Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevím, jak máš staré děti. Já jsem byla se svými školními, když jim bylo cca 12 let a všichni si to strašně uživaly, i ti bázlivější všude vylezly. Byl to pro ně zážitek. Já bych nevylezla nikam.
No většina dětí si to podle mých zkušeností užije. Nesmí se bát výšek nějak extrémě, na většině lanových center je atrakcí víc můžou zkusit na co si troufnou. Ale povětšinou mají menší strach než ti dospělí ![]()
asi záleží na věku a na nátuře dítka… Já mám sice ještě relativně prcka, ale vyleze všude (moje nervy)
takže věřím tomu, že až bude ještě o něco starší, lanový centrum si užije, s ním bych tam klidně šla
Pro mě by to bylo za trest ![]()
Fakt tak to ráda slyším, beru děti od sestry 10 a 12 let, tak se jim to doufám bude líbit
Já tam jdu jen jako dozor, nahoru by mě nikdo nedostal - jen doufám, že mě k tomu nebudou přemlouvat viz. dospělí by měli jít příkladem atak podobně ![]()
Ahojte maminky,byli jste už s dětmi někdy v lanovém centru? Jak se jím to líbilo a jakto zvládly? Neměly moc velký strach? plánuju to pro jejich potěšění a ne vyděšení