčnosti syna.

Synovi bude 7 let, je to prvňák ( moc mu to jde).

A teď k problému, neuroložka po 10 minutách ( od vstupu po zavření dvěří z venku) diagnostikovala synovi ADHD :zed: Odcházela jsem s pláčem. Nikdy by mě takováto diagnóza nenapadla a když tady čtu o dětech s ADHD tak je to nebe a dudy co máme doma. Ano, je živější, ale dokáže i 3h!! sedět u stolu a malovat, něco vyrábět…Nikdy nikomu neublížil, je hodný, jen je citlivější a hodně na mě fixovaný.

Do zprávy mu napsala asociální pohyby horních končetin, neohrabanost, četné hematomy na DK…apod. výrazy. Připadala jsem si jako debil, že mám dítě jak z pralesa :,( V pátek nás čeká EEG a začátkem ledna psycholog. Jsme z toho všichni špatní :roll: To je možné tuto diagnózu stanovit po minutách? A prý co jsem jako čekala, že je to rizikové dítě ( brala jsem v těhot. antidepresiva)

Předem díky, asi jsem se potřebovala jen vypsat :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.13 12:37

Možné je vše, ale hlavně Tě chci uklidnit. Adhd vůbec neznamená, že by nebyl šikulka.. dneska to má hrozně moc dětí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.12.13 12:38

No z popisu bych řekla, že je to kráva - co jsi čekala? 8o I kdyby to byla pravda, tak ti to nemá co takhle vpálit.
Uvidíš co řekne psycholog a třeba bude znát i empatičtějšího neurologa. Nenech se rozhodit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.12.13 12:39

Zašla bych za jiným neurologem na další vyšetření, máš nárok na názor více odborníků pokud nesouhlasíš s tímto… tohle se mi teda taky vůbec nezdá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
11.12.13 12:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem trochu v rozpacích po návštěvě neurologa z důvodu náměsíčnosti syna.

Synovi bude 7 let, je to prvňák ( moc mu to jde).

A teď k problému, neuroložka po 10 minutách ( od vstupu po zavření dvěří z venku) diagnostikovala synovi ADHD :zed: Odcházela jsem s pláčem. Nikdy by mě takováto diagnóza nenapadla a když tady čtu o dětech s ADHD tak je to nebe a dudy co máme doma. Ano, je živější, ale dokáže i 3h!! sedět u stolu a malovat, něco vyrábět…Nikdy nikomu neublížil, je hodný, jen je citlivější a hodně na mě fixovaný.

Do zprávy mu napsala asociální pohyby horních končetin, neohrabanost, četné hematomy na DK…apod. výrazy. Připadala jsem si jako debil, že mám dítě jak z pralesa :,( V pátek nás čeká EEG a začátkem ledna psycholog. Jsme z toho všichni špatní :roll: To je možné tuto diagnózu stanovit po minutách? A prý co jsem jako čekala, že je to rizikové dítě ( brala jsem v těhot. antidepresiva)

Předem díky, asi jsem se potřebovala jen vypsat :)

asociální pohyby horních končetin?? 8o 8o 8o 8o co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
11.12.13 12:41

Sla bych jinam pro druhy nazor

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.13 12:41
@amazon píše:
asociální pohyby horních končetin?? 8o 8o 8o 8o co to znamená?

no zkoušela ho stylem, aby natáhl ručičku před sebe a otočil dlaní nahoru a zpět. Nestál u toho v klidu, ruku neměl nataženou a nedělal to asi dle jejích představ :roll:

• Citovat
  • Upravit
10584
11.12.13 12:42

Nejsi z Chomutovska??To by odpovídalo na neurologožku co máte tu.Dle ní náme dceru s obrnou, to jí stačilo na ní jen kouknout, když jí byl měsíc. Hned věděla vocogou. Samozřejmě dcera je úplně zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 12:42

Ještě nás vypakoval do čekárny s tím, že se doobleče venku, že má důležitý hovor :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.13 12:43
@pipiinka píše:
Nejsi z Chomutovska??To by odpovídalo na neurologožku co máte tu.Dle ní náme dceru s obrnou, to jí stačilo na ní jen kouknout, když jí byl měsíc. Hned věděla vocogou. Samozřejmě dcera je úplně zdravá.

nn, nejsme :)

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.13 12:45
@Anonymní píše:
Ještě nás vypakoval do čekárny s tím, že se doobleče venku, že má důležitý hovor :zed:

zajděte k někomu jinému, její přístup je víc než zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
@Anonymní píše:
no zkoušela ho stylem, aby natáhl ručičku před sebe a otočil dlaní nahoru a zpět. Nestál u toho v klidu, ruku neměl nataženou a nedělal to asi dle jejích představ :roll:

jako, že je nepřizpůsobivý? nesedí mi ten popis asociální v souvislosti s kontrolou pohybu těla..taky bych šla jinam

Příspěvek upraven 11.12.13 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Opravdu radím bež jinam… na tenhle názor bych se vůbec nespoléhala… Odkud jsi? alespoň kraj?

Já musím říct, že můj neurolog je naprosto špičkovej, vyšetření tedy probíhala úplně jinak, ale to se nedá srovnávat dcera je ještě malá.. No, ale přístup ten byl opravdu suprovej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 12:46
@martina.se píše:
zajděte k někomu jinému, její přístup je víc než zvláštní :think:

Asi máš pravdu :) My víme, že je sportovní střevo, ale přiřadit k tomu ADHD nás nikdy nenapadlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
9180
11.12.13 12:47
@werunkaw123 píše:
Opravdu radím bež jinam… na tenhle názor bych se vůbec nespoléhala… Odkud jsi? alespoň kraj?Já musím říct, že můj neurolog je naprosto špičkovej, vyšetření tedy probíhala úplně jinak, ale to se nedá srovnávat dcera je ještě malá.. No, ale přístup ten byl opravdu suprovej :palec:

můžu se zeptat proč jste neurologa navštívili? prosím i do zpráv, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+